Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי יונדאי 2019 שמאז שיש לי אותו אני שומר עליו טוב(שטיפת 2 דליים סבון ייעודי שטיפה בקווים ישרים פלסטלינה כשצריך ואוטם צבע)

החלטתי לעשות פוליש לרכב , אז עשיתי את כל התהליך להכין את הצבע

ואז עשיתי פוליש עם turtle wax ceramic polish 

ופד מייקופייבר .

אחרי שסיימתי את כל הרכב הוא היה נראה יותר טוב ומבריק אבל עדיין בזוויות מסוימות ותאורות מסויימות (בעיקר בשמש) נשארו שריטות לא בדיוק swirls  משהו קצת יותר עמוק .

אז אמרתי אקח פאנל ואתמקד בו כדי אחר כך לעשות על כל הרכב.

ומה לא עשיתי והמצב לא השתפר השתמשתי גם בפדים חיתוך בינוני ונתתי עליו כמה סיבובים יותר איטיים וארוכים , השתמשתי בmeguirs scratch x 2,0 חשבתי שאולי זה יותר חזק .

ולבסוף אפילו עברתי עם נייר מים 3000 ואז 5000 ואז פוליש גם לא ממש עזר ואולי אפילו ההפך.

השאלה אם כל העניין זה שאני צריך קומפאונד אמיתי? אבל מצד אחד יש אנשים ביוטיוב שמסירים שריטות עם פד חיתוך גבוהה וקרם ידיים ומצליחים , ומילא זה לא עבד אבל גם הנייר מים לא עבד 3000 זה נמוך מידי? 1000 ו1500 היה מוריד בטוח? 

פורסם

אין לי ניסיון עם פוליש ידני, כן עבדתי הרבה עם מכונה. ראשית באופן כללי אני חושב שהתוצאה שאפשר להגיע אליה עם פוליש ידני היא מוגבלת, בטח למול מכונה. ה turtle wax ceramic polish  לא מיועד להורדת פגמים כבדים ולכן נשמע שהתוצאות שקיבלת ממנו תואמות את המוצר. במידה ותשייף עם נייר מים בטח 1000 או 1500 אתה תיצור שריטות שלדעתי יהיה כמעט בלתי אפשרי להוריד ידנית, מה גם סביר מאוד להניח שזו פרוצדורה מיותרת במצב הצבע שלך שגוזלת מעובי הלכה של הרכב לחינם. במצבך הייתי משקיע 300-400 שח במכונת DA פשוטה ומצבע פוליש דו שלבי עם חומרים של חברה איכותית כמו SCHOLL. יעזור אם תעלה תמונות של מצב הצבע, נוכל לייעץ לך יותר במדיוק.

פורסם

הייתי נזהר מאוד מאוד עם ניירות לטש.

ממליץ שתנסה קודם כל קומפאונד טוב, למשל Meguiar's Ultra Cut Compound, ולאחריו פוליש מאותה סדרה. משתמשים בשילוב הזה גם בסדנאות דיטיילינג גדולות ומפורסמות.

בנוסף, תבדוק שאכן הכנת את הצבע טוב טוב, שלא נגרם מצב שאתה עושה קומפאונד על משטח לא טוב, אתה מבין את הכוונה שלי.

פורסם

על פניו נראה שעשית יותר נזק לצבע מתועלת. בזווית רואים הולוגרמות עקב מעבר אגרסיבי עם הפולישר.

חוץ מזה תשתמש בפוליש איכותי. ( turtle זה לא)

הייתי ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע שלא תעשה נזק בלתי הפיך עם שלייף סבון (זו פעולה אגרסיבית)  או פוליש

בידיים לא מאומנות יכולות לגלח את כל הלכה ( ואצלך היא רכה) עד למצב שלא תישאר שום הגנה. (שחיקת הלכה = צביעה מחדש)

לשיקולך.

פורסם (נערך)

אם אתה בעניין של לעשות לבד תקנה חומרים איכותיים. הייתי מתחיל עם פוליש עדין יחסית כמו Scholl s30 שעשוי להעלים את ההולוגרמות ולהוריד את הסוורלים השטחיים.

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם
לפני 54 דקות, imprezadude כתב:

הייתי נזהר מאוד מאוד עם ניירות לטש.

ממליץ שתנסה קודם כל קומפאונד טוב, למשל Meguiar's Ultra Cut Compound, ולאחריו פוליש מאותה סדרה. משתמשים בשילוב הזה גם בסדנאות דיטיילינג גדולות ומפורסמות.

בנוסף, תבדוק שאכן הכנת את הצבע טוב טוב, שלא נגרם מצב שאתה עושה קומפאונד על משטח לא טוב, אתה מבין את הכוונה שלי.

כן האמת היא גם חשבתי עליו הוא מספיק חזק בשביל להסיר שריטות ויש לו גם פיניש מעולה

לפני 43 דקות, yogev20 כתב:

על פניו נראה שעשית יותר נזק לצבע מתועלת. בזווית רואים הולוגרמות עקב מעבר אגרסיבי עם הפולישר.

חוץ מזה תשתמש בפוליש איכותי. ( turtle זה לא)

הייתי ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע שלא תעשה נזק בלתי הפיך עם שלייף סבון (זו פעולה אגרסיבית)  או פוליש

בידיים לא מאומנות יכולות לגלח את כל הלכה ( ואצלך היא רכה) עד למצב שלא תישאר שום הגנה. (שחיקת הלכה = צביעה מחדש)

לשיקולך.

תודה זה רק חלק קטן אני יודע להסיר שריטות של 3000 ו5000 כבר עשיתי את זה בעבר.

בתמונה אתה יכול לראות ששאר הצבע במצב טוב חוץ משריטות שאני צריך פוליש קומפאונד 

Screenshot_2020-04-26-22-23-07-613_com.miui.gallery.jpg

פורסם
בתאריך 26.4.2020 בשעה 20:10, Ohadwii כתב:

Screenshot_2020-04-26-20-09-41-878_com.miui.gallery.jpg

ברכב שלי אחרי שלייף סבון לא נישארו שריטות כלל הנראות לעין, השתמשתי בפוליש של Maguire ultra cut compound וקיבלתי ממש שריטות כמו שלך, נסיתי להשתמש ב- miror finish של 303 ולה הצלחתי להסיר את השריטות.

אשמח אם תוכל לעדכן איך הצלחת להוריד את השריטות האלו20200428_164117.thumb.jpg.534aba8426a319056fba793c84ee938d.jpg

• תוכן חדש...