Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איזה קטע, אמש בלילה היה רעם ממש חזק והייתי בטוח שפגע ברק בבית ליד 

מיד נכנסתי לאפליקציה של הטסלה לראות שהרכב לא נפגע כי היה בטעינה, ואז לא הצלחתי להתחבר, הייתי בטוח ש"הלך" האוטו.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
  • מצחיק 4

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 15 שעות, Opel Astra GSI כתב:

איזה קטע, אמש בלילה היה רעם ממש חזק והייתי בטוח שפגע ברק בבית ליד 

מיד נכנסתי לאפליקציה של הטסלה לראות שהרכב לא נפגע כי היה בטעינה, ואז לא הצלחתי להתחבר, הייתי בטוח ש"הלך" האוטו.

שוב לא ניתן להתחבר 

פורסם

מה המשמעות של כשלון להתחבר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה המשמעות של כשלון להתחבר?

המשמעות היא שלא ניתן לקבל חווי על מצב הרכב (סוללה, מיקום, מהירות) ולהפעיל דברים מרחוק (מזגן, פתיחה/סגירהת צופר וכו')

אין קשר לפתיחה של הרכב ונסיעה, למרות כל מיני תכתובות, אלו מתבצעים לוקאלית בין הטלפון לרכב, בלי קשר לשרתים.

ד"א, לי לא היתה שום בעיה להתחבר היום או אתמול לרכב, אז זו לא נשמעת בעיה גורפת. אם לרכב אין קליטה סלולרית (למשל הושאר בחניון) אז לא ניתן להתחבר מרחוק.

פורסם

אז זה לא כזה נורא (בתור מי שגם ביום-יום לא יכול לקבל חיווי על מצב הרכב 🤣)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

באוצר בוחנים: מס נסיעה על רכבים חשמליים | כלכליסט (calcalist.co.il)

לא יודע כמה ניתן לסמוך על החינמון הזה אבל הידיעה מעניינת, מעניין אם זה אמיתי או ברוז שהכניסו לבדוק את תגובת הציבור.

בצניעותי הרבה😜 הייתי רוצה להזכיר כי זה בדיוק מה שכתבתי כאן לפני 30-40 דפים... אם זה אמיתי אז תחשיב אחזקת טסלה כפי שהופיע כאן מספר פעמים בעבר צריך להתעדכן.

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אז זה לא כזה נורא (בתור מי שגם ביום-יום לא יכול לקבל חיווי על מצב הרכב 🤣)

ועדיין, לא הפליא אותי כשראיתי פייק של אנשים שטוענים שהתקלה מנעה מהם כניסה לרכב. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי מי היה קורא כתבה על זה שהטלפון לא מציג נתונים של הרכב? זה שיעמום תחת.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

באוצר בוחנים: מס נסיעה על רכבים חשמליים | כלכליסט (calcalist.co.il)

לא יודע כמה ניתן לסמוך על החינמון הזה אבל הידיעה מעניינת, מעניין אם זה אמיתי או ברוז שהכניסו לבדוק את תגובת הציבור.

זה ברור שזה יגיע - השאלה היא מתי, ואיך ייושם. סביר להניח שזה יהיה כחלק מרפורמה בכל הקשור במיסוי  רכב ודלק.

פורסם

אם זה אמיתי ואם נוסיף את המיסים המתוכננים החדשים (אגרת גודש, מס מטענים ושאר שטויות מומצאות) אז התחשיב של רכישה+אחזקת טסלה שהופיע כאן כבר אינו נכון. הזכירו מספר פעמים כי עלות רכישת טסלה ב 180 אש"ח ואחזקתה למספר שנים תהייה זהה לרכישת משפחטומטית ממוצעת במחיר של 140 אש"ח עקב עלות תדלוק נמוכה ועלות תחזוקה שוטפת אפסית. (אאל"ט, היה כאן בשירשור מישהו שכתב כי ביצע בדיוק את זה)

אני טענתי כי מדינתנו היקרה היא אכן מדינתנו ה"יקרה" והתחשיבים שהראו זאת היו אופטימיים בכך שהתעלמו מהיצירתיות בהמצאת מיסים חדשים. למרבה חוסר השמחה נראה כי צדקתי.

פורסם

לאנשים יש זכרון מאד קצר. כשהתירו למכור מכוניות עם מנוע דיזל לפרטיים בשנת 1994 מחיר הסולר היה שליש ממחיר הבנזין (בגלל מיסוי נמוך יותר)  בהתחלה העלו את אגרת הרישוי לדיזל ב-5000 ש"ח לשנה, וכשהבינו שזה לא יעיל. השוו את מיסוי הסולר למס על בנזין, ויצרו מנגנון החזרים לנהגי מוניות ורכבי הובלה.

וגם אז הרבה צרכנים רכשו כלי רכב עם מנוע דיזל, וחשבו שהסולר הזול יממן להם את הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...