Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רכב חדש של אימי נקנה השבוע 

פיקנטו 2016 עם 39 אלף קמ על פניו נשמע ״מציאה״ 

קיצר אני לא ממש הייתי מעורב בקניה ויש לי ידע בסיסי פלוס בנוגע לרכבים מנועים וכו׳ 

הסתכלתי בבדיקה ורשום בסעיף המנוע - יש לבצע טיפול ניקוי פיח שהצטבר 

אנרתי טוב זה נשמע חפיף מה זה כבר יכול להיות 

היום במוצש אני בא פותח את פתח מילוי השמן מסתכל ובאמת רוצה כמו התחלה של בוצה - הייתי עובד בטויוטה ומכיר את זה יופי יופי 

מגרד קצת עם היד בעדינות(הרגיש לי כאילו אני עם בחורה מלוכלכת) בקיצור יש עבודה ויש לכלוך ויש בוצה כנראה 

מה לעשות, כיצד להתקדם האם פלאשינג והורדת אגן שמן וניקוי רשתית יספיק? מה אומרים

המנוע נשמע טוב מאוד גם קר (ישנם נגיעות של טקטוקים שמוכרים לי מהמנוע כשגרתי) וגם חם אף יותר טוב ושקט יותר 

אני מתכנן לעלות את הרכב על ליפט אצל חבר (אגב הרכב עבר טיפול יחידי ממה שאני רואה בהיסטוריה שלו (יש מסמכים) לפני כחודשיים וזה נראה כאילו זה הטיפול היחידי שהרכב עבר עד כה בושה וחרפה 

מחר מחרתיים יהיה לי ליפט להעלות את הרכב עליו - מה הממלצות, מה ההתקדמות, מה הפרטים מה לבדוק ? איך אני מתקדם - מעדיף לאט ובזהירות כמובן ולעשות טיפול אחת ולתמיד / לייצר שקט לעצמי וגם לאמא 

אין מה לעשות כלכך כרגע חוץ מלהתקדם עם המצב 

יש לציין שהאדם הינו פרטי לחלוטין שהשימוש של הרכב היה בתוך העיר במשך כל השנים אצלו (בהתחלה חשבתי שאולי המנוע עבד בטמפרטורת עבודה קרה כל הזמן ובגלל זה יש נגיעות בוצה אבל עדיין.. כנראה שלא) תודה למומחים

נ.ב אני זוכר משנים עברו שהיו חבריי כנופיית הטיפולים ואם אני לא טועה היה מישהו מנתניה אשמח להתייעצות ולהתקדמות

תודה ושבוע טוב מלא בבריאות ובשורות טובות 

פורסם

זיהית בוצה וניראה שגם זיהית אותה בזמן אז זה הזמן גם לטפל בה כמו שצריך. כמובן להוריד אגן שמן מנוע וניקוי יסודי שלו ושל רשת המשמרת והסרת מיכסה שסתומים וניקוי יסודי שלו ושל מה שאפשרי. לגבי הכנופייה בפייסבוק יש את "תשאלו כנופצון" שם תקבל כל הטיפים והעזרה המעשית חינם.

פורסם (נערך)

לא תמיד זה בוצה יכול להיות גם התעבות של מים עקב נסיעות מאוד קצרות. הייתי מבצע טיפול החלפת שמנים וניקוי האזור ועוקב. בכל מקרה, אם עבדת בתחום בעבר ואתה ממש זיהית בוצה אז היתי מטפל בזה כמו שמאור רשם.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

סבבה מה אני צריך בעצם? 

שמן + פילטר שמן מקורי כמובן

2 ספריי קרבורטור בערך?/ ספריי ברקסים? מה עדיף? 

לפתוח נשם מנוע לבדוק ולנקות?

הורדת אגן שמן ניקוי טוב טוב וניקוי רשתית 

הרמת מכסה שסתומים ניקוי יסודי  גם עם אחד סוגי הספריי?

חומר אטימה מאיזה סוג מומלץ? וכמובן אטם מכסה שסתומים חדש? 

חומר פלאשינג מה מומלץ? 

אה ואיזה צמיגות שמן? אני הולך להשתמש כנראה בקסטרול מגנטק תודה על העזרה

פורסם

תבדוק בחנות חלפים אם קיים אטם יעודי לאגן השמן. לדעתי לא קיים והאיטום ייעשה על סיליקון אז במידה וכך המצב תשתמש בסיליקון של ויקטור ריינז. כמובן אחרי הדבקה והידוק של האגן לחכות לפחות שעה לפני מזיגת שמן והנעה. שים לב בהפרדת האגן שלא ייצא כל כך בקלות לא לדחוף מברג שלא תעוות את הקאנט של האגן זה פתח לנזילות. תשתמש בכלי שטוח ודק כגון סרגל מתכת או שפכטל דק עדין כמה נקישות פטיש עדין עליהם והם כבר ייצרו את ההפרדה של האגן. ניתן להשתמש בניקוי בספריי קרבורטורים  או אפילו מסיר שומנים קשה. אני משתמש במסיר שומנים של סנו הספריי הקיצפי בקבוק בצבע שחור, משהה קצת את הספריי בפנים באגן השמן ובמיכסה שסתומים בנדיבות רבה ושוטף עם מיים. תבדוק מומנטים לסגירה גם של המיכסה וגם של האגן.

• תוכן חדש...