Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור חימום ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר כ290 אלף ק"מ גם ה205 שלי (שנת 87) מאבדת מים בעקביות. איבוד המים לא היה נורא חמור ולא ייחסתי לזה משמעות גדולה מלבד התאיידות מקובלת של רכב ישן. עד שבסיבוב חד ימינה אני מתחיל להרגיש חמימות לחה על רגל ימין שלי, ורואה שאלו מים שמטפטפים על הנעל שלי.

בקיצור, איפה שהוא בתוך הדש בורד שלי ישנה דליפה, אני לא יודע אם זה הרדיאטור חימום עצמו או הצנרת שמחוברת אליו אבל זה ללא ספק מקור איבוד המים. עוד לא טיפלתי בזה ואני ממלא מים כל כמה ימים למרות שאני מבחין שקצב איבוד המים עולה.

כשיהיה לי יום פנוי אני אפרק את הדש בורד ויראה מה העניינים שם. בנתיים אני שוקל לעקוף את הרדיאטור הפנימי על ידי קיצור שתי הצינורות שנכנסות דרך קיר האש ולחבר אותן אחת לשנייה, כך לעקוף את הנזילה ולנטרל אותה.

אני מחפש אישור שזו אופרציה תקינה ושאני לא מכשיל באיזו דרך את מערכת הקירור של האוטו בפעולה זו.

(למרות שאני לא רוצה בכלל לעשות את הפתרון הזמני הזה כי כפי שאנחנו יודעים - אין פתרון קבוע יותר מהזמני. כך אני אעקוף את הרדיאטור חימום ואפתור את הבעייה באופן "זמני" עד החורף הבא שאני פתאום אשאר ללא חימום כי כבר לא היה לי דחוף לתקן את הנזילה...)

בברכה,

אורן

פורסם

אין בעיה לעשות את זה וזה מקובל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני מחפש אישור שזו אופרציה תקינה ושאני לא מכשיל באיזו דרך את מערכת הקירור של האוטו בפעולה זו.

מאושר! :wink:

99% עושים את זה, כי לפרק דש בורד זה לא דבר קל, ובמוסך זה מאוד יקר

אני עשיתי את זה מזמן, ולפני חודש-חודשיים החלפתי את הרדיאטור חימום וגם את הדש בורד :-P

פורסם
אין בעיה לעשות את זה וזה מקובל.
מקובל ? תלוי איפה.

מאושר! :wink:

99% עושים את זה, כי לפרק דש בורד זה לא דבר קל, ובמוסך זה מאוד יקר

אני עשיתי את זה מזמן, ולפני חודש-חודשיים החלפתי את הרדיאטור חימום וגם את הדש בורד :-P

99% חאפרים (בהנחה שהנתון הרשמי והבדוק הזה ולקוח מרישומי לשכת האוכלוסין).

אין בעיה לבצע את המעקף ששאלת עליו.

לתקן את זה "כמו שצריך" יעלה כ-400-500 ש"ח מחיר הרדיאטור עצמו + מספר שעות עבודה בסבלנות ועדינות. החלפתי את הרדיאטור ב-205 הקודמת וגם בנוכחית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...