Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307 sw מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדכת לקנות מנוע 2.0 כדי להרגיש את הרכב זז.

לדעת ללכת לבדיקה במקום שסומכים עליו וידע לאבחן את הרכב כמו שצריך.

הכי חשוב להבין שמדובר ברכב ישן ושקשה למצוא אקזמפלרים טובים.

אם אתם מאיזור המרכז, ממליץ בחום לקפוץ לבדוק את מצב הרכב מיכנית אצל מוסך גבע. הבדיקה ללא עלות וגם מקבלים הצעת מחיר לדברים שיש לסדר (תמיד יש ברכבים בגיל הזה).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בס"ד

גיר עדין, או יותר נכון, הסולונואידים שלו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם זה הדגם אחרי השדרוג הבעיה העיקרית זה מצערת שדורשת החלפה אחת לכמה שנים,את הגיר כמו בכל רכב ישן צריך לבדוק שהוא עובד תקין.

פורסם (נערך)

הבעיה העיקרית שלה כמו כל הצרפתיות מהתקופה ההיא היא גיר AL4 זוועתי שמסרס לחלטין את המנוע ונוטה לתקלות. הגרסה בפיז'ו הרבה יותר מוצלחת מזו של הרנו אבל עדיין מאוד מרגיזה. אם תמצא רכב שעבר שיפוץ גיר בתקופה האחרונה זה עדיף. אם תמצא ידנית זה מושלם אבל הם דיי נדירות.

מלבד זה אני זוכר שהיתה בעיה עם הידית של האיתות שנטתה להישבר מנורות שנשרפו לעיתים קרובות יחסית הצג הדיגיטלי נוטה להחלש עם הגיל ויש תקלות חשמל פה ושם, כמובן תבדוק שהחליפו טיימינג.

המנוע 1600 אמין מאוד ולא עושה בעיות אני הבנתי שהמנוע 2000 קצת פחות מוצלח.

סה"כ היה רכב מצויין לתקופה, כשהיה אצלי אני מאוד אהבתי אותו, מאוד מפנק בעיקר ברמת גימור XT, לי היה בזמנו שנת 2003 ואני זוכר תוספות שאז היו נפוצות רק במכוניות יוקרה, אמינות לא ברמה של קורולה אבל גם הרבה יותר טובה מהמוניטין הלא מוצדק של פיז'ו, היום היא עולה גרושים כך שאם תמצא רכב שמור עם ק"מ נמוך אני בטוח שמאוד תהנה ממנה.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם

לי במשפחה הייתה אחת מ2004 עם מנוע 2.0.

המנוע עד כמה שזכור לי היה אמין ודווקא סחב יפה לזמנו.

הגיר היה התקלה העיקרית שחווינו, וחוץ ממנו היה צריך להחליף פעם אחת את הפסנתר חלונות בדלת הנהג וגם את מיכל הוישרים.

כיסא הנהג הראה סימני בלאי אחרי 7 שנים.

יצא לי לנסות באחת מאזור 2007 ושם היו יותר בעיות חשמל (נורות שרופות בפנים והמסך הראשי על הדשבורד היה מקולקל).

פורסם

בס"ד

השלבים של הגג הפנורמי נתקעים, ריפוד הגג מתפרק בצורה זוועתית.

מכלול מפסקי חלונות, אפשרי לפעמים לסדר ע"י סרוויסול וניקוי פיח.

ריפוד הכסאות נוטה להתפרק.

בתפוסה מלאה, תא המטען קטן מאוד.

מנוע 1600 אמין מאוד.

פורסם

רכב זה לא רק מנוע וגיר, במקרה הזה המנוע בסדר, הגיר פחות, אבל לרכב הזה, גם שהיה חדש, היו הרבה בעיות אחרות יקרות, כמו מנגנון איתות מאוד יקר שלא מחזיק מעמד, מערכת חשמל מולטיפלקס עם מחברים מפלסטיק, שפשוט נשברים בחום בישראלי, בלאי מואץ בחלקי מתלים. לדעתי, אם זה התקציב שלך לרכב, עדיף לחשוב על משהו אחר.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

היה לי 307 2.0 14 שנים,אחד הרכבים הכי טובים שהיו לי,אם תעשה את הטיפולים בזמן הוא לא יאכזב אותך,כמובן מתוך הנחה שהבעלים הקודמים לא הזניחו אותו,אבל זה נכון לכל רכב.

פורסם

מהרגע שקניתי את הרכב במשך 14 שנים לא החלפתי את ידית איתות,ועל המחברים זה פעם ראשונה שאני שומע ויש לי חבר שהיה לו 2007SW וגם שם לא היו בעיות עם הידית ועם המחברים.

פורסם

בס"ד

לי הייתה את הבעיה עם הידעת, קצת אילתורי מגאיוור, והבעיה הפכה לסבילה.

פורסם

לשכן הייתה אחת כזו, החזיק אותה כמעט 10 שנים ונפחה את נשמתה עם 380K ק"מ על השעון, חוץ מאחזקה שוטפת, 3 מדחסי מזגן עם השנים, שיפוץ מנוע אחד ופעמיים שיפוץ גיר.

הבחור היה מבסוט מהרכב.

פורסם
לשכן הייתה אחת כזו, החזיק אותה כמעט 10 שנים ונפחה את נשמתה עם 380K ק"מ על השעון, חוץ מאחזקה שוטפת, 3 מדחסי מזגן עם השנים, שיפוץ מנוע אחד ופעמיים שיפוץ גיר.

הבחור היה מבסוט מהרכב.

בס"ד

מזוכיסט?

• תוכן חדש...