Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים !

בשעה טובה הלאון נמכרה ! ועכשיו אני מחפש רכב חדש - בדיוק כמו שרשום בכותרת משהו ספורטיבי נפח 2.0TSI משודך לגיר DSG6 תקציב עד 80-85K .

מה בעצם האופציות שיש לי? האם אני נשאר רק עם לאון FR/שירוקו/MK6 GTI?

חשוב לציין שאני פחות רוצה למשל לאון 1.8TSI - כי כבר היו לי שנים מהם בנפח 1.4 ואני לא מבסוט על האיכות של הרכב הזה .... וגם מפחד קצת מהDSG7 .

תודה לעוזרים !

נ.ב חשוב לציין שאני מעוניין ברכב חדש יחסית מבחינת השנתון לפחות 11-12 .

עריכה אחרונה על ידי HellCat

פורסם

גולף GTI עדיפה מלאון. מבחינת איכות חומרים ונסיעה נעימה יותר. בנוסף גם שומרת ערך טוב יותר.

היתרון היחידי שיש ללאון על פני גולף זהו הגה מהיר יותר ( פחות סיבובים מנעילה לנעילה).

פורסם

בתנאים שהצבת הגולף הוא הרכב המוצלח ביותר. תהיה סבלני כי קשה למצוא אחת שמורה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה על התשובות חברים , לדעתכם השירוקו נופלת ולא כדאי להיסתכל לכיוונה?

שאלה נוספת - האם הגולף לא מרגישה מיושנת יחסית?(הייתה לי לאון MK2 FR ידנית - והרכב פשוט הרגיש לי מיושן ולא מודרני מבחינת חלל הרכב למשל) והאם המחירון צפוי להישמר/להיפגע? מנסיונכם כמובן .

תודה

פורסם
תודה רבה על התשובות חברים , לדעתכם השירוקו נופלת ולא כדאי להיסתכל לