Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 308GT טורבו בנזין 225

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשקט יחסי התחיל כאן שיווק ה-308GT בגרסת מנוע בנזין 1.6 טורבו עם 225 כ"ס, גיר אוטומטי 8 הילוכים, כיול ספורטיבי למתלים ורמת גימור גבוה.

המחיר הוא 175 אלף, והוא לדעתי אלטרנטיבה מעניינת הרבה יותר למשפחתית ספורטיבית בהשוואה לסיאט fr או האוקטביה 2.0...

דגם עם שיווי משקל מעולה בין הגרסה הרגילה עם ה-1.2 130 כ"ס, לגרסת ה-GTI עם הכיול המושחז, מנוע עם 270 כ"ס וגיר ידני בלבד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

למען האמת אני לא יודע איך לאכול אותו. הזכרת את האוקטביה 2.0 וליאון FR. שניהן חלשות ממנו, אבל גם זולות ממנו. האוקטביה משפחתית חזקה כשהקלף העיקרי שלה הוא הפרקטיות והמרווח שהיא מציעה. הFR סוג של הוט האצ׳ ל״עניים״ (רק כי יש לה גרסה חזקה יותר) ושניהן חלשות (משמעותית) מהפיז׳ו. תכלס על הנייר, הפיז׳ו קרובה יותר בנתונים שלה לגולף GTI, אבל מתומחרת הרבה יותר זול. אולי סוג של מציאה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מעניין מה ההבדל בכיול המתלים מול זה שבGTI, כי עד כמה שהוא קשיח, הוא עדיין נוח יחסית והאוטו סופג שיבושים בצורה מרשימה.

מבפנים הן זהות להוציא את ידית ההילוכים.

פורסם

אני ביקשתי מהמעסיק שלי להחליף לי את ה308 2014 שהוא נתן לי לGT,אני מחכה לתשובה מלובנסקי בנוגע לנסיעת מבחן.

הרכב נראה על פניו חלופה מאד מעניינת וזולה בהרבה לגולף GTI.

פורסם (נערך)

אני גם לא יודע איך לאכול את זה, אישית אני מעדיף להוסיף עוד כמה אלפים בשביל הדבר האמיתי עם גרסת ה GTI, אם אני לא מכוון על משהו ספורטיבי (שזה בעיקר שיקולי תקציב ולא כי אני לא רוצה) אני אלך על הגרסה הרגילה, אם אני כן רוצה ספורטיבי והצלחתי למתוח ל 180 אז אני כבר אוסיף את ההפרש הלא משמעותי שנשאר בגודל 20 אלף (אפילו בהלוואה) ואלך עד הסוף כדי להנות ממשהו שנועד למטרה הזו. בקיצור לא רואה היגיון בגרסה הזו אישית.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

אם הוא יצנח במחירון כמו שאר דגמי פיג'ו 308 כנראה שזה הכיוון למשומשת הבאה שלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני גם לא יודע איך לאכול את זה, אישית אני מעדיף להוסיף עוד כמה אלפים בשביל הדבר האמיתי עם גרסת ה GTI, אם אני לא מכוון על משהו ספורטיבי (שזה בעיקר שיקולי תקציב ולא כי אני לא רוצה) אני אלך על הגרסה הרגילה, אם אני כן רוצה ספורטיבי והצלחתי למתוח ל 180 אז אני כבר אוסיף את ההפרש הלא משמעותי שנשאר בגודל 20 אלף (אפילו בהלוואה) ואלך עד הסוף כדי להנות ממשהו שנועד למטרה הזו. בקיצור לא רואה היגיון בגרסה הזו אישית.

מדובר בדגם עם גיר אוטומטי שיכול לשמש משפחה בחיי היומיום. מה שה gti תתקשה לבצע (לא מכיר הרבה נשים שיזרמו עם בן הזוג לכיוון רכב ספורטיבי ידני...).

גירסה מבורכת ומאוד מעניינת.

המחיר טוב ביחס לתמורה. עם קצת הנחות ומבצעים מאמין שהדגם יכול להצליח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
קח בחשבון שיש כאלה שגיר ידני עבורם זה no no.

טוב עם זה אני בכלל לא מזדהה במיוחד כשרוצים משהו ספורטיבי.

פורסם

התמורה שלו למחיר טובה והוא הצעה דיי יחודית בשוק הרכב שלנו.

מצד אחד הוא יכול לגנוב לקוחות מרכבים משפחתיים סמי-ספורטיבים כמו ה-fr.

ומצד שני מהווה אלטרנטיבה זולה ומעניינת לגולף GTI בגרסת 5 דלתות אוטומטית

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טוב זה היה חלום נחמד לחמש דקות בערך...

ייצור ה308 GT יופסק בעוד כחודשיים כדי לעמוד בתקנות ירוקות.

• תוכן חדש...