Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 7000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, חברה שלי מחפשת רכבעד בערך 7000 ש"ח. ניתן להתגמש בעוד 1000 ש"ח פלוס מינוס אם זה שווה את זה.

היא צריכה רכב שבסך הכל יקח אותה מנקודה A לנקודה B, בערך 50 ק"מ ביום.

אני יודע שבתקציב הזה כל הרכבים שחוטים אך עדיין איזה רכב אתם ממליצים ובאיזה שנתון בערך?

עדיף שיהיה כמה שיותר אמין וטיפה חסכוני..

תודה רבה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי zivos
פורסם

יש כאן שרשור של מישהו שחיפש רכב ב-9000 ש"ח. כל מה שנכתב שם נכון לגבי חברתך, ביתר שאת.

בקצרה - אם אין לה מספיק כסף לתחזק את הגרוטאה, ויכולת לספוג עלות תיקונים ובזבוז ימים במוסך - דחו את הרכישה עד שתצברו יותר כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה התקציב שלה כרגע, ורכישת הרכב היא די בגדר חובה כרגע היא צריכה את זה ממש..

ראיתי יונדאי גטס בשנתונים 2006-2007 עם 140k ק"מ באזור ה6500-7000. גם רכב כזה יעשה בעיות אמינות ? ברור שעדיף תמיד לחכות ולהגדיל את התקציב אבל זה המצב כרגע לצערי..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמינות רכבים בגיל כזה, נגזרת מאיך שטיפל בו הבעלים הקודם.

אני הייתי מחפש רכב עם מכלולים פשוטים וגיר ידני. ומכין כסף בצד למקרה ו...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הגטס נחשבת לרכב סך הכול אמין ופשוט מכאנית.

שים לב שרוב הגירסאות הם ברמת איבזור glf, ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

אם ישמאפשרות לחפש רמות איבזור gli/glx/gls עדיף.

ב 2007 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל מנוע 1.4 חזק ומעט חסכוני יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעה העיקרית ברכב ב-7,000₪ היא שהתחזוקה שלו יכולה להיות בלתי צפויה, ולא זולה. מעבר כמובן לעובדה שמדובר ברכב כנראה פחות בטוח ופחות חסכוני.

אלטרנטיבה שאני מאוד לא אוהב אבל אולי תהיה עדיפה, לפחות מבחינת היכולת לצפות את התזרים מראש תהיה לקחת הלוואה לא מאוד גדולה ולחפש משהו קטן, פשוט וחסכוני בסגנון מיצובישי ספייס סטאר למשל. אני מאמין שבאזור 30,000₪ (או אפילו בקצת פחות) כבר אפשר למצוא רכב סביר פחות או יותר. אם ידני זו אפשרות אז הייתי שוקל גם פיאט פנדה, ניסאן מיקרה ופיג'ו 107 / סיטרואן c1 (שהן למעשה טויוטה אייגו בתחפושת). את אלו תוכל כנראה למצוא בפחות.

אם בכל זאת אין שום אפשרות להעלות את התקציב, יש כאן אימפרזה למכירה (של אמא של דריש), היא אמנם לא חסכונית בכלל אבל יכולה להיות אפשרות סבירה. אפשר גם לחפש מיצובישי לנסר מאמצע העשור הקודם (או חדשה יותר, אם תיכנס לתקציב) או יונדאי גטס כמו שמצאת. הגטס בדגם הנפוץ (GLF) פחות בטוחה, ועדיף (אם אפשר) לחפש אחת מדגם שונה, אבל בתקציב כזה זה יכול להיות לא פשוט.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

טוב, אז לאור העצות חשבנו להגדיל קצת את התקציב לאזור ה20,000 ומצאתי סוזוקי ספלאש 2010 עם 140,000 ק"מ.

מה אתם אומרים על הרכב הזה? שמעתי עליו דברים טובים שהוא אמין וחסכוני.

זאת תמורה טובה לסכום כזה?

פורסם

בתקציב נמוך פחות מתמקדים בסוג הרכב, אלא במצב של אותו הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חולק עליך, יש דגמים מוצלחים יותר ויש פחות.

הספלאש שומרת על ערכה כך שאתה קונה רכב ישן יחסית, אבל הוא אמין.

אישתו של חבר עברה מעל 200 אלף עם הספלאש.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב, אז לאור העצות חשבנו להגדיל קצת את התקציב לאזור ה20,000 ומצאתי סוזוקי ספלאש 2010 עם 140,000 ק"מ.

מה אתם אומרים על הרכב הזה? שמעתי עליו דברים טובים שהוא אמין וחסכוני.

זאת תמורה טובה לסכום כזה?

בתור אחד שהחזיק בזמנו 2 ספלאשים בליסינג יש לי מילים טובות על הרכב ואמינותו מצויינת,

קח את הרכב לבדיקה ואם הרכב תקין תהנה.

• תוכן חדש...