Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אתם ממליצים לרכוש? אני מעונין לתת אותן במתנה לבחור צעיר.

חשוב שיהיו מקוריות אפל, ולא רכש באילת אלא דרך הרשת / זאפ.

כאשר אני נכנס לכל ספק בזאפ, מייד מופיעות אצלו הבהרות שמדובר באוזניות המסופקות בקופסא פתוחה, ללא אחריות היבואן הרשמי ועוד בלה בלה בלה ושכדאי לשדרג למוצר המושלם (שאותו הן כאמור גם מציגות למכירה).

לא ממש הבנתי את הקטע. מדוע לא למכור מייד מההתחלה את כל החבילה?

וכאמור - היכן מומלץ לרכוש אוזניות אלו עם אחריות, מטען וכו'?

פורסם

א ל תקנה איירפודס ממקור מפוקפק.

יש כל כך הרבה זיופים שנראים מאוד משכנעים עד שאתה שם אותם אחד ליד השני

מאז שהסינים זייפו אפילו את הציפ של החיבור לפלאפון - כמעט בלתי אפשרי לזהות זיוף אלא אם יש אמיתי ליד ומפעילים ומקשיבים בהן.

(מעבר לאיכות סאונד זה גם חיי סוללה , ניתוקים וכו)

פה - כל הפייסבוק מפוצץ ״קופסאות פתוחות״ וזיופים ״חדשים בקופסא״ שהם תכלס זבל סיני.

מה שכן - מקוריות יד שניה - כמו כל מוצר של אפל - נמכרות בשניה וחצי במעל 60% מהמחיר המקורי (מניסיון)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי את הזיוף. הוא לא רע בכלל. באמת לא ניתן כמעט להבחין ויזואלית בין הדבר המקורי לזיוף. ממליץ לשקול לקנות זיוף ב-30 דולר באלי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה מה שחשוב? שלא ניתן להבחין ויזואלית?

ומה עם איכות הסאונד?

ומה עם השימושיות והתממשקות למכשירים האחרים?

ועוד ועוד ועוד..

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

איכות הסאונד סבבה לאללה, אין תלונות בכלל.

שימושיות - לא יודע מה הכוונה שלך בעניין, אבל אפשר להשתמש בהן כאוזניות.

התממשקות - זהה לחלוטין

ועוד ועוד ועוד - לא יודע מה הכוונה שלך גם פה, אם תפרט יהיה יותר קל להגיב.

זה מה שחשוב? שלא ניתן להבחין ויזואלית?

ומה עם איכות הסאונד?

ומה עם השימושיות והתממשקות למכשירים האחרים?

ועוד ועוד ועוד..

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מעבר לאיכות סאונד ירודה , סוללה עם חיים וcycles נמוכים וחיבור פחות אמין - המיקרופונים (איכות שיחה) זה עוד משהו שקופץ בשניה.

כמה חברים שלי קנו כל מני חיקויים - בעיקר לראות אם הם בעניין לקנות אמיתיות

כולפ החליפו ל אמיתיות אחרי שבוע חוץ מאחד שהחליף לסוני הקטנות במקום

Then dying is forgetting

פורסם

תתפלא לגלות שגם בחיקויים יש רמות שונות. יש כאלה שהם ממש איכותיים וכמעט ולא ניתן להבדיל בינם לבין המקוריים.

מעבר לאיכות סאונד ירודה , סוללה עם חיים וcycles נמוכים וחיבור פחות אמין - המיקרופונים (איכות שיחה) זה עוד משהו שקופץ בשניה.

כמה חברים שלי קנו כל מני חיקויים - בעיקר לראות אם הם בעניין לקנות אמיתיות

כולפ החליפו ל אמיתיות אחרי שבוע חוץ מאחד שהחליף לסוני הקטנות במקום

פורסם

ברור , that said לא נתקלתי במשהו משכנע (בלי להיכנס אפילו לזה שחלקן הפסיקו לעבוד עם עדכונים)

Then dying is forgetting

פורסם

במאמר מוסגר - לא ממזמן מכרתי את האיירפודס 2 שלי אחרי שניסיתי את הפרו

ההבדל מדהים.

הסאונד ברמה הרבה יותר גבוהה (בעיקר בגלל האיטום) , הnoise canceling ברמה קרובה לאומניות on ear והמצב השקוף להיט - אפשר לשמוע הכל כאילו אלו אוזניות רגילות / אין אוזניות.

בנוסף לזה - המערכת vents מעלימה את הרעש ״דפיקות״ ששומעים כשרצים לדוגמא באוזניןת שאוטמות את האוזן מהצורה הזו.

לא רציתי לקנות - אבל הי לגמרי שכנעו אותי אחרי ניסיון והחליפו אצלי את הצורך להסתובב עם 2 סטים של אוזניות (לאוטובוס ולמשרד) שהיו האיירפודס2 והסנהייזר noise canceling למשרד

Then dying is forgetting

פורסם
במאמר מוסגר - לא ממזמן מכרתי את האיירפודס 2 שלי אחרי שניסיתי את הפרו

ההבדל מדהים.

הסאונד ברמה הרבה יותר גבוהה (בעיקר בגלל האיטום) , הnoise canceling ברמה קרובה לאומניות on ear והמצב השקוף להיט - אפשר לשמוע הכל כאילו אלו אוזניות רגילות / אין אוזניות.

בנוסף לזה - המערכת vents מעלימה את הרעש ״דפיקות״ ששומעים כשרצים לדוגמא באוזניןת שאוטמות את האוזן מהצורה הזו.

לא רציתי לקנות - אבל הי לגמרי שכנעו אותי אחרי ניסיון והחליפו אצלי את הצורך להסתובב עם 2 סטים של אוזניות (לאוטובוס ולמשרד) שהיו האיירפודס2 והסנהייזר noise canceling למשרד

הפרו פשוט מדהים! לא היה לי שום עניין בעבר לקנות אייר פודס, בדיוק בעיקר בגלל שלא היו את הגומיות אטימה, אבל איך שהציגו את הפרו ואת הטכנולוגיה של ביטול רעשים, לא היססתי לקנות למרות המחיר הגבוה. אני חייב לציין שהן מדהימות, וזאת דוגמה אמיתי למוצר פרימיום שמצדיק (לפחות בעיניי) את המחיר הגבוה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
רבים אומרים שהפרו הם כמה ליגות מעל הדור הראשון והשני, אבל... כמות הקרינה האלקטרומגנטית שנפלטת מהפלא הזה קצת תמוהה.

פיזיקלית התוצאה שהוא קיבל לא אפשרית, אם הן באמת היו משדרות חצי וואט, הסוללה שלהן הייתה מספיקה ל10~ דקות.

או שהמכשיר מדידה שלו שווה לטוסיק, או שהוא לא משתמש בו נכון, או שיש לו אינטרס ללכלך

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...