Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה שמגינה עלינו ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מההה ?? או שתביא הרבה ילדים לעולם או שתלך לצבא ??

מה זה קשור בכלל ? מה עוזרים כל הילדים שהם מביאים ? חוץ מלקרוא תורה כל היום הם לא עושים כלום !! הם לא עוזרים למדינה הם רק לוקחים ! מה עוזרת מישפחה של 10 ילדים שכל אחד לוקח קיצבה מהמדינה ואף אחד מהילדים האלה לא משלם כלום למדינה ולא הולך לצבא, תגידי לי איך מישפחה כזאת תורמת למדינה ??? בזה שהם הולכים להתיישב בהיתנחלויות ואז חיילים באים ושומרים אליהם ? (אבל להתגייס לצבא זה לא בסדר).

ונראה לך באמת שאני יקבל אותם זכויות כמוהם ?? אם יהיו לי הרבה ילדים ואני לא יעבוד כדי לממן אותם אז יזרקו אותי ואת הילדים שלי לרחוב, בלי לחשוב פעמיים. (וזה ממש ממש לא כמוהם).

אני גם מחזק את דבריו של ishpuz, אני לא צריך לממן אידיאולוגיה של אף אחד, כמו שאף אחד לא יממן את שלי.

את יודעת מה... למה שהם לא ישלמו מיסים לאלה שהאידיאולוגיה שלהם היא ללכת לצבא ? למה שזה לא יהיה הפוך ? או לפחות אחד כנגד אחד ?

איך היא עוזרת? ברגע שכל המדינה היהודית תהיה מוקפת ברוב של בני מיעוטים נראה אותך מדבר אחר כך.

גם אני משלמת מיסים, גם המשפחה שלי הלכה לצבא ליחידות הכי קרביות, ואם אתה לא רוצה להתגייס אל תתגייס אף אחד לא מחייב אותך היום מאוד קל להשתחרר.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך היא עוזרת? ברגע שכל המדינה היהודית תהיה מוקפת ברוב של בני מיעוטים נראה אותך מדבר אחר כך.

גם אני משלמת מיסים, גם המשפחה שלי הלכה לצבא ליחידות הכי קרביות, ואם אתה לא רוצה להתגייס אל תתגייס אף אחד לא מחייב אותך היום מאוד קל להשתחרר.

תעשי לי טובה , וככה אנחנו לא מוקפים ברוב של ערבים ? (עזבי בני מיעוטים. אין שום דבר גזעני במילה ערבים).

(מעבר לעובדה המוזרה שרוב של בני מיעוטים הוא אוקסימורון :roll: ).

אין שום סיבה שאני אפרנס עוד כמה משפחות , גם ככה קשה לי להחזיק את המשפחה שלי.

מי שרוצה לעשות עשרה ילדים או יותר מוזמן ללכת לעבוד עד צאת הנמה או לחיות כמו במחנה פליטים. לא על חשבון המיסים שאני משלם. אם למישהו יש כח לעמוד ולזרוק אבנים , ו/או להילחם בכוחות השיטור של המדינה - אז יש לו גם כח למלא את כל החובות.

ולא זכור לי שמישהו הציע לי להשתחרר מהצבא ,מתשלום המיסים וכו'. אנחנו מדברים על מדינת ישראל , כן ? :roll:

פורסם
תעשי לי טובה , וככה אנחנו לא מוקפים ברוב של ערבים ? (עזבי בני מיעוטים. אין שום דבר גזעני במילה ערבים).

אין שום סיבה שאני אפרנס עוד כמה משפחות , גם ככה קשה לי להחזיק את המשפחה שלי.

מי שרוצה לעשות עשרה ילדים או יותר מוזמן ללכת לעבוד עד צאת הנמה או לחיות כמו במחנה פליטים. לא על חשבון המיסים שאני משלם. אם למישהו יש כח לעמוד ולזרוק אבנים , ו/או להילחם בכוחות השיטור של המדינה - אז יש לו גם כח למלא את כל החובות.

