Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ניקיון החישוקים אצלכם ברכבים,

זה משהו שאני תמיד נכשל בו ונראה לי שאני פשוט לא עושה את זה כמו שצריך.

עד היום תמיד השתמשתי בספריים לניקוי חישוקים של כימיקל גאייז/סונקס, נתתי כמה שפריצים על כל חישוק ועברתי עם מברשת וכפפה על זה, בפועל זה לא הוריד לגמרי את הלכלוך ולא נשמר ליותר מיום, והחישוק אפילו לא לבן.

פורסם

בתור ניסוי קניתי חומר ניקוי של סנו עם אבקת סודה, מוריד את הלכלוך ומשאיר ברק.

לכלוך תמיד יהיה אחרי יום, בין עם זה מהכביש או מהבלמים.

פורסם

התכשירים נועדו להסרת אבק בלמים ולכלוך קשה, בשילוב מברשת ייעודית שלא גורמת לשריטות. אין טעם להשתמש בהם כל פעם, בהנחה והרכב נשטף בתדירות גבוהה - זה לא כלכלי במיוחד :)

אם הרכב עובר שטיפות בתדירות גבוהה יחסית כאמור, אז מים וסבון יסירו את הלכלוך. לגבי תכשיר של סנו, אני אישית הייתי משאיר את זה לנקיון הבית ולא לרכב. בדיוק מהסיבה שאף אחד לא יתקלח עם סבון מיסטר פינק למשל.

פורסם

אם יש לכלוך עקשן כדאי להשתמש במסיר מתכות איכותי כמו IRON X. החומר בשילוב קירצוף טוב יתן ניקיון ברמה גבוה. שים לב שנקיון כזה עושים אחת לתקופה ולא בכל שטיפה. אם אתה רוצה חומר פשוט וזול לתחזוקה שוטפת יש לך את WHEEL CLEANER של כימיכל גייס. גלון עולה 100 ש"ח והחומר נמהל ביחס של 1-4 ככה שהוא מאוד חסכוני. יש כרגע משלוח חינם מאמזון.

פורסם

תצלם את החישוקים שנראה את מצבם

אם הלכה שעליהם נהרסה / ישנה או שהם שרוטים אז מן הסתם שהחומר ניקוי רק ינקה אבל לא יעלים את השאר, לי החומר של סונקס מבריק את הצורה של הג'אנטים ואני משתמש בו פעם בחודשיים בלחץ, בכל פעם אחרת זה אולי עם שמפו לרכב עובר על הדרך ומוריד את האבק בלמים שנשאר.

Opel Adam S 2017

פורסם

20191223_160255[1].jpg

לא הכי מובן בתמונה אבל הם ממש עטופים בשכבה שחורה דביקה, והג'אנט נשטף שבוע שעבר.

הזמנתי את הWHEEL CLEANER וDIABLO GEL של כימיקל גאייז שהמליצו עליהם פה בפורום וכמה מברשות יותר רציניות ממה שיש לי, אעדכן תוצאות

פורסם

אם הנושא ממש מפריע לך אתה יכול ליישם אוטם צבע ייעודי לחישוקים. ייקל על הניוקיון וישמור אותו לזמן ארוך יותר.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]525816[/ATTACH]

לא הכי מובן בתמונה אבל הם ממש עטופים בשכבה שחורה דביקה, והג'אנט נשטף שבוע שעבר.

הזמנתי את הWHEEL CLEANER וDIABLO GEL של כימיקל גאייז שהמליצו עליהם פה בפורום וכמה מברשות יותר רציניות ממה שיש לי, אעדכן תוצאות

נראה כמו אבק בלמים שלא נשטף הרבה זמן ונדבק, תנסה קודם עם IRON X או SONAX WHEEL CLEANER, ריסוס והמתנה של 5 דק' שהחומר יהיה אדום וינזל, לעבור עם מברשת טובה ולא לעמוד ממול כי הכל יעוף עלייך לבגדים (אל תשאל איך אני יודע).

שטיפה בלחץ מים לנקות שאריות של החומר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...