Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלמה יקר, אני לא אשלם 120 ש"ח כדי להיות חבר במועדון.

שלחתי מייל לכרובי, אולי נארגן כאן עצומה ונשלח לכל ח"כ, שר התחבורה וכו'?

אפשר גם לנסות לארגן "פקקי אופנועים" וכו'

העיקר לעשות רעש ולהצליח!

תודיעו לנו על האירוע המרעיש שאתם מתכננים, שנצטרף.

dirty old man

need love too

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע למה הביטוח חובה קרוי "חובה"? נכון,כיוון שהוא חובה.מי קבע? המחוקק.ברגע שישונה החוק ויחייב רק כיסוי ביטוחי המצב (וגם המחירים,לדעתי) ישתנו.

מעניין אם מישהו בדק פעם בצורה משפטית אם זה בכלל חוקי לחייב אותנו לעשות ביטוח רק דרך ה"פול".אם זאת לא אפליה אז אני כבר באמת לא יודע מה כן.

אף אחד לא מחייב אותך - אבל גם לא את חברות הביטוח.

צריך להבין, שתעריף ביטוח החובה - ע"פ החישוב המעוות של האוצר - הוא הפסדי. במחיר כזה, אף חברה לא מוכנה לבטח - חוץ מה"פול", שחייב לבטח.

זו לא אפליה, זה סרוב למכור מוצר במחיר הפסד.

מצד שני, אם אתה מוכן לשלם עבור ביטוחחובה לכלי מעל 250 סמ"ק משהו כמו 11,000 ש"ח - אז אפשר לדבר על רכישת ביטוח בשוק החפשי.

פורסם

ל"חי עם קטנוע":

הגזמת.

אולי אפילו "לכלכת".

הסתכלת במדור מסמכים - ולא גילת שם דבר חדש? אז?

בדקת במדור "כתבות" בנושא? (הרי קישורים כבר סופקו לך...)

"מועדון עשיר" ? תגיד, אתה חי על כדור הארץ? אתה יודע שהפעילים נאלצים לממן את פעולתם מכיסם האישי, בגלל שלמועדון אין כסף אפילו כדי לכסות את הוצאותיהם (שלא לדבר על משכורות)?

"לא הזיז כלום"? תנסה להזיז משהו בעצמך, ואולי תצליח לפתח רמת ציפיות סבירה. גם אני רוצה שינוי אתמול - אבל למדתי להיות ראלי.

הרבה ריח רע עולה מההודעה שלך. טוב היה אם הית מנסה להתעכן, ללמוד, לפני שהית עושה מעצמך צחוק ומכנה בשמות גופים שמנסים לפעול - ובהתנדבות.

פורסם
שלמה יקר, אני לא אשלם 120 ש"ח כדי להיות חבר במועדון.

שלחתי מייל לכרובי, אולי נארגן כאן עצומה ונשלח לכל ח"כ, שר התחבורה וכו'?

אפשר גם לנסות לארגן "פקקי אופנועים" וכו'

העיקר לעשות רעש ולהצליח!

שמע, יקירי.

לא רוצה - אל תשלם.

תעשה בלאגן, תכתוב למי שאתה רוצה.

תכתוב לכRובי, שיארגן את החברים שלו כדי "לקחת" את ועד המועדון הגריאטרי.

תעשה הפגנה בירושליים.

תארגן פקקי אופנועים..

בדיוק כמו שכבר עשינו לפני שלוש שנים.

תתבגר - התקדמנו כבר מהמקום שבו את מציע שנישאר תקועים (אני לא בהכרח אומר שכל מה שעשינו טוב - אבל אני כן אומר שאין לך מושג על מה מדובר, מה המצב, ולאן הוא מתקדם).

פורסם
אני שמח שהנושא גרם לחילופי דעות אינטילגנטיות (למעט אסף12345 שמאזן את הרמה חחח)

אהוד כתב:

"רוצה לעשות משהו לטובת העניין? קנה לך שר/חבר כנסת שישנה את החוק.

אתה יכול גם להצטרף למועדון האופנועים הישראלי.למרות הביקורת כלפי המועדון,זהו עדיין הגוף המייצג את הרוכבים מול השלטונות וכוחו של המועדון הוא לרוב במספר חבריו.

