Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהכונן הראשי שלי שבק חיים. חבל לי רק על קצת מידע חשוב, שבטימטומי כי רב לא שמרתי על כוננים נוספים. השאלה, האם קיימת תכנה שמבצעת גיבוי לכונן שאני מגדיר, אחת לתקופה שאעי מגדיר? נניח, גיבוי לתכולת כונן D בימי שבת ב 9:00 לצורך הדוגמא.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שנאמר^ , במחירי האחסון היום, אין על עננים.

אנחנו משרד של קשישים, אז מגבים בנוסף חד-שבועית על כוננים ניידים.

אבל עם שני טרה בענן של גוגל בעלות חודשית מגוחכת (נדמה לי שזה פחות מ50 שקל לחודש ), והגדרה של תיקיות שמגובות כמעט אונליין רציף 24/7, וכולנו ישנים יותר טוב בלילה.

שלא נדבר על הבונוס האדיר בכך שהחומר זמין מכל מחשב בעולם.

יש למשל מצב שילד של אחת הבנות חולה? היא ממשיכה לעבוד מהבית כאילו כלום.

יש לי ויכוח עם מבצע בשטח ואין הרד קופי של התוכנית?

חכה שניה נשמה, יש אוטוקאד 360 על הטלפון, נפתח כל תכנית ששורטטה במשרד ב5 שנים האחרונות, ונראה מי צודק...

ואם אתה צריך נפחים צנועים יותר, אז העלויות הן באמת של חצי מנת סביח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אבל עם שני טרה בענן של גוגל בעלות חודשית מגוחכת (נדמה לי שזה פחות מ50 שקל לחודש ), והגדרה של תיקיות שמגובות כמעט אונליין רציף 24/7, וכולנו ישנים יותר טוב בלילה.

שלא נדבר על הבונוס האדיר בכך שהחומר זמין מכל מחשב בעולם.

.

עקרונית אין לי את הצורך בכמות הזו, או בגישה למידע כמו שלך (השתלטות מרחוק מספיקה לי למה שאני צריך, פלוס יש דרופבוקס לדברים בשימוש קבוע).

אופן שימוש שונה.

דיטוהד, ידוע... כשאני כבר מגבה, זה ל 2 עד 3 כוננים שונים. כולל אחד שרכשתי במיוחד למטרה זו, שאינו מחובר קבוע למחשב אלא רק לצורך גיבוי. פשוט, הגיבוי האחרון שעשיתי לכונן שהתפגר היה בנובמבר :cry: - אחרי שקניתי את הכונן הנ"ל.

מצד שני, את הדסקטופ העדכני ביותר יש לי בכמה מקומות.

לא עוזר למידע החשוב שעל הדיסק שהחזיר את נשמתו לאסייאתי עם המברגת מומנט שברא אותו. :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...