Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2012 או ספייס סטאר 2014.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לדעת מה עדיף

טויוטה יאריס 2012 עם 120000 קילומטראז במחיר של 34 אלף

או מיצובישי ספייס סטאר 2014 60000 קילומטר ב32 אלף.

תודה מראש

פורסם

בהמשך לפוסט.

מישהו שיש לו ניסיון עם ניסאן ג'וק ויכול להמליץ או לא? עלות טיפולים, כמה דלק. איך היא בנסיעה בין עירונית?

תודה!!

פורסם

אני לא מכיר את היאריס 2012 ולכן אני לא יכול להשוות בינה לספייס סטאר, למרות שנראה לי שכמעט כל דבר עדיף עליה.

לגבי הניסאן ג'וק כדאי שתבדוק את הגיר. בפורום הטכני יש לא מעט דיווחים על בעיות בגיר שדרשו החלפה/שיפוץ שלו.

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב?

האם נהגת על היאריס לפני? לא כולם אוהבים את הגיר שלה...

האם לשני הרכבים בדקת היסטורית טיפולים?

פורסם (נערך)

היאריס מרווחת יותר, תא מטען גדול יותר, חזקה יותר, מושבים נוחים יותר.

הספייס בעיר נוחה, תהיה חדשה יותר ועם ק״מ משמעותית נמוך.

שים לב שבסוף 2014 הספייס קיבלה תוספת איבזור.

סיכום 5 שנים עם הספייס:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-5-שנים

סיכום 4 שנים:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPad using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...