"

מה זה יעזור אם אצטרף למועדון? סתם לזרוק 120 ש"ח דמי חבר? המועדון הרי נועד "זה מכבר" עם שרים וח"כ לשעבר ולא הזיז כלום. זה מועדון עשיר שלא דואג לצרכי האישיים. תראה בעצמך באתר מועדון האופנועים תחת הכותרת "נלחמים בתערפי הביטוח" תראה כי הפעולה האחרונה בנושא הייתה לפני שנתיים..

אני לא אופנוען, אני משתמש בקטנוע ככלי רכיבה. לא מעניין אותי תחרויות אופנועים או מגזינים צבעוניים, גם לא מעניין אותי לראות אופנועים נוצצים שעולים פי 5 מהקטנוע שלי. כל מה שמעניין אותי הוא להמשיך ליסוע על הקטנוע בשלום.

היה ראוי שתתנצל על ההודעה הזו (וגם הודעה מאוחרת בנושא) בפני אנשי המועדון שמקדישים הרבה מאוד מזמנם, מרצם וכספם הפרטי בכדי שתוכל להמשיך ולחיות עם הקטנוע שלך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

על נושא המאמץ המאוחד כבר נאמר רבות....

או שנהיה תלויים אחד בשני או שנהיה תלויים אחד ליד השני......

בקצרה, 120 ש"ח הם מחיר זעום לדעתי ליצירת מסה קריטית (בשילוב הרתמות של החברים לפעלתנות יתרה). עדיף גוף אחד שיוצר פשרה ומדבר בקול גדול, ממספר קבוצות שמייצגות דעות שונות ומצייצים כעכברים......

פורסם

הי הי הי !! הלו? מה קרה? השתגענו? איך בכלל קיבלתם רושם שיש לי דבר או חצי דבר נגד המועדון? אני גאה בבחורינו הטובים שעושים עבודה מצויינת ומייצגים אותנו בכבוד בפני השלטונות. מה גם שהם עושים זאת בהתנדבות ומכיסם הפרטי.

אני חוזר בי על הכינוי "מועדון עשיר", כוונתי הייתה שצריך להיות עשיר כדי להיות חבר מועדון, וזאת כמובן הגזמה, 120 ש"ח הם לא סכום בשמיים.

לאחרונה יצרתי קשר עם ברוך מהמועדון כדי לנסות לקדם את העניין שאנחנו מדברים כאן.

למי שלא הבין אותי כהלכה - אין לי שום ביקורת אל האתר בנושא הזה אלא ביקורת לעצמנו הרוכבים, שזרקנו על מועדון האופנועים את כל האחריות לנושא ולא עשינו דבר מחוץ לזה.

כל שאני אמרתי כי המועדון לא הביא לנו השגים היה כדי לעורר את שאר הקוראים לעזור למועדון ולעצמם ולנקוט פעולות חוקיות כדי לקדם את הנושא וכך יהיה למועדון קל יותר מול השלטונות ויראו כולם שהם מייצגים אלפים.

כולנו באופנוע אחד. כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

:-D
פורסם
ואני אפילו מיתבייש בזה שנסעתי בלי ביטוח וכן , הספקתי לעשות יותר מתאונה אחת.

רק שבתאונות האלה לא פגעתי האף אחד ,פעם אחת בתמרור

פעם שניה בגרוטאה שהייתה חונה בחניה.

וזהו בסך הכל .

אז אתה לא רק עבריין פלילי, אתה גם נהג גרוע.

אולי תסיק מזה משהו ותחנה את הקטנוע לתמיד? (או עדיף, תרוויח 2000 ש"ח ממכירתו ותרום אותם למען שיקום הרחוב שלך)

פורסם
הי הי הי !! הלו? מה קרה? השתגענו? איך בכלל קיבלתם רושם שיש לי דבר או חצי דבר נגד המועדון? אני גאה בבחורינו הטובים שעושים עבודה מצויינת ומייצגים אותנו בכבוד בפני השלטונות. מה גם שהם עושים זאת בהתנדבות ומכיסם הפרטי.

