Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מנסה להבין האם יש הצדקה לשלם עוד 30 אלף שקל למאזדה 3.

מה מאזדה 3 נותן לי שפורד מונדאו לא מסוגל לתת שאשכרה צריך להוסיף בשבילו 30 אלף ש"ח?

אומרים שמיליארד סינים לא טועים, מאזדה 3 היא מבין הרכבים הכי פופולאריים בארץ, אולי יש משהו שאני מפספס.

כי למיטב הבנתי מונדאו נותן יותר בכל אספקט אפשרי חוץ מאמינות וצריכת דלק.
אבל האם על אמינות צריך לשלם עוד 30 אלף ש"ח? איפה הגבול? 

תודה. 
 
פורסם

על איזה שנות דגם אתה מדבר? 

 

 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתה לי את המונדאו שאתה מדבר עליה. חיית כביש, מהנה מאוד לנהיגה, גדולה ומרווחת - אין לה שוק - אתה מקבל המון רכב במעט $. הקאץ׳: לא אמינה, הגיר זו פצצת זמן מתקתקת. כל ביקור במוסך (מורשה) תכונן לצאת בנזק. המאזדה אמורה להיות משמעותית זולה יותר להחזיק (אמינה יותר). דלק: המונדאו אכלה לי 1:9.5.

פורסם

המונדאו עם מנועי אקו בוסט וגיר רובוטי, לא אמינים. יהיה לך מאוד יקר להחזיק את הרכב, יחד עם זאת המזגן חלשלוש ולא מתאים למזג אוויר פה. הרכב לא מזדקן יפה. כל זה יוצר חבילה לא כ"כ אטרקטיבית למרות המחיר הנוח.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אני בעלים של מונדאו בציר 2012. זהה לחלוטין ל 2014.

ראשית, מוזמן להתרשם מהשרשור המתגלגל שלי על המונדאו בפורום הכללי.

שנית, המאזדה לא ברת השוואה בכלל מול המונדאו בשום פרמטר.

מצד אחד המונדאו משמעותית יותר גדולה, יותר חזקה, יותר שקטה,יותר זולה לקניה. מצד שני, עלות חלפים/טיפולים יקרה יותר ופחות אמינה מהמאזדה.

 

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

×
×
  • תוכן חדש...