Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת, שברולט קרוז 09-11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במסגרת מסע חיפושים שלא צולח עד כה, דגש על משפחתיות, (פתוח לאופציות לאחרות) אחרי רכב בתקציב של 20k(זליגה קטנה מעל), ראיתי שהמחירים של הרכב הנ"ל נמוכים בהשוואה למתחרים מאותה קטגוריה .

למי שמכיר, איך אמינות הרכב, ביצועים, צריכת דלק, מחלות כלשהם, ישאר הארות יתקבלו בברכה

עריכה אחרונה על ידי daniel2018
פורסם

יש לך 20 אלף שקלים לרכב משפחתי? תקנה מיצובישי לנסר צורה חדשה, הכי שמורה שתמצא בתקציב. או קיה פורטה.

עזוב את קרוז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביצועים: בינוני ומטה,צריכת דלק: שתיין.

זול וזוגלובק מתחילות באותה אות ובמקרה הספציפי של הקרוז בשנתונים הללו זה מה שאתה עלול לקבל.

יותר מידי תלונות על גירים אוטומטיים שזקוקים לשיפוץ וכנ"ל בעיות ראשי מנוע.

שומר נפשו וכספו ירחק מהקרוזים בעלי מנוע 116 כ"ס.

אם כבר קרוז רק רכב מאמצע 2012 עם 124 כ"ס-שם רוב מחלות הילדות הכלליות נפתרו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עד תחילת 2014 הקרוז סבלה מבעיות אמינות של מנוע וגיר דגמי 2011 מצב יותר טוב אבל גם סימן שאלה חסכוני ושברולט לא הולך ביחד עדיף את הלנסר יש לה אמינות מאוד טובה והפורטה,הפורטה עברה עדכון בתחילת 2012 אם אני לא טועה וקיבלה גיר עם 6 הילוכים ששיפר את הביצועים והצריכת דלק כמובן אם יש תקציב ניתן לזהות את הדגם המעודכן שהידית הילוכים עם כיסוי עור ואיתותי לד דקים במראות.

הקרוז רק מ2012 אם כבר

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

הקרוז קיבלה מנוע וגיר משופרים מינואר 2011. ב-20K אפשר למצוא קרוז מ-2013 ואפילו מ-2014.

יש לבדוק שברשיון הרכב מופיע הספק 124 כ"ס. בדגמים אלה יש להעדיף דגמים שעברו שיפוץ גיר כחלק מ-recall שביצע היבואן בשנים האחרונות.

הדגמים עם מנוע 1.8 ו-140 כ"ס מומלצים בכל שנות הדגם בהם שווקו 2009-2014.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ביצועים: בינוני ומטה,צריכת דלק: שתיין.

זול וזוגלובק מתחילות באותה אות ובמקרה הספציפי של הקרוז בשנתונים הללו זה מה שאתה עלול לקבל.

יותר מידי תלונות על גירים אוטומטיים שזקוקים לשיפוץ וכנ"ל בעיות ראשי מנוע.

שומר נפשו וכספו ירחק מהקרוזים בעלי מנוע 116 כ"ס.

אם כבר קרוז רק רכב מאמצע 2012 עם 124 כ"ס-שם רוב מחלות הילדות הכלליות נפתרו.

שאלת סקרנות , מה עם ה 1.4 140 כ"ס? גם להתרחק ממנו? הבנתי זה בעצם דגם אחר לגמרי מה 1.6

פורסם
שאלת סקרנות , מה עם ה 1.4 140 כ"ס? גם להתרחק ממנו? הבנתי זה בעצם דגם אחר לגמרי מה 1.6
ה1.4 140 כ"ס מנוע מאוד מוצלח (ישר מהאחות של הקרוז האסטרה) אבל פחות נפוץ

פורסם

מנוע ה-1.4 מוצלח כאשר מטפלים במסננים מקוריים, שמן ברמה גבוהה, והחלפת שמנים תכופה מזו המומלצת ע"י היצרן.

קשה לי לומר שמשהו ממה שכתבתי קורה בציי הרכב בהן נמצאים רוב כלי הרכב הללו, ובכלל.

לכן אני ממליץ להמנע מדגמי אופל ושברולט המצויידים במנוע הזה, ככל שאין להם היסטוריית טיפולים מוקפדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הם לא שורדות טוב גם לאחר מתיחת הפנים כנ''ל אצל האמריקאים, (הקרוז בכל דגמיו זה אופל אסטרה בתחפושת) את הכסף עדיף לשפוך על המתחרות.

פורסם

היה לי במשך 3 שנים קרוז 2012 מנוע 1.6 השכרה לשעבר,אמין מאד פרט לטיפולים שוטפים ופעם 1 צינורית מים שנקרעה לי עקב בלאי לא נתקלתי בבעיות,אחזקה סבירה,צריכת דלק סביב 1:10

פורסם
הם לא שורדות טוב גם לאחר מתיחת הפנים כנ''ל אצל האמריקאים, (הקרוז בכל דגמיו זה אופל אסטרה בתחפושת) את הכסף עדיף לשפוך על המתחרות.
מה לגבי הדור השני? עם ה1.4 153 כ"ס?

• תוכן חדש...