Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארק, I20,טויטה אוריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים זה קצת ארוך אבל אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שקצת מבינים.

אני כרגע מחפש לקנות רכב לתקופה של 3 עד 4 שנים בתור סטודנט.

רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר (ירושלים) אבל בוא נגיד שפעם בשבוע שבועיים מחוץ לעיר גם.

התקציב שלי הוא 30 אלף רק שלא אשקר כואב לי לשים את הכל 30 בפעם אחת

כי זה לא נגמר אפעם בקניית הרכב ביטוחים טסט שמתקרב או איזה טיפולון קטן..

הגעתי ל3 אופציות שמעניינות אותי

הראשונה:

טויטה אוריס 2012 שעשתה 130 אלף, בעצם האוטו של ההורים שלי שהם כרגע מחליפים ככה שהוא אצלנו מקילומטר הראשון.

מחיר: 20 אלף (מתחת למחירון)

חסרון מנוע 1600 אוטו יחסית גדול למה שאני מחפש.

אופציה ב':

יונדאי I20 הסתכלתי ביד 2 יש כל מיני מציאות נחמדות

שנתונים 2013-2014 קילומטרז עד 90 אלף מחירים נע בין 28 ל33 מנוע 1200 85 כוח גיר רגיל

חסרון: כמעט בדיוק בתקציב שאני מוכן לשים האם שווה אתזה?

אופציה ג'

שברולט ספארק 2014-2015 מנוע 1200 82 כוח גיר רגיל

קילומטרז עד 70 אלף מחירים אם לחפור טוב אפשר ב20 22 למצוא משהו טוב אחרי ויכוח ארוך.

חסרון: שברולט.. לא יצא לי לשמוע שהאוטו עושה בעיות כמו שאנשים מתבאסים על חווית הנהיגה שלו שלי זה קצת פחות קירטי.

עוד חסרון שנאמר שאין שוק אבל לדעתי רכב שנקנה ב20 אלף אחרי 4 שנים גם ככה לא יהיה שווה יותר מידי ככה שזה לא משחק תפקיד.

אשמח לשמוע את דעתכם, כמובן שיש עוד מלא סוגי רכבים במחירים שאני מחפש אבל ככה אלה הרכבים שהחלטתי להתמקד בהם!

פורסם

קח את האוטו שאתה מכיר, ההבדלים בצריכת דלק יהיו שוליים. בייחוד שטויוטה עדיפה על היונדאי ו השברולט.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני גם סטודנט ירושלמי, לפני כמה חודשים הייתי בהתלבטות דומה ולבסוף בחרתי בספארק.

רכב זריז אמין וחסכוני, ממליץ בחום.

מה גם שספארק עם נתונים טובים תשאיר לך לפחות 8k בכיס. אם יש עוד מוזמן לשאול

פורסם

אני הייתי הולך על האוריס זה רכב שאתה מכיר ויודע איך טופל ולא צריך לסמוך על מילה של מישהו זר שיכול להיות מחביא איזה תקלה שאתה לא יודע.

בנוסף זה רכב אמין אני אישית מעדיף לשלם טיפה יותר בדלק ולקבל רכב שיתן לי שקט.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תוכן חדש...