Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר מראה מסך שחור ועליו המילה SAMSUNG באה והולכת לה.

זהו.

לא ניתן לכבות אותו, אין תגובה לאף פעולה שאני נוקט, לא ללחיצות, לא לחיבור לטעינה.

כלום.

מישהו פעם נתקל בזה? הבעיה היא שאני לא יכול להגיע אל הסוללה ולהנתק אותה.

פורסם

יש לך מידע חשוב על הטלפון? משהו מזה מגובה בכרטיס SD במקרה?

כי אם לא, כנראה שיהיה אפשר לפתור את הבעיה עם factory restore דרך הrecovery.

בגדול אל הrecovey נכנסים ע"י הדלקת המכשיר כשמחזיקים בנוסף עוד כפתור או שניים. (תלוי במכשיר) ואז מופיע תפריט עם אפשרויות איפוס מתקדמות.

יש המון מדריכים בyoutube לצורך העניין.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תנסה להחזיק את כפתור Home + Vol Down + Power למשך בערך 7 שניות תראה אם יש תגובה למשהו, אם זה לוקח אותך למסך מעניין כלשהו

בכל מקרה אל תוותר לפני שאני מוותר על זה יש לי כל מיני כלים להוציא מידע אפילו מהמצב הזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תודה לכולכם.

הבוקר המכשיר חזר לתחייה (כלומר מתישהו בלילה כששמתי אותו בטעינה) והוא מתנהג בתמימות, כאילו לא קרה כלום.

מוזר.

ניסית לחקור אותו עם שימוש באמצעים מיוחדים? :shock:

ולגמרי לגבות, אבל לא רק חד פעמי אלא באופן סיסטמטי כל תקופה לגבות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה אמור לגבות אוטומטית את המכשיר בכל פעם שאתה מחובר לוואיפיי אל חשבון הגוגל שלך.

או שזה עובד ככה רק באייפון עם הענן?

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תלוי בהגדרות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...