Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2006 הישנה לא סדאן מנוע 1.6 ורציתי לקנות שמן איכותי לטיפול שאני עושה והמליצו לי במקום שאני מכיר שמן מנוע של חברת קסטרול מדגמי castroll edage c3 האם השמן ביל איכותייי באמת ומתאים לרכב שלי ?

פורסם

מה שהיצרן אומר זה:

Always use fuel-efficient that says "API service SG, SH or SJ"

צמיגות מותרת:

בטמפרטורות של הארץ מותר להשתמש ב:

0W-20, 0W-30, 0W-40

5W-30, 5W-40

10W-30, 10W-40

15W-40

מעשית, כל מה שמופיע בשתי שורות אמצעיות מתאיום וגם תקני API גבוהים יותר SL,SM.

פורסם

ומבחינת השמן יש הבדל בין שמן של חברת קסטרול סי 3 לשמן שעולה חמש ליטר ב70-80 שקל

השאלה עם יש הבדל בינהם ומה ההבדל

פורסם

למנוע שלך לא צריך שמן בתקן C3, זה שמן שמיועד למנועים מודרניים עם צערכות למקדמות למנועת זיהום אוויר.

אם קסטורל, קח קסטרול EDGE, בתקני API שרשמתי או ACEA A3.

פורסם

מבחינתך אין הבדל, כי לרכב שלך לא נדרש תקן c3.

אני כן עדיין הייתי קונה במקומך שמן סינטטי של חברה מוכרת שעומד בתקן. זה אמנם יעלה 100-120₪, אבל ההפרש במחיר לא גדול.

לדוגמה :

https://www.autostore.co.il/product/%d7%a9%d7%9e%d7%9f-eurol-plx-5w30-5l-html/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בוקי,בשנתונים הללו משתמשים בחצי סינתטי או סינתטי מלא,לידיעה בלבד ?

בגדול ליצרן לא איכפת אם תשתמש בסינטטי, על בסיס סינטטי או מינראלי כל עוד אתה עומד בתקן. לעומת זאת, בתור אדם שעוסק בשמנים אני ממליץ לך לעבוד עם צמיגות SJ ומעלה מהסיבה הפשוטה. בתקן נמוך , ישן יותר יש עדיין עופרת, קדמיום, ושאר רכיבים שמזיקים לממיר הקטליטי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

האמת שקניתי כבר אותו יום מה שהמליץ לי מה חיות עם השמן להחזיר אותו ? או כבר להשאיר אותו לא יודע מה לעשות קניתי לסדרה castroll edage c3 מה לעשות?

כבר קניתי אותו והאמת שהמקום שקניתי לא נמצא בעיר שלי שווה לנסוע מרחק של ארבעים דק להחזיר אותו או כבר לעשות איתו תטיפול הזה ואין עם זה שום בעיה וזה עדין נחשב לשמן איכותי לרכב מסוג זה?

עריכה אחרונה על ידי Asafiloz12
  • תוכן חדש...