Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מיציבושי ספורטבק 2010 הרכב כרגע עומד על 105 אלף ק״מ

הרכב מטופל רק במוסך מורשה מיציבושי ובטיפול הבא שלי הוא טיפול 180 עם אני לא טועה בגלל שהם עושים לפי הסדר שלהם כי השנתון והקילומטר שלי נמוך אז זה בדילאי

עכשיו בטיפול אמורים להחליף לי את פלאגים המוסך מורשה דורש על הפלאגים מקוריים שלהם 800 שקל

אני יכול לשים פלאגים של הרידיום של ngk ב350 אצל חבר ככה יחסוך לי בכסף בטיפול של הרכב

ולפי הבנתי השמן גיר שלי לא החולף עדיין ואני כבר עומד על 105אלף ואצלי זה גיר רציף והבנתי שכול 90 אלף מחליפים תשמן אחרת זה יזיק לגיר ברמה קשה עד לבעיות של ממש ומה העלות של החלפת שמן גיר רציף למיציבושי לנסר

ועוד שאלה היא לגבי הרפידות אני רוצה לדעת עם מחליפים גם צלחות וגם רפידות קדמי ואחורי ביחד או כול זוג בנפרד כי אני לא מבין בזה

ואיזה רפידות וצלחות מומלצות למיציבושי ספורטבק

הנסיעה שלי אגב רק בעיר ופעם בשבוע אשקלון באר שבע

ממוצע בשנה 10 אלף אפילו פחות

• תוכן חדש...