Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ביונדאי איוניק 2019, לפי המפרט של הרכב אמור להיות לו:

"מערכת התרעה לשמירת מרחק כולל בלימה אוטונומית כולל זיהוי הולכי רגל, מערכת התרעה על סטיה מנתיב הכוללת היגוי אקטיבי, התרעת עייפות לנהג"

ניסיתי לבדוק את הפונקציות הנ"ל שאכן עובדות, ולא ברור לי אם אכן עובדות כמו שצריך או לא

א. לגבי  התרעה לשמירת מרחק, רק כאשר ממש נצמדתי לרכב מלפניי בנסיעה הוא נתן לי התרעה (די עדינה אפשר לומר) של לקראת התנגשות, אבל אם אני סתם לא שומר מרחק הוא לא אומר לי כלום. במוביליי הוא כל הזמן בודק מה המרחק של הרכב הבא מלפנים.

ב. גם כאשר ממש התקרבתי והא כבר נתן את ההתרעה, הוא לא בלם אותי אוטומתית.

ג. הולכי רגל לא הבנתי באיזה מצבים הוא מזהה אותם.

ד. סטייה מנתיב- מתריע, אמנם חלש.

ה. לא הצלחתי להבין מזה ואיך הוא מתריע לי בדיוק..

אשמח ממי שמכיר את הרכב שישפוך לי קצת אור על הדברים הנ"ל, האם יש אצלי איזה תקלה או עניין של הגדרות או שזה פשוט אמור לעבוד ככה.

תודה

פורסם

יש אופציה לשלוט על מערכות הביטחות ולהגדיר כל מני דברים כמו עוצמת התראה, מה פעיל ומה לא ועוד.

ההגדרה מתבצעת דרך הכפתורים בהגה.

מציע לך לקרוא את ספר הרכב במיוחד את החלק של הבטיחות כך תדע מה יש ואיך מתפעלים.

בהצלחה

• מעניין 1
  • תוכן חדש...