Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי שילום דו"ח , ובריחה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום !

חבר שלי קיבל דו"ח על חגורות בתחילת החודש , ובעוד חודשיים הוא מתכוון לטוס לקנדה לצמיתות !

השאלה היא :

א) האם כדאי לא לשלם את הדו"ח ולטוס בראש שקט מהארץ בלי שום דאגות או שכדאי לשלם אותו ולא להשאיר את התשלום על הקונה הבא של הרכב ?

ב) האם יש איזושהו סיכוי שלא יתנו לו לצאת מהארץ בגלל סיבת האי תשלום ? או שיש מצב שהוא שהוא בכל זאת לא יצליך להתחמק מהד"וח ויצטרך לשלם אותו אך כבר בקנדה ?

תודה לכולם על עזרתכם מראש !

מש"ק זרזור

פורסם

אני הייתי משלם את הדוח, גם אם זה היה אפשרי למה לדפוק את הקונה הבא של האוטו ? זה מגעיל,

חוץ מזה שייסע בראש שקט, אני לא יודע אם יש אפשרות שלא יתנו לא לטוס, אבל רבבבבק, אתה נוסע לגור בקנדה !!!! שלם את הדוח וסע בראש הכי שקט שיש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

1. הוא יכול לצאת מהארץ לא יעשו לו כלום.

2. אי-תשלום פירושו בסופו של דבר וויתור על רישיון הנהיגה הישראלי שלו (עיכוב חידוש) - אני לא הייתי מוותר על הרשיון בשביל 165 ש"ח גם אם הייתי בטוח שלא אחזור.

3. אין שום קשר לשום רכב הדוח הוא אישי של החבר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלם, סגור את הפינה הקטנה הזאת, וטוס בראש שקט.

הכמה מאות שקלים האלו שתנסה לחסוך עכשיו- עלולים להתנקם בך אם תרצה לבוא לבקר בארץ לדוגמה. ברגע שתרד מהמטוס בארץ, אזיקים- ואז, שלם את הדו"ח המזורגג בתוספת פיגור של כמה שנים טובות...- או כנס לכלא.

עשה את החישוב שלך אם כדאי לך לשלם אותו או לא.

טיסה נעימה, ובהצלחה בהמשך הדרך בחו"ל.

-ארז-

פורסם

אתם עד כדי כך קמצנים?? להשאיר את זה לבעלים הבאים של המכונית?? זה שאתם בכלל מחשיבים את זה כאופציה כבר אומר עליכם משהו....

:???:

עריכה:

ועוד על 200 שקל?!..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אתם עד כדי כך קמצנים?? להשאיר את זה לבעלים הבאים של המכונית?? זה שאתם בכלל מחשיבים את זה כאופציה כבר אומר עליכם משהו....

:???:עריכה:ועוד על 200 שקל?!..דו"ח על חגורה הוא דוח אישי. לא קשור לשום רכב ולא לשום בעל הרכב הבא!

שיסע לשלום שלא ישלם את זה ואינשאללה גם לא יבוא לבקר אותנו יותר.

רק שידע שאם הוא חוזר, הוא יעוכב בביקורת גבולות ויעצר.

אם הוא מוכן לסבך את החיים בשביל 200 ש"ח, מגיע לו שהחיים יסבכו אותו בחזרה :-)

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...