Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורקינט חשמלי - מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קורקינט חשמלי כפיתרון להתניידות למרחקים קצרים. בהתחלה חשבתי על הדגם של ninebot (ב2000 ש"ח), עד שראיתי שהוא קיבל ביקורות ממש לא אוהדות. המחיר של שאר הקורקינטים גבוה משמעותית, אבל אין לי מושג מה מומלץ.

רוב הנסיעות הללו יתרחשו באיזור מישורי, עם מעט בורות פה ושם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, אני עם שיאומי כבר כ-5000 ק"מ. אין תלונות, כלומר הוא נשבר לי וניסה להרוג אותי באמצע נסיעה, מתפנצ'ר כל רגע וגרר אותי לקניית צמיגים מלאים שלא מתפנצ'רים כמו גם ברגים מחוזקים כדי שלא ישבר שוב, אבל ביחס המחיר ששילמתי עליו זה נלקח בחשבון, עושה את העבודה שלו מעולה (עשה מספר פעמים קו חולון-פ"ת בלי בעיה).

רוצה ללכת על בטוח עם קורקינט יותר חזק איכותי וכו'? או MII2 או סקוטאיר, אבל במחיר שלהם אפשר לקנות 3-4 קורקינטים של שיאומי היום.

אין באמצע, הסאגווי עם המון תקלות, האינוקים לא שווה את המחיר שלו.

Miata ND2

פורסם

מניסיוני - אני נוסע למרחקים קצרים (עד 3 ק״מ) עם השיאומי ומרוצה מאוד.

זה כלי מעט שברירי ולכן צריך להקפיד על תחזוקה חודשית - בדיקת אוויר בצמיגים (חוסר אוויר גורם לצביטת הצמיד ע״י הג׳אנט ומכאן רוב הפאנצ׳רים) וחיזוק הברגים במנגנון החיבור (אחרי כמה שבועות הם נחלשים ומכאן הסכנה לשבר).

לדעתי אם תקפיד על תחזוקה תוכל לצמצם את שכיחות ה״מחלות״ שלו לאפס.

הכלים היקרים יותר (MII2, Scootair) הם רחבים, מהירים ועמידים יותר אבל כל עוד אתה לא נוסע למרחקים השיאומי מנצח בגדול ביחס עלות תועלת.

פורסם (נערך)

תתרחק משיאומי.

בכלי יש design flaw רציני מאוד ולא מעט אנשים התרסקו על הכביש/מדרכה כי הכידון השתחרר בזמן רכיבה.

תשקיע יותר ותקבל יותר. כמו כן תקבל כלי שיהיה הרבה יותר סחיר ביד 2.

זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, אני עם שיאומי כבר כ-5000 ק"מ. אין תלונות, כלומר הוא נשבר לי וניסה להרוג אותי באמצע נסיעה, מתפנצ'ר כל רגע וגרר אותי לקניית צמיגים מלאים שלא מתפנצ'רים כמו גם ברגים מחוזקים כדי שלא ישבר שוב, אבל ביחס המחיר ששילמתי עליו זה נלקח בחשבון, עושה את העבודה שלו מעולה (עשה מספר פעמים קו חולון-פ"ת בלי בעיה).

ממש בלי בעיה רק כמעט ריסק אותך על הכביש וגרם לך לתקן פנצ'רים כל שני וחמישי עד שעברת לצמיגים מלאים שהרבה פחות יציבים ולא בולמים זעזועים.

גם בואינג 737-MAX עושה את העבודה שלו מעולה עד המפגש הלא צפוי עם הקרקע בעקבות design flaw. אבל חוץ מזה עובד מעולה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

קשה להמליץ בלי תקציב מוגדר

לגבי שיאומי - מכיר מספר מקרים באופן אישי של כלים שפשוט השתחרר להם הכידון תוך כדי נסיעה ונמרחו על הכביש (ביחד עם הרוכב כמובן)

לי באופן אישי יש אינוקים לייט (הדגם הראשון), ולאחר 1,500 ק"מ אני יכול לומר (טפו טפו) שחוץ מפנצ'ר אחד לא חוויתי שום תקלה

מה שכן, יחסית לכלים אחרים באותו המחיר הוא די איטי (לא בהכרח חיסרון)

פורסם

היה לי סוקטאייר.

קורקינט חזק, יציב, רחב, יפה מאוד.

מתעלה על שיאומי בכל פרמטר אפשרי, אבל עולה כמו 3 - 4 שיאומי. דבר עם איציק (בעל הסדנא ברחוב המסגר) הוא אולי ימכור לך משומש או יקשר אותך למישהו שרוצה למכור.

לדעתי שווה תוספת של 1,000 - 2,000 שקל עבור סקוטאייר משומש במקום שיאומי חדש.

בנימה אישית אם אין לך שביל אופניים מסודר מהבית עד היעד או אפשרות לרכב ברחוב צידי שקט תבדוק היטב אם החסכון בזמן שווה את הסיכון בדרכים. מדובר בכלים מאוד מסוכנים עם כמות מטורפת של פציעות ביחס לקילומטרז.

פורסם
תתרחק משיאומי.

בכלי יש design flaw רציני מאוד ולא מעט אנשים התרסקו על הכביש/מדרכה כי הכידון השתחרר בזמן רכיבה.

תשקיע יותר ותקבל יותר. כמו כן תקבל כלי שיהיה הרבה יותר סחיר ביד 2.

ממש בלי בעיה רק כמעט ריסק אותך על הכביש וגרם לך לתקן פנצ'רים כל שני וחמישי עד שעברת לצמיגים מלאים שהרבה פחות יציבים ולא בולמים זעזועים.

גם בואינג 737-MAX עושה את העבודה שלו מעולה עד המפגש הלא צפוי עם הקרקע בעקבות design flaw. אבל חוץ מזה עובד מעולה.

כמו שציינתי ברגע ששמים שן מחוזקת עם בורג מחוזק הבעיה נפתרת לחלוטין.

מעבר לזה, שיאומי בגרסא החדשה שכבר משווקת בארץ הוציאו שן ובורג מחוזקים שכנראה פותרים את הבעיה.

Miata ND2

• תוכן חדש...