Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי שברולט מאליבו שנת 2009, נתחיל מכך שאני חייב לציין שאני מאוד אוהב את הרכב , הכוח , המנוע, הסלון המפנק , ואני מאוד מרוצה מחווית הנסעיה באופן כללי, בטח ובטח שבמחיר שהוא שווה כיום שום רכב אחר שעולה לי בראש לי יספק לי את ההנאה שיש לי ממנו.

אך למרות כל החיזקוים החיוביים אני גם יודע שהוא ישן , וכבר התחילו קילופי צבע , ודהייה של הצבע. בגדול מבחינת פחחות אין כמעט מה לעשות , הוא דיי במצב מצויין . 

רק צבע זה מה שהייתי רוצה לעשות, ואם כבר לעשות , אז תמיד היה לי ״חלום״ לצבוע את כל הרכב בצבע שחור מט. (כרגע הוא כסוף, וכן קצת ערסי אני יודע. אבל איכשהו על המאליבו עם כל הגודל שלה זה יושב לי טוב בעין) 

רציתי להתעייץ אתכם כמה התענוג הזה אמור לעלות לי בערך ? (ומה יותר זול? צביעה של כל הרכב בשחור מט או הדבקת מדבקות?)

אני לא מחפש את הסדנא הכי איכותית , ושהצביעה תחזיק לי למספר רב של שנים... סביר להניח שאני אשאר עם הרכב ל שנתיים שלוש.  כי אחרי הכל הוא עדיין שנת 2009

אז לכן גם צביעה אצל בני דודים אני לא שולל.

לא מחפש את ההכי זול שיראה זוועתי , וגם לא משהו איכותי.

משהו סביר בסך הכל שיחזיק לשנתיים שלוש.

כמה לדעכתם זה אמור לעלות?

פורסם

נתחיל מזה שאף לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין בני דודים לשאר האנשים שמסתובבים במדינה. ( זו לא שאלה)

צביעת רכב שלמה מתחילה בין 3500 ש"ח ויכולה להגיע ל -12000 ש"ח פלוס מינוס

כלומר אפשר בהחלט למצוא מקום שיצבע לך את הרכב גם בפחות, או יותר. אבל צביעה בפחות

מהמינימום לא תהיה איכותית בשום צורה.

יש הרבה פרמטרים שמשפיעים על רמת הצביעה מעבר לכלים שעומדים לזכות הצבעי/פחח. 

כלומר, איכות צבע, מקום מסודר, פירוק הרכב ,וכמובן רמת המקצועיות של הפחח שהיא בראש

וראשונה קובעת איך יראה הצבע. ( מרקם, גלים, אחידות וכד')

הדבר הפשוט ביותר זה לעשות סקר שוק בכמה מקומות, להתייעץ עם אנשים שמכירים באזור שלך צבעי רכב

ומשם להחליט. 

פורסם

בני דודים הכוונה הייתה לצביעה בשטחים.

בגלל שהרכב יחסית ישן אני שוקל לא לצבוע את השלדה.

מצאתי בחור שיעשה לי את העבודה ב 4500 כולל שיוף של כל הרכב.

אבל ממה ששאלתי אותו הוא אמר שמה שאני רוצה זה ללא לקה ( אני רוצה לצבוע את הרכב לשחור מט).

ממה שאני יודע יש לקה מט, האם נהוג לשים לקה שצובעים לשחור מט?

ויש כאן מישהו בפורום שהתנסה בצביעת הרכב לשחור מט?

פורסם

אם הרכב שלם הייתי מבצע דיטייל חיצוני מלא כי צבע הכסף יושב עליה ליגה .

אבל אם תתעקש בכל זאת לעבור למאט , להערכתי זה יעלה כמו צביע , ובזה אם כבר עושה אז בוחר מקום טוב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...