Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית גיר אימפרזה 2013...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.לאחר שנדלקו נורת הa.b.s.,נורת הצק אנגין ונורה נוספת בצירוף נורת חיווי לחץ שמן מהבהבת חיברתי את הרכב לסורק תקלות ועלו הקודים הבאים: קוד 0700 וקוד p2764. מקריאת ברשת הבנתי שמדובר בתקלה בגיר.לא הצלחתי למצוא היכן מדיד שמן הגיר ברכב זה.אשמח להרחבה על התקלות ופתרונן.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אין מדיד שמן בגיר התקלה היא במוח גיר (סולונואיד של הממיר מומנט) סובארו לא מוכרים את הסלונואיד בנפרד רק מוח גיר קומפלט בעלות של6-7 אלף

תנסה לקנות בנפרד משומש ולהחליף

פורסם

תודה.מעיון ברשת עולה כי לא מדובר בתקלה נדירה וכי סובארו העולמית הכירה בתקלה בארה"ב.כדאי לפנות אליהם במייל?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

צריך לאבחן במדוייק את התקלה ואם זה "רק" סלונואיד, מכון גירים יכול לטפל בעניין בעלות שפויה לעומת החלפת/שיפוץ גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לאבחן במדוייק את התקלה ואם זה "רק" סלונואיד, מכון גירים יכול לטפל בעניין בעלות שפויה לעומת החלפת/שיפוץ גיר.
לפני שנים, היתה לי בעיה בגיר. הגעתי בעקבות המלצה למוסך אדמונד (עשה לי טוב) בחולון.

יש שם בחור שמתמחה בגירים.

עשה לי שיפוץ שכלל החלפה של סולונודיאים בסביב ה2000 ש"ח.

הרכב יצא כמו חדש ונסע מצויין עד שנמכר ( היה סיאט טולדו 2002)

• תוכן חדש...