Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

StartUp 45AH - שנתיים ו 9 חודשים ללא שום בעיה. קניתי אותו גם באוטו דיפו.

רב הנסיעות קצרות ובעיקר בתוך העיר.

מכרתי את הרכב לפני שנה, אז לא יודע כמה זמן המצבר עוד החזיק.

פורסם
וורטה ובוש מיוצרים באותם מפעלים של חברת Johnson Controls.

מחירם זהה אצל רוב היבואנים בארץ, אבל בוש נותנים 24 חודשי אחריות לעומת וורטה שנותנת רק 20.

לבוש וורטה יבואנים שונים (לדיקו וטלרון).

פעם אחרונה שבדקתי היה הפרש די גדול במחיר.

פורסם

לכל אחד היה ניסיון לא טוב עם מותג כזה או אחר, או נותן שירות כזה או אחר.

ובדרך כלל הוא גם נמנע מלקנות ממנו שוב.

אם היה הולך לי מצבר אחרי חצי שנה, אז אני אישית הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קונה את אותו מותג שוב.

פורסם

לא הבנתי את התלונה שלך פותח השרשור.

קנית מצבר עם 12 חודשי אחריות שהחזיק 15 חודשים ואתה מתלונן ? על מה בדיוק ?

ציפית שהוא יחזיק 3 שנים ? הציפייה הזו נראית לך ריאלית בעידן שבו מהנדסים כל מוצר כך שהוא יחזיק דקה וחצי אחרי תום האחריות ?

מאוכזב, קנה מותג אחר אבל אין לך שום זכות להתלונן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא מדוייק. אתה יכול לקנות מצברי סטארטאפ עם 12 חודשי אחריות, עם 18 חודשי אחריות (ואולי יותר לא בדקתי).

ההבדל ביניהם? המדבקה שעל המצבר והמחיר.

כמה המצבר יחזיק? יש מיליון משתנים+מזל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אורך חיי המצבר קרוב לאורך חיי האחריות שניתנת עליו.

ככל שהאחריות על המצבר קצרה יותר מחירו נמוך יותר.

מה רצה פותח השרשור, גם לרכוש מצבר זול וגם לקבל אורך חיים של מצבר יקר וחכמינו אומרים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

START UP אצלי בסובארו 94 שהייתה לי החזיק 4-5 שנים (אולי אפילו יותר, לא זוכר בדיוק). פעם אמרו לי שזה קשור לצריכה פרזיטית (צריכת חשמל כשהרכב כבוי ממערכות שונות ובמיוחד מערכות שהותקנו בארץ), הייתי בודק את זה.

Miata ND2

פורסם

מצברים טובים, מקרה אחד לא מעיד על הכלל. אין אף חברה שהכל יוצא אצלה מאה אחוז. בוא רגע לא נצא להודעה בתקשורת, עם כל הצער על עוגמת הנפש שנגרמה לך, בחייך, אתה באמת מצפה שבגלל שלך הייתה בעיה אף אחד פה לא יקנה יותר סטארט אפ?

הזול עולה ביוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...