Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 מחפש רכב מהיר שאני אוכל להנות מימנו בתקציב של עד 50 אלף כמה שפחות יותר טוב בין השנים 2011-2016

חשוב לי שהנהיגה באוטו תהיה מהנה

מתלבט בין פולקסווגן פולו gti,פולקסווגן שירוקו 160 כוחות סוס ופיגו 308gti

איזה רכב הייתם ממליצים לי מבנם או אם הייתם ממליצים לי על רכב אחר

פורסם

טוב שהגעת לפורום, אולי יצליחו לשכנע אותך, לא בהתנשאות חלילה, לשנות קצת סדרי עדיפויות. "ספורט" אין פרושו "מהיר", ותהנה יותר מרכב מהנה לנהיגה, שזו קטגוריה אחרת מ"ספורט" או "מהיר". הטיפ השני זה ידני, הטיפ השלישי זה להשקיע לא רק ברכב, אלא בעצמך, קורס נהיגה שימתח גם את היכולות וגם את הבטיחות.

ואז תגלה שניתן להנות מקליאו ידנית או ג'וליטה חלשה (הרכב הקודם שלי) בלי יותר מדי אותיות מוזרות אחרי שם הדגם.

ובכל אופן: אוקטביה RS מישהו? יש מעטות בכבישים ועוד פחות שלא גרזנו אותן למוות.

פעם היה רכב מגניב, יאריס TS שעקרונית היה יכול להתאים אבל לדעתי האחרון כאן הוא 2006... שלא לדבר על 306GTI (הנעה קדמית!) אבל אל תלך על נבלות שחוטות

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...