Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

חשבתי להחליף לבד את המסיבים (של הגלגלים הקדמיים) ברכב , לאחר חיפוש קצת ברשת

גיליתי שקיים כלי שחוסך לי את הצורך ב"פרס" של מוסך (תמונה מצורפת).

מישהו מאיזור המרכז שמוכן להשאיל לי ?

1.jpg

פורסם (נערך)

יש לי כזה סט בדיוק אבל תצטרך להגיע עד חדרה לקחת. בגדול רק שתדע בהרכבה של המיסב החדש הוא מצוין ובחליצה עצמה הוא יכול להוציא בקלות את המיסב הישן הבעיה היא בקאפה של המיסב שב 99 אחוז נישארת מחוברת עדיין לנאבה עצמה והחילוץ שלה צריך להיעשות בעדינות עם חיתוך של דיסק ולא מעט מילחמות לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf
פורסם

קח בחשבון 100 אחוז שהקסווה הפנימית של המיסב תשאר תפוסה, כדי לחלץ אותה חייב פרס ופלטה לחליצת מייסבים.

הסט כלים בתמונה אינה יעילה כל כך למייסבי גלגל מעולם לא השתמשתי איתה לצורך הזה אלא רק להחלפת בוקסות משולשים שלא ניתן בעזרת פרס.

פורסם

יש לי סט כזה בדיוק.

אתה מוזמן לירושלים לקחת ולהחזיר.

השתמשתי בו לחליצת והכנסת מיסבים בלי שום קושי - אבל מדובר בציר האחורי ברכבי BMW בעלי הנעה אחורית.

בחליצה קודם מוציאים את הנאבה, בעזרת ברגים כמו של גלגלים אבל ארוכים מדי.

חלק אחד של המיסב נשאר על הנאבה כמו שתיארו כאן, אבל במקרה הזה לא בעיה לחלוץ אותו עם חולץ קטן.

קח בחשבון, כדי לעבוד עם הסט צריך בוקסת אימפקט עמוקה 27 ועוד בוקסת אימפקט 32.

גם מפתח 32 מאוד נוח

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
קח בחשבון 100 אחוז שהקסווה הפנימית של המיסב תשאר תפוסה, כדי לחלץ אותה חייב פרס ופלטה לחליצת מייסבים.

הסט כלים בתמונה אינה יעילה כל כך למייסבי גלגל מעולם לא השתמשתי איתה לצורך הזה אלא רק להחלפת בוקסות משולשים שלא ניתן בעזרת פרס.

לא רק שהסט הזה יעיל לחליצה של מייסבי גלגל אלא הוא סט יעודי לצורך כך! אחלה סט...רק הסיפור של הקאפה שניתפסת לנאבה בהוצאה זה בהחלט נכון אבל גם לשם כך יש לי דרמל של מילווקי עם מסור דיסק שאיתו אני מריץ פנס ומעיף את הקאפה התפוסה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf
  • תוכן חדש...