Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע ששתי המכוניות זהות מכנית

יותר מעניין אותי כרגע נוחות תפעול מולטימדיה.

באיוניק שהיתה לי יש מקום לסים כך שהיה לי נווט וויז בלי הטלפון.או אינטרנט ואפליקציות שונות...

אם אין אז האם אני יכול לחבר התקן של usb לסים , מישהו ניסה?

האם קיים בנירו או באיוניק החדשים

האם יש וויז,פנגו?

משטח טעינה אלחוטי

מיזוג ליושבים מאחור?

ובכלל אם יש משהו שכדאי לדעת לדעתכם לפני שאודיע...

כאמור בבידוד כך שאני לא יוצא לראות או ליסוע...

לעונים תודה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

בדגמים החדשים של האיוניק והנירו יש מערכת מקורית שתומכת ב-Android Auto/Apple Carplay הוייז לא מובנה כבעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בדגמים החדשים של האיוניק והנירו יש מערכת מקורית שתומכת ב-Android Auto/Apple Carplay הוייז לא מובנה כבעבר.

לא אהבתי
איך זה בקורולה?

פורסם

נכון לעכשיו יש אנדרואיד בהתקנה מקומית עם וייז (לא בטוח אם כתוספת או כסטנדרט) , שלא עובדת הכי חלק.

טרם התווספה לה תמיכה לאנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי. 

פורסם
נכון לעכשיו יש אנדרואיד בהתקנה מקומית עם וייז (לא בטוח אם כתוספת או כסטנדרט) , שלא עובדת הכי חלק.
טרם התווספה לה תמיכה לאנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי. 
תודה על זמנך והמענה
אנסה לתקוף מכוון אחר את הנוחיות
האם אני יכול לחבר סים סטיק כזה שנכנס ל usb ויתן לי וויפי?
נניח בנירו, האם יועיל במשהו או שחייב את החיבור לטלפון לוויז

פורסם

מאז מתיחת הפנים אין יותר מערכות בהתקנה מקומית באיוניק/נירו.  אפשר להוסיף הלבשה של מערכת מקומית על המערכת המקורית, אך זה כרוך בתוספת תשלום של כמה אלפי שקלים, ובוודאות לא קיים בגירסאות הליסינג.

לפני 14 דקות, אמיר ש כתב:

לא אהבתי
איך זה בקורולה?

בקורולה יש הרבה דגמים, חלק עם התקנה מקומית וחלק עם מערכת מקורית. זה יכול להיות שונה מרכב לרכב, במיוחד אם חברת הליסינג רוכשת דגמים מייבוא מקביל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

אני מתייחס לטויוטה קורולה, ששם לא היה שינוי בנושא הזה למיטב ידיעתי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

קורולה ברמת גימור ליסינג - מולטימדיה בהתקנה מקומית עם וויז/פנגו.

איוניק - לאחר מתיחת הפנים מולטימדיה מקורית עם AA/CP
נירו - לקראת סוף 17 קבלה מולטימדיה מקורית עם AA/CP (לפני כן גם,רק ללא קישוריות לסמארטפון למעט BT), אך יחד עם זאת גם וויז היה מוטמע במולטימדיה מהיצרן (אם זה כ"כ קריטי,כדאי לבדוק מול היבואן).

פורסם
לפני 1 שעה, yoav911gt2 כתב:

אני מתייחס לטויוטה קורולה, ששם לא היה שינוי בנושא הזה למיטב ידיעתי.

בשנת הדגם 2020 משווקים למעלה מ-60(!) דגמים שונים של טויוטה קורולה, וחלקם (בעיקר מייבוא מקביל) עם מולטימדיה מקומית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

למה בעיקר אלו מהייבוא המקביל? אני התייחסתי לייבוא הישיר, במיוחד שמדובר בליסינג.

מבדיקה עכשיו יש אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי רק בגרסת הלימיטד הבכירה של היבואן הישיר, כל שאר הגרסאות מסתפקות במולטימדיה בהתקנה מקומית וזה מה שאני מניח שפות"ש יקבל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בנירו לאחר מתיחת הפנים עדיין יש וויז, פנגו וסלופארק על המערכת המקורית. לא ברור לי אם זה עובד על סים שנמצא בתוך המערכת המקורית.

יש שקע USB בתא הפתוח שמתחת לקונסולה המרכזית ועוד שקע טעינה בתא שבין המושבים הקדמיים, לא סגור על אם מדובר בשקע מצת או USB.

• מעניין 1
פורסם
בנירו לאחר מתיחת הפנים עדיין יש וויז, פנגו וסלופארק על המערכת המקורית. לא ברור לי אם זה עובד על סים שנמצא בתוך המערכת המקורית.
יש שקע USB בתא הפתוח שמתחת לקונסולה המרכזית ועוד שקע טעינה בתא שבין המושבים הקדמיים, לא סגור על אם מדובר בשקע מצת או USB.
תודה

• תוכן חדש...