Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי פוסל את הרכב. 

מדובר בתאונה שעלות תיקונה היה יקר (להחריד) בגלל עלות חלקים מטורפת! 

מצאת רכב עם קילומטראז' נמוך מאוד. אז אם הוא מטופל ונראה טוב, תתחיל משא ומתן. 

מדובר ברכב מבוקש מאוד שנסחר מעל למחיר המחירון. 

להשוות אותו לפיאט 500 עם מנוע חלש וגיר רובוטי חד מצמדי? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מכסה מנוע יגרום אולי ל6 אחוז ערך (לא?) אם לא נפגע השילדה ... אבל רכב שעבר תאונה קשה לא היו רואים בבדיקה? או שגם כאן מנסים לכסות

על הנזק? או שבאמת לא היתה פגיעת שלדה ?

פורסם (נערך)

אם זו בדיקה שאתה הזמנת. גש שוב למכון והראה לבוחן את דוח השמאי ובקש שיבדוק שוב את חלקו הקדמי של הרכב. 

אם היה מדובר בתאונה קשה, סביר להניח שהיו נפתחות כריות האויר. לפי דוח השמאי, זה לא קרה. 

שים לב שבוחלף רק פנס שמאל. ז"א מכה בפינה ולא תאונת חזית קשה. שים לב שאפילו לא הוחלף פגוש קדמי. 

מה יודע לספר בעל הרכב על התאונה? 

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חושב שהוא עבר הלאה אנשים. חוץ מזה אם הוא ביטל לבעל הרכב ואמר לו שהוא לא מעוניין אז קצת יהיה לו בעייתי מלחזור בו גם אם תיאורתית הרכב טוב.

לטעמי בכל אופן לא הגיוני לבקש 3 מעל המחירון על רכב עם תאונה כזאת, זאת השורה התחתונה ואני לא הייתי הולך על הרכב הזה. מה גם שהוא לא כזה נדיר.

פורסם (נערך)

למה בעייתי לחזור בו? 

אם הרכב עדיין למכירה, אני בטוח שבעל הרכב יישמח למכור אותו למישהו שכבר עשה את כל הבדיקות ולא להפגש עם אנשים חדשים ולעבור את זה שוב.

ה-500 יותר חסכונית.

לא יודע לגבי האמינות לעומת המיני אבל הגיר שם הוא... לא לטעמו של כל אחד. 

האם יצא לך לנסוע על רכב עם השילוב מנוע גיר הזה?

מה אתה מחפש בעצם מהרכב?

כי אם זה רק אמינות וחסכון בדלק - יש אופציות עדיפות.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • תוכן חדש...