ולא זכור לי שמישהו הציע לי להשתחרר מהצבא ,מתשלום המיסים וכו'. אנחנו מדברים על מדינת ישראל , כן ? :roll:

אבל בעוד כמה שנים אנחנו עלולים להיות מיעוט גם במדינה שלנו... וזה לא יהיה דבר טוב...

פורסם
אבל בעוד כמה שנים אנחנו עלולים להיות מיעוט גם במדינה שלנו... וזה לא יהיה דבר טוב...

על כך אנ מדברת בכל השירשור הזה. שאנחנו נהיה מיעוט דמוגרפי במדינה שלנו.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברגע שיש יותר מיהודי אחד באותו מקום - זה כבר לא טוב...
פורסם

רציתם להמנע מפוליטיקה אבל העליתם שאלה שהתשובה עליה היא פוליטית.

רוצים להשאר רוב יהודי? רוצים להשאר דמוקרטיה?

יציאה מהשטחים וחילופי שטחים הם הפתרון הריאלי היחיד.

לנסות להפוך את הגלגל באמצעות מדיניות המלטות מסיבית במימון האוכלוסיה העובדת שהולכת ומצטמצמת משנה לשנה זה לא פתרון.

מה אתם רוצים, גטו ענקי של ילדים עניים שגדלים למבוגרים עניים?!?!?

זו חרב פיפיות. אם נלך בשיטה שלך עוד שלושה דורות את הריבוי הטבעי הלא יהודי לא ינצחו, אבל את הריבוי הטבעי של האוכלוסיה היצרנית כן ינצחו. המצב המושלם מבחינתך זה מדינה של 15 מיליון איש שמתוכה 12 מיליון חיים על חשבון 3 מיליון שעובדים? שלא לדבר שאחוזים כאלו יהפכו סופית את המדינה למדינת הלכה, ובמידה וזה יקרה - אחוז מאוד גבוה מהגורמים היצרניים בחברה פשוט יברחו.

למרות שזה נראה לי כמו עתיד מסוייט, אני לא מציע חס וחלילה להגביל ילודה. חס וחלילה חס ושלום. זו התערבות בלתי נסבלת בחיי הפרט. אבל אני כן מבקש שהמדינה לא תעודד אוכלוסיות שלמות לחיות בפרזיטיות על חשבוני. העידוד האקטיבי הזה הוא בלתי נסבל מבחינתי.

מי שרוצה עשרה ילדים - שיילך לעבוד כדי לממן אותם, ואז סבבה לי עם זה.

אני לא הולך לממן את הילדים שלו, אני מקווה שאסתדר עם שלי.

פורסם

חברים למה לכעוס? בסופו של דבר כולנו היהודים אחים :) וכולנו על אותה ספינה.

רציתי רק לחדד שתי נקודות, אולי כבר נאמרו אבל עדיין חשוב לי.. ראשית תפסיקו חלקכם עם ההכללות, ותפסיקו להטפל אליהם על יום אחד בשנה שמותר להם להיות שטותניקים, אתם שמעתם על איזה מקרה מוות מזעזע שקרה בעקבות מחדל כזה בבני ברק בגלל כל השטויות שהם עושים שם בפורים? אני לא.. לפחות הם עושים שטויות בטאקט ולא כמו ערסים חילוניים :wink: .

בקשר להכללה- ממש אבל ממש לא כולם כאלה, ואפילו הרב לא.. נכון שרובם לא מתגייסים וכו', אבל הייתם מעדיפים להשקיע בחיילים שלא יעשו את העבודה כמו שצריך ומנסים רק לחפף ולצאת מהמסגרת הצבאית, ונותנים להם תפקידים במנגנון?

שתדעו שרובם עובדים, ואפילו בעבודות משפילות במיוחד רק כדי לקיים את המשפחה שלהם. אני יודע את זה ממקור ראשון- אבא שלי חזר חזק מאד בתשובה וכמעט חרידי (פרט לעובדה שלא בישיבה), אבל מה? הוא קורע את התחת בעבודה כל יום כל היום על המונית, ומפסיק רק בשביל תפילות, ולמרות שהמצב בקנטים אני יכול רק להעריך את הדת שנותנת לו כוח לחייך בידיעה שהכל משמיים (אם תאמינו או לא, לפחות יש לו את שמחת החיים, וזה הכי חשוב, ולא משנה איך..).

אני גם מכיר חברים שלו שהם חרידים ממש, מהסוג שמרבה בזעטוטים, והם לא חיים טוב בכלל, בלי גרוש על התחת, עובדים בכל עבודה שמוצאים- מנקים, מרצים לנוער, עוזרים במקלטים ומוקדי תמיכה והכל במשרות משולבות, גם האמא וגם האבא, וגם הייתי אצלם בבית, ותאמינו לי שהם חיים כמעט מהיד לפה, ואם עוד איכשהו מגיעים אליהם כספים מכספיכם אז זה לא הולך למותרות, אלא רק למטרות מחייה אלמנטריות.

ובכלל מה ההבדל אם אם חד הורית עם 4 ילדים שלא עובדת מקבלת את הכסף, או עם משפחה חרדית עם 6 ילדים מקבלת אותו? למה עליהם דווקא כועסים ורוטנים? רק בגלל שזה לגיטימי כי אתם יודעים שכבר כולם כועסים עליהם? בדקתם פעם דברים וראיתם במו עיניכם או שאתם מסתמכים רק על מה שאתם שומעים בתקשורת?

נכון שקיים מיעוט שהוא צבוע, גנב, טפיל, תקראו לזה איך שתרצו.. אבל למה עוד יותר להרחיב את הקרע, כמו שאמרתי כולנו אחים. (וד"א אני חילוני גמור).

פורסם

לי אין אחים. רק אחות (תפוסה , תודה ששאלתם).

לא רוצה עוד אחים . תודה רבה. גם ככה החצי שלי בירושה קטן.

לא מעוקצם , ולא מדובשם. בשבילי הם עובדי אלילים ,לא מאמינים .

פורסם
רציתם להמנע מפוליטיקה אבל העליתם שאלה שהתשובה עליה היא פוליטית.

....

אני לא הולך לממן את הילדים שלו, אני מקווה שאסתדר עם שלי.

וואו, הולד יור הורסס... אני לא תומך במצב שחלק מהעם יתמוך כלכלית בחלק אחר של העם שלא עושה כלום ומתבטל, אני רק ציינתי שלא כולם כאלו ויש במגזר הדתי אנשים שעובדים קשה כמוני (עאלק) וכמוך ומתפרנסים בכבוד...

לגבי הרוב והמיעוט, אני לא אכנס לפתרונות שלי לאיום עלינו (כי יהיו פה אנשים שיבהלו :twisted: )...

פורסם

לגבי הרוב והמיעוט, אני לא אכנס לפתרונות שלי לאיום עלינו (כי יהיו פה אנשים שיבהלו :twisted: )...

לא צריך שתפרט - מספיקה החתימה...

אבל יש שם אנשים... על הזין שלי, תוריד אותם...
פורסם
לי אין אחים. רק אחות (תפוסה , תודה ששאלתם).

לא רוצה עוד אחים . תודה רבה. גם ככה החצי שלי בירושה קטן.

לא מעוקצם , ולא מדובשם. בשבילי הם עובדי אלילים ,לא מאמינים .

מעניין למה...

שוב לא צריך להכליל... נכון שיש כאלו שהם "דתיים בכאילו" שעושים את זה רק כדי שיהיה להם יותר טוב ודי שהם יקבלו עזרה שונה מגורמים שונים, אך יש גם אנשים שהם עושים את זה מכל הלב ובגלל שהם מאמינים ולא כי זה נותן להם משהו מלבד אמונה וסיפוק אפשר להגיד...

פורסם

חשבתי שכבר ברור לכולם שבפורום הזה לא אוהבים שאנשים קוראים אחד לשני "אחי" אם אין ביניהם קשר ביולוגי מוכח. :twisted:

מה אחים? איזה אחים? לאח שלי האמיתי אני אעזור אם הוא יהיה בצרה כלכלית, אבל אם הוא יבקש ממני עזרה כספית ויוציא את זה על האידאולוגיות שלו הוא יקבל ממני את המכות של החיים ולא משנה מה אמא תגיד.

אבל אתה צודק. אסור לעשות הכללות. חבל להכתים את שמה של כל האוכלוסיה החרדית רק בגלל שמיעוט של 90% ממנה מתקיים בעיקר מקצבאות. חבל להכליל. אני בעצמי מכיר חרדי אחד שעובד.

פורסם

מתי אמרתי שאני לא רוצה להתגייס ? גם אני אחרי שלוש שנים של שירות קרבי.

ובקשר לבני מיעוטים שיקיפו אותנו, אז הם כבר מקיפים אותנו, וכבר ממש ממזמן, והם לא היו ולא יהיו בני מיעוטים. ומזל שיש לנו צבא חזק ואזרחים שמתגייסים אליו, התפילות של כל החרדים האלה זה לא מה שמחזיק ולא מה שיחזיק את המדינה הזאת, לא משנה כמה רבים יהיו המתפללים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מה אוכלי חינם ???

בלעדיהם כבר מיזמן לא הייתה לנו מדינה, יש לנו מזל שהם מסכימים להקדיש את כל חייהם לתפילות, מזל גם שלא מחייבים אותם ללכת לצבא כי זה היה מפריע לתפילות.

אז תן להם יום אחד להיתפרק !!

לא, זה לא נכון. קשה לי לראות איך זה שהם קוראים מאיזה ספר כל היום עוזר לי או למדינה... אבל זה וויכוח חסר שחר.

לעומת זאת אני כן מסכים איתך על דבר אחר. בלעדיהם באמת לא הייתה לנו מדינה. העובדה שהם לא ויתרו ולא התבוללו גם בזמנים הכי קשים היא בסופו של דבר מה שהחזיק את העם היהודי בחיים כל כך הרבה זמן. מגיע להם כבוד מסויים, אבל לא בדמות פריווילגיות מזוגזמות כגון לא ללכת לצבא והיתר זריקת נפצים על חתולים בפורים.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לעומת זאת אני כן מסכים איתך על דבר אחר. בלעדיהם באמת לא הייתה לנו מדינה. העובדה שהם לא ויתרו ולא התבוללו גם בזמנים הכי קשים היא בסופו של דבר מה שהחזיק את העם היהודי בחיים כל כך הרבה זמן. מגיע להם כבוד מסויים, אבל לא בדמות פריווילגיות מזוגזמות כגון לא ללכת לצבא והיתר זריקת נפצים על חתולים בפורים.

סליחה?!?!?

יש לנו מדינה בזכותם? אתה טועה ומטעה. יש לנו דת בזכותם, זה הכל.

יש לנו מדינה בזכות המתפקרים והמתבוללים ובזכותם בלבד. הרוב המוחלט של החרדים התנגדו להקמת המדינה, זה היה בעיניהם חילול הקודש, נסיון לזירוז הגאולה שיביא רק צרות. חלק גדול מהם מאמינים בזה גם היום.

מי שדחף להקמת המדינה היו מקימי התנועה הציונית שהיו רובם ככולם חילוניים וחלקם הגדול מתבוללים מוחלטים. והם עשו את זה כנסיון למצוא פתרון לחיים העקומים שהיו לחרדים גם בגולה.

אם לא המתבוללים והחילוניים פורצי הדרך, שהיו מיעוט שאכל הרבה חרא מהרוב החרדי במאה ה-19, לא הייתה לנו מדינה.

תודה לאל וברוך השם על החילוניות. :wink:

• תוכן חדש...