Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלות ומס' ידיים ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חמי מעוניין לקנות רכב חדש ממגרש, בעל המגרש טוען שהרכב יד ראשונה 00 והבעלים הקודמים היה נהג פרטי ועל כן מבקש מחמי לשלם מחירון.

העניין הוא שהיד הראשונה זה AVIS וכשאמרתי לבעל המגרש שאם מדובר ב-AVIS אזי מדובר בחברת השכרה/ החכר ועל המחיר להיות בהתאם, הוא ענה שהרכב היה בהחכר מימוני של נהג יחיד ועל כן מדובר כאילו היד הראשונה היא פרטית.

האם נכון הדבר?

מהי ירידת הערך כאשר רשום בעלים קודמים AVIS?

תודה רבה!

פורסם

רכב שהיה בליסינג/ השכרה בחברת אוויס קונים מאוויס עצמה ולא מסוחר חרטטן. גם לא ברור מדוע הרכב בכלל הגיע אליו ( יש לי כמה מחשבות לגבי הסיבות לכך ).

אם רשום ברישיון הרכב" אוויס", אז זה כבר לא רכב פרטי. ואם אין בידי הסוחר הסכם לליסינג פרטי, אז ההפחתה היא יותר גדולה .

הייתי עוזב את הרכב הזה לגמרי, כמה שיותר מהר, והולך למקום אחר : חברות ליסינג גדולות, טרייד אין רשמי של יבואנים, אנשים פרטיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברות הליסינג מעבירות "נבלות" (אחרי תאונה, שבורים, משוקמים, וטחונים ) לסוחרים. רכב ראוי ימכר ישירות על ידי חברת הליסינג.

חפש לך רכב אחר במקום אחר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חפש שרשור שלי על I30CW באותו מצב" ליסינג מימוני של נהג יחיד, שנמכר על ידי סוחר לגיסי.

הרכב היה מזוייף ק"מ (32 במקום 160 ומשהו), סימני תאונה/מתחיה של השאסי וכו'. לא מומלץ, להתרחק!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

1. בשוק המשומשות הרווי שלנו, גם מכוניות טובות מגיעות לסוחרים (לפעמים הסוחר עושה עסקת חבילה קונה טובות עם נבלות ועושים לו מערוף)

2. מגרש שמשקר במצח נחושה יש להתרחק ממנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...