Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשתי קבלה הודעה שהתוקף של האנטיוירוס פג היום (מקאפי). מחירו לשנה הוא 89$.

אני פחות מבין בדברים אם אין בהם חלקים נעים...

מה נחשב היום לאנטיוירוס יעיל?

גם בתשלום. אשתי עצמאית. המחשב משמש לעבודה.

תודה

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כבר כמה שנים שאני עובד עם רשיונות שקניתי מאיביי, עולה גרושים ועובד טוב.

האנטי וירוס הנוכחי של קרספרסקי עלה כמה דולרים עבור כמה שנים. כנ"ל לגבי האופיס...

פורסם
כבר כמה שנים שאני עובד עם רשיונות שקניתי מאיביי, עולה גרושים ועובד טוב.

האנטי וירוס הנוכחי של קרספרסקי עלה כמה דולרים עבור כמה שנים. כנ"ל לגבי האופיס...

רשיונות מאיביי הם לא חוקיים ויכולים פתאום להפסיק לעבוד.

כמה פעמים קרה לי ש

AVG מחק קבצים של תוכנות בעבודה, דברים שהוא לא מכיר הוא פשוט מוחק.

מקאפי היה פעם אחד הגרועים, אני לי יודע איך הם היום. חברה גדולה מדי שלא מעדכנים את הוירוסים מהר מספיק.

אני בדרך כלל עם Avast

אייל

פורסם (נערך)

מעולם לא השתמשתי באנטיוירוס ויש לי 5 מחשבי עבודה

10 שנים אני עובד עם מחשב

89$*10*5

הלכתי לקנות פרארי

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה.

למה המוצרים האלה חינמיים אם הם כאלה טובים?

שאלה רצינית.

אני עורך כי האופל ספורט הגיב עד שכתבתי, האנטיוירוס הנוכחי הגיע עם המחשב לפני כשנתיים.

לא ברור מאיפה הגיע הסכום הזה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הגרסה המוגבלת ביכולות היא חינמית. כל כמה זמן קופצת הודעה שמציעה לשדרג בתשלום לגרסה המלאה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. ל-WIN10 אכן יש אנטיווירוס מוצלח לחלוטין, ואין צורך למשתמש המודע להתקין משהו מעבר לכך.

2. אם חייבים אנטיווירוס נוסף, תוותרו על כל החינמיים הנ"ל ותתקינו את החבילה של Forticlient, גירסה 6.0. כן, אני יודע שזה מיועד במקור לחבר אנשים מהבית לעבודה, אבל ההתקנה הספציפית מוסיפה אנטיווירוס וכלי הגנה נוספים (לפי בחירה) יחד עם ה-VPN עצמו, שכמובן בו אין צורך להשתמש.

פורסם
מעולם לא השתמשתי באנטיוירוס ויש לי 5 מחשבי עבודה

10 שנים אני עובד עם מחשב

89$*10*5

הלכתי לקנות פרארי

כנ"ל, 15 שנה בלי שום וירוס ובלי שום אנטי וירוס.

אני מכיר כמה שחטפו וירוס כופר - נחשו מה היה מותקן אצלם? נכון, אנטי וירוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

למען הסר ספק:

ה 10 שנים שרשמתי זה למחשבי "עבודה" שהם כביכול עוברים ידיים והכל נעשה בהם בפזיזות יתרה כי הוא ציין שזה למחשב עבודה.

כמובן שאני לא מחדרה שהתחברה לאינטרנט רק לפני 15 שנה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?77307-%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%90

ויש לי מחשבים אישיים מעל 20 שנים שהתחברו לאינטרנט וגם בהם לא השתמשתי באנטי וירוס

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מאמין לכל החינמיים. בד''כ נותנים גרסה בסיס ועל כל דבר אחר

גובים תשלום נוסף.

אני רוכש חבילה ל 3 שנים לאנטי וירוס Eset לשני מחשבים ביתיים.

וגם ממליץ מאד.

• תוכן חדש...