אני חוזר בי על הכינוי "מועדון עשיר", כוונתי הייתה שצריך להיות עשיר כדי להיות חבר מועדון, וזאת כמובן הגזמה, 120 ש"ח הם לא סכום בשמיים.

לאחרונה יצרתי קשר עם ברוך מהמועדון כדי לנסות לקדם את העניין שאנחנו מדברים כאן.

למי שלא הבין אותי כהלכה - אין לי שום ביקורת אל האתר בנושא הזה אלא ביקורת לעצמנו הרוכבים, שזרקנו על מועדון האופנועים את כל האחריות לנושא ולא עשינו דבר מחוץ לזה.

כל שאני אמרתי כי המועדון לא הביא לנו השגים היה כדי לעורר את שאר הקוראים לעזור למועדון ולעצמם ולנקוט פעולות חוקיות כדי לקדם את הנושא וכך יהיה למועדון קל יותר מול השלטונות ויראו כולם שהם מייצגים אלפים.

כולנו באופנוע אחד. כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

זו כבר התחלה.

ואם הכוונה ב"לא עשינו דבר מחוץ לזה" היא קריאה לתמוך במועדון במאבק הזה (ובאחרים...) - מה טוב.

120 ש"ח? זו הבעיה?

עזרה למועדון (במקרה הזה צריך להיות "לכולנו") בנושא היא:

1. הצטרפות למועדון.
  2. התנדבות לפעילות.

מי שרוצה, מוזמן לשנוא את המועדון עד מחר. מי שרוצה, מוזמן גם לרדת עם פטיש של 10 קילו על האופנוע שלו - סתם כי במועדון יש בעלי אופנועים והוא שונא אותם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעוניין להוסיף נקודה מתוך נסיון אישי.

אני סטודנט הרוכב על קטנוע 125 CC כבר כמעט שנתיים (לפניו היה DR 350.. חל קיצוץ בתקציב..)

ובתור סטודנט התקציב שלי מאד קטן, ומצב שני דמי הביטוח שעליי לשלם בהחלט לא מוצאים חן בעיני הכיס שלי..

עיינתי בענין רב במה שנאמר כאן וחשבתי על שיחות רבות שהיו לי עם חבריי מהקמפוס שבבן גוריון.

ובכן - הנק' היא שיש פן נוסף למה שאכנה "מוכי הביטוח", והיא הקהל הפוטנציאלי האדיר שהוא ציבור הסטודנטים.

אין כמעט סטודנט שלא חשב וגם אפילו בדק את האפשרות להתנייד על אופנוע/קטנוע במהלך תקופת הלימודים שלו. וברוב המקרים האופציה של רכישת האופנוע ירדה מהפרק בעקבות העלויות של הביטוח.

לא שאני חושב שמחירי האופנועים בארץ הם הגיוניים - ממש לא. אבל בהשוואה למחירי ביטוח החובה המחירים הם נהדרים :-x .

שורה תחתונה - אולי יש מקום לנסות להביא עוד "כח" למועדון ע"י העלאת המודעות גם לקהל הפוטנציאלי - שעד היום מקבל את הנושא כנתון יבש שאין מה לעשות איתו.

כמובן שאני מנסה להעלות כאן איזה כוון ולא יותר מזה..

דוגמה לכך היא שיח בין המועדון לאגודת הסטודנטים - יש כאן אינטרסים משותפים.

פורסם

תאכלס יש דיבורים ויש מעשים.

יש פה אנשים שיכולים ליזום, אז למה לא יוזמים.

למה לא עושים משהו כמו הפקק הזה נשמע טוב

פורסם
שמע, יקירי.

לא רוצה - אל תשלם.

תעשה בלאגן, תכתוב למי שאתה רוצה.

תכתוב לכRובי, שיארגן את החברים שלו כדי "לקחת" את ועד המועדון הגריאטרי.

תעשה הפגנה בירושליים.

תארגן פקקי אופנועים..

בדיוק כמו שכבר עשינו לפני שלוש שנים.

תתבגר - התקדמנו כבר מהמקום שבו את מציע שנישאר תקועים (אני לא בהכרח אומר שכל מה שעשינו טוב - אבל אני כן אומר שאין לך מושג על מה מדובר, מה המצב, ולאן הוא מתקדם).

זוכרים את מיקי כנפו ? היא צעדה עד הכנסת ועובדה שהיא קיבלה בית במרכז

ומצאו לה עבודה טובה .

משמע שזה עובד !

בואו נתארגן לאיזה יום בפסח נעביר את זה טוב אלה כול בעלי האופנועים יניעו ניסע כולם לכנסת בשירה ניסע בצורה רגועה לפי החוקים נראה להם שאנחנו יכולים אחרת רק שיפיסקו עם הביטוח במחיר האסטרונומי הזה

נסביר להם שבלעדינו היו פקקים כפול ממה שהם יודעים

שבלעדינו הם יצאו לעבודה ב 8 ויגיעו ב 11.

אז נסביר לביבי שאי אפשר להוריד אותנו ל4

פורסם
זוכרים את מיקי כנפו ?

כנראה שאתה לא זוכר. זאת ויקי, לא מיקי.

היא צעדה עד הכנסת ועובדה שהיא קיבלה בית במרכז

ומצאו לה עבודה טובה .

בולשיט. אף אחד לא מצא לה כלום. השתמשו בה ובשם שלה לצורך קידום רעיונות כאלו או אחרים והיא קיבלה על כך כסף

משמע שזה עובד !

בואו נתארגן לאיזה יום בפסח נעביר את זה טוב אלה כול בעלי האופנועים יניעו ניסע כולם לכנסת בשירה ניסע בצורה רגועה לפי החוקים נראה להם שאנחנו יכולים אחרת רק שיפיסקו עם הביטוח במחיר האסטרונומי הזה

בטח. ואז הם יאהבו אותנו כמו שהם אוהבים את המתנחלים שחוסמים את נתיבי איילון לכמה דקות עד שהם מפונים על ידי המשטרה.

עם "אהבה" כזו אני מעדיף לשלם תעריפים כמו עכשיו

בקיצור, אם תקרא את שכתבתי בתוך הודעתך, תראה מדוע נראה שכלל לא קראת את הודעות האשכול הנ"ל

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
זוכרים את מיקי כנפו ? היא צעדה עד הכנסת ועובדה שהיא קיבלה בית במרכז

ומצאו לה עבודה טובה .

משמע שזה עובד !

קל למצוא פתרון לאדם אחד, הרבה יותר קשה למצוא ל 100,000.

גם נהגי משאיות חסמו את הכבישים ולא עזר להם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אומנם השרשור הוקפץ (העלאת גרה?). אבל אם כבר פקקים...

ישבתי בפחית היום 45 דקות כדי לעבור 23 ק"מ והסתכלתי מסביב על שאר יושבי הפחיות שאיתי....למה בעצם לא באמת מודים לדו"ג. הפקק הזה הצדיק בעיני כל טענה לכאורה בדבר סבסוד של הביטוח של אופנועים. רוצים לשבת בפחית לבד (90% מהרכבים היו של נהג 1)? אז תממנו את האחרים שמוכנים להסתכן וללכת לכיוון של פתרון תחבורתי יעיל....בעבר לא ממש השלמתי עם החמרת כפיה על רכבים בלי פתרון סביר, אבל יודעים מה? חוזר בי, כוססס עמק שיכפילו מיסוי על רכבים, שיטילו מס גודש, אפילו שיהיה נתיב ל"פול" (רכבים מלאים) ושמי שנוסע בו ריק יקנס. העיקר שימאס להם לצאת בבוקר לפחית ויתחילו להבין שהם לא לבד...אם אני אופנוען תורם להפחתת העומס אז שישלמו לי על הגברת הסיכון. ושיגידו גם תודה ....כן כן תודה.....

אגב למי שרוצה להעיר לי על הפחית......אז כן, עבודה חדשה ופחית לחודש הקרוב עד שיחסך מספיק כסף.....ומתחילה להתארגן תוכנית רכישה קטנה:wink:

• תוכן חדש...