Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סביב 30,000 ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפוסט שפתחתי פה השתנו כמה דברים והתקציב כרגע 30,000 שקל והוא סופי כדי שאוכל לקנות את האוטו כבר בשבועיים הקרובים.

קודם כל, לגבי חברות - שלמה סיקסט אמינה מבחינת רכישה מהם? ואילו חברות נוספות אמינות? (בודקים בחברות ואז אם לא נמצא אז פרטי)

ועכשיו לנושא - מחפש רכב סופר מיני/משפחתי לנהג צעיר.

ראיתי כמה אופציות, נשמח לשמוע על אופציות אחרות וביקורות על האופציות (איזו הכי טובה וממה להימנע)

ראיתי את הגולף 2010 עם 122 כס והפאסאט 2011

עם 160 כס, שניהן אמרו לי שנחשבות כאמינות מאוד (הפאסאט יותר קשה למצוא)

אלפא רומיאו מיטו, לא כל כך מבין אבל גם סביב השנים הללו.

סיאט איביזה 1.2 טורבו

ואופל אסטרה או אסטרה ברלינה

אשמח לשמוע דברים נוספים בסגנון הזה / ממה להימנע או מה הכי מומלץ.

תודה מראש

פורסם

שלום,

איזה רכב כבר ניתן לרכוש מחברת ליסינג ב 30 אלף שקלים?

לגבי הרכבים - עד כמה הכיס שלך עמוק כדי לתקן כל מיני תקלות שעלולות לצוץ ? כי בכל אחד מהרכבים יש נקודות רגישות באמינות .

קודם כל, מנוע של פולקסוואגן 1.4 עם 160 כ"ס אולי הכי בעייתי.

גולף 1.4 עם 122 כ"ס יותר אמין אבל הגיר הרובוטי dsg רחוק מלהיות אמין.

גם באיביזה יש את אותו הגיר.

אלפא מאוד- מאוד רגישה לאיחורים בטיפולים ושמנים לא מתאימים. באופן כללי רכב רגיש ועדין.

לאופל מערכת קרור רגישה.

אם אתה שואל אותי מה לקנות ב 30 אלף שקלים, הייתי אומר לך - אף אחד מאלה שרשמת. תמצא מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט במצב הכי שמור שהתקציב מאפשר.

אבל אולי אתה מחפש עוד דברים חוץ מאמינות ( יופי, פוזה,פינוקים, הנאה ), ולזה יש מחיר.

אז בשביל זה לדעתי כדאי לרדת בשנתון ולקנות מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2.0.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

איזה רכב כבר ניתן לרכוש מחברת ליסינג ב 30 אלף שקלים?

לגבי הרכבים - עד כמה הכיס שלך עמוק כדי לתקן כל מיני תקלות שעלולות לצוץ ? כי בכל אחד מהרכבים יש נקודות רגישות באמינות .

קודם כל, מנוע של פולקסוואגן 1.4 עם 160 כ"ס אולי הכי בעייתי.

גולף 1.4 עם 122 כ"ס יותר אמין אבל הגיר הרובוטי dsg רחוק מלהיות אמין.

גם באיביזה יש את אותו הגיר.

אלפא מאוד- מאוד רגישה לאיחורים בטיפולים ושמנים לא מתאימים. באופן כללי רכב רגיש ועדין.

לאופל מערכת קרור רגישה.

אם אתה שואל אותי מה לקנות ב 30 אלף שקלים, הייתי אומר לך - אף אחד מאלה שרשמת. תמצא מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט במצב הכי שמור שהתקציב מאפשר.

אבל אולי אתה מחפש עוד דברים חוץ מאמינות ( יופי, פוזה,פינוקים, הנאה ), ולזה יש מחיר.

אז בשביל זה לדעתי כדאי לרדת בשנתון ולקנות מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2.0.

זה רכבים שמבחינתי אין מה לקנות אותם, יש לי עכשיו אוטו 1600 שנוסע ולא ממש רואה הבדל.

את האי ביזה אני יכול לקנות בידני, ואז אין בעיות בגיר.

ובפאסאט דיברתי על ה1.8 טורבו עם ה160 כוח סוס ואני די בטוח שהוא אמין. (תקן אותי אם אני טועה, לא מבין גדול אבל בדקתי קצת)

תוכל לפרט על הבעיות בגיר ועלות תיקון?

הכיס בסדר לתיקונים לא עלינו, אבל אני מחפש רכב קצת יותר ברמה מאשר מאזדה 2, ואם הייתי יכול לקנות מאזדה 3 הייתי עושה את זה עכשיו והרגע אבל לאבא שלי יש סיוטים מהאוטו, הוא הוציא אותה מהחברה ב2010 והיא אכלה לו בערך 1 ל8 בנסיעה רגועה.. תודה רבה אשמח לתגובות נוספות

פורסם

למנועי 1.8 של פולקסוואגן באותן השנים יש צריכת שמן גבוהה שבסוף צריך לשפץ / להחליף מנוע.

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, תקנה איביזה tsi ידנית ( או אחותה פאביה ).

גולף 1.4 dsg 122 כ"ס רכב איכותי יותר מאיביזה. הבעיה בדרך כלל במצמדים בנסיעות עירוניות - צריך להחליף אותם די מהר בגלל השחיקה. סיפור של כמה אלפים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למנועי 1.8 של פולקסוואגן באותן השנים יש צריכת שמן גבוהה שבסוף צריך לשפץ / להחליף מנוע.

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, תקנה איביזה tsi ידנית ( או אחותה פאביה ).

גולף 1.4 dsg 122 כ"ס רכב איכותי יותר מאיביזה. הבעיה בדרך כלל במצמדים בנסיעות עירוניות - צריך להחליף אותם די מהר בגלל השחיקה. סיפור של כמה אלפים טובים.

אוקיי, סיפור של כמה אלפים בכל 60 אלף קמ או כל 15?

אם זו השקעה של כל 60 אלף קילומטר מוכן לקחת את הסיכון שאצטרך להחליף פעם אחת ויהיה לי שקט לשנה הקרובה ( האוטו ישמש לשנה וקצת וכנראה יימכר אחרי או יישאר בשימוש מועט), לגבי האיביזה זו והגולף כרגע מובילות.

מכיר אופל? כדאי לא לגעת?

• תוכן חדש...