Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרוול גומי כמו אקורדיון שמגן נגד לכלוך על בולמי הזעזועים (קדמי/אחורי)התפרקו / נפלו.

יש רעיון איך לסדר משהוא חליפי שאפשר להשחיל שם דרך הקפיץ ולהדק ללא צורך בכל העבודה של פירוק הבולמים? (הבולמים תקינים)

מיצובישי לנסר הסדרה הישנה עד 1993

זה אחורי

20190628_143341.jpg20190628_143313.jpg

זה קדמי

20190628_143635.jpg20190628_143556.jpg

אשמח על איזה שהם רעיונות חוץ מלפרק הכל, להשיג שרוולים חדשים, להשתמש במכווץ קפיץ וכו'

תודה

פורסם

אין פתרונות קסם..הגומיות האלה עלותם כ 30 שח לשרוול גומי כזה. מבחינת העבודה אכן תצטרך מכווצי קפיצים ולפרק את תושבות הבולמים על מנת להשחיל גומייה חדשה. אולי אפשר להפנות אותך למישהו שגר באיזורך אם תגיד מהיכן אתה, אולי אפילו להשאיל לך מכווצי קפיצים אם תרצה ותבצע בעצמך תחסוך כמה ג'ובות.

פורסם

מאור - ה 30 לגומייה זה לא הבעיה, אם בכלל אפשר להשיג אותם. הבעיה העיקרית זה לפרק את כל הבולמים, ואז לפרק את הבולם מהקפיץ.

אבסולוט - יתכן, אבל אני לא מבין על מה אפשר לתפוס את השרוול למעלה, וגם אם אני מפרק הכל כמו שצריך אני לא רואה בקדמי על מה השרוול נתפס למעלה, אולי היה שם משהוא שהתפרק?

אני מאזור פתח תקווה.

פורסם

הגומיות האלה נימכרות בכל חנות חלפים אני מחליף אותם ב 99 אחוז מהמיקרים בהם אני מחליף בולמים בשביל הראש השקט לעוד כמה שנים קדימה. הגומיות מגיעות כאשר בחלקם העליון הם חובקות שרוול קשיח שמשמש כסטופר ומיתלבש עם מעט לחץ על הטלסקופ של הבולם. אצלך הגומיות האלה כבר מיזמן נטשו את הסטופר הזה ורואים אותו אי שם במעלה הטלסקופ קרוב לכריות הבולם. אם יש לך מכווץ קפיצים בשעה וקצת של עבודה אתה מסיים את שני הצדדים.

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

החלפת גומיות מגן של בולמים דורשת פירוק הבולמים מהרכב ופרדתם מהקפיץ.

כמובן חובה כוון זויות מתלה בסיום ההחלפה.

פורסם

הבנתי שמוכרים שרוולים סטנדרטים שמתלבשים על כל בולם רגיל, עולים בין 20 ל30

מאור - בשעה וקצת לשני צדדים לפעם ראשונה, מה זה אופטימי?

דניאל - לפעמים מוצאים פטנטים יצירתיים, בשביל זה שואלים כאן ולומדים, אולי במקרה הזה אין.

אני לא בטוח שצריך כיוונים, כי אם לא הוחלפו החלקים אלא רק פורקו והוחזרו טוב למקום, (2 ברגים למעלה 2 ברגים למטה) אין שם מה שיצא מכיוון.

אפשר הערכת מחיר לפירוק והרכבה של כל הבולמים לצורך החלפת השרוולים?

פורסם

אני מאמין במוסך סביב ה 500 שח לעבודה שכזו. אני גם לא מבין כל כך מה ייצא מכיוון..לא מפרקים משולש אלא בסהכ 2 ברגים שמחברים בין הבולם לנאבה, אלה החורים של הברגים סימטריים ולא אובליים ואז מפרקים את הבולם מחלקו העליון עם הכרית והכל.

פורסם
אני מאמין במוסך סביב ה 500 שח לעבודה שכזו. אני גם לא מבין כל כך מה ייצא מכיוון..לא מפרקים משולש אלא בסהכ 2 ברגים שמחברים בין הבולם לנאבה, אלה החורים של הברגים סימטריים ולא אובליים ואז מפרקים את הבולם מחלקו העליון עם הכרית והכל.

ואיך לדעתך מכוונים קאמבר במתלה מקפרסון?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שוב, מהנסיון האישי שלי החלפת בולמים מצריכה כיוון. שימוש באותם בולמים לא הביאו אותי לכיוונים מחודשים אף פעם גם שדרשתי לבדוק זאת במכון פרונטים. יכול להיות שבגלל שהסטייה הייתה קטנה לא נגעו ואמרו שהכל תקין אבל פעם הבאה אעמוד על זה קצת יותר לעומק..

• תוכן חדש...