Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו בכותרת הרכב נכבה אחרי נסיעה קצרה ולא מניע לאחר כמה זמן כן מניע, קרה כבר פעמיים,

אין נורת מנוע דולקת ואין קוד תקלה,

אני חושד במשאבת דלק האם להחליף משאבה או שיש עוד חלק שיכול לגרום לבעיה הזאת, הרכב עם 120000 קילומטר, פלאגים הוחלפו לפני 10000 קילומטר

יש רעיונות?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

אל תתחיל מהחלפת חלקים לחינם- יתכן שיתברר לאחר אבחון במוסך שסליל הצתה לא תקין.

כדאי לגשת לאבחון כדי לא להחליף חלקים סתם שלא לצורך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפעמים כן ולפעמים לא- ב I30 ובגטס שהיו לי הורגשו זיופים/חיתוכים בנסיעה ללא הידלקות מנורת תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סליל הצתה בודד תקול לא גורם לכיבוי מיידי של המנוע.

גם כאשר הסליל אחראי על ניצוץ ב2 צלינדרים (לא קשור לסיריון המדוברת) המנוע מצליח להמשיך לעבוד.

האם קיימת קודנית ברכב?

אם כן, האם היא מנתקת משאבת דלק?

יום טוב גם לך

פורסם

אם הקודנית אכן יושבת על הקו של משאבת הדלק, תיאורטית היא בהחלט יכולה לנתק את המשאבה מתי שבא לה.

ראשית בדוק שאכן הקודנית מנתקת את המשאבה. הדרך הכי פשוטה לבדוק זאת היא:

1. אחרי נסיעה כבה מנוע, תוציא מפתח וחכה שהקודנית תדרך (לרוב מלווה בציפצוף כלשהו).

2. תניע ללא הכנסת קוד ושים לב להתנהגות הרכב.

אם המנוע מניע לכמה שניות ונכבה - הקודנית שלך מנתקת את משאבת הדלק. אם ישנה התנהגות אחרת אז הקודנית לא קשורה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...