Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי ברכב כמה פורטים USB מקוריים, ומטען מהיר שמחובר לשקע 12V. החל מאתמול, אי אפשר להטעין את הסלולרי ברכב - לא דרך הפורטים, ולא דרך המטען המהיר. אין שום תגובה מהמכשיר, כאילו לא חיברתי דבר.

בדקתי עם סלולרי אחר - גם הפורטים וגם המטען המהיר טוענים ותקינים.

כשאני מחבר את המכשיר למטען הביתי - הוא נטען בהצלחה. כשאני מחבר את המכשיר למחשב - הוא נטען, והמחשב מזהה אותו (אפשר להעביר קבצים).

איך מסתדר העניין הנ"ל, בהנחה שהרכב, המטען והסלולרי לא עושים יד אחת על מנת לשגע אותי?...

עריכה אחרונה על ידי seeker
פורסם

אפשר ורצוי להשקיע עוד שניה בקריאה ולא להציע דברים לא רלוונטים. אמר שעם מכשיר אחר המטען והיציאות ברכב עובדות, אז איך פיוז?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי מתחיל בהחלפת כבל. יתכן שיש איזה מגע רופף בכבל שלך, שמתבטא רק ברכב, עם הרעידות שלו. זה יכול להיות אפילו בהתאמתו לשקע של הטלפון הספציפי הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט ייתכן שמכשיר אחד ייטען עם הכבל ואחר לא. קח כבל שאתה יידע שמטעין את המכשיר שלך בלי בעיות עם מטען אחר או מחשב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בהחלט ייתכן שמכשיר אחד ייטען עם הכבל ואחר לא. קח כבל שאתה יידע שמטעין את המכשיר שלך בלי בעיות עם מטען אחר או מחשב.

השתמשתי באותו הכבל שחיבר את הסלולרי למחשב בהצלחה. בנוסף, בדקתי ברכב נוסף - גם שם המטען והסלולרי "לא מדברים". אז כנראה שיש בעיה בסלולרי, כי עם מכשירים אחרים הכל עובד פיקס. אני רק לא מבין איך יכול להיות שבחיבור USB למחשב ובחיבור למטען ביתי הכל עובד... הזוי.

פורסם

אולי המכשיר היה חם כשניסית להטעין ברכב? לטלפונים יש הגנה בפני הטענה כשהם חמים.

לחלופין בדקת אולי היו לך אטיופים ברכב?

פורסם

תרסיס ניקוי מגעים בפתח הטעינה של המכשיר הסורר אמור לעשות פלאים לדעתי.

כמו כן, אם המטען שלך בעל כבל מתחלף, תחליף...

אני מנחש שהכבל (הקצה המטעין) לא יושב טוב במקומו בתוך המכשיר (קצר בחצי ממ, נהיה דק מהשיפשופים של הכנסה והוצאה על בסיס יומי בכמה מיקרון וכדומה).

או שהפורט טעינה שלך זז טיפונת כתוצאה מנפילה קשה לאחרונה \ הפלסטיק זז מסביבו טיפה, והכבל לא נכנס טוב למקום בגלל זה.

זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע.

בהצלחה מר פלפס. הודעה זו תטעין את עצמה בתוך 5 שניות.

אם אתה או מישהו מטעמך ייתפס עם הטלפון ביד בשעת נהיגה, אנו נכחיש כל קשר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתי בודק עם מישהו מהעבודה שחזר מחו"ל לאחרונה אם זה עובד... נשמע כמו מגמתיות.

פורסם

משהו שלי קורה מדי פעם עם הטלפונים זה שהפתח טעינה מתמלא בסיבים של הג'ינס ואז הכבל לא מגיע עד הסוף.

אני מנקה את השקע טעינה עם קיסם ובא לציון גואל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם זה אותו כבל שאתה מחבר למחשב והוא תקין וניסית לשחק קצת עם הכבל אולי יש שבר איפה שהוא וברכב בגלל קיפול כל שהו הוא מנתק. עם יש כיסוי לנייד וחריץ למטען קטן יחסית לגומי שיש סביב על הכבל ואז אכן לפעמים זה לא נכנס עד הסוף

פורסם

אל תשכח לסגור קודם את כל החלונות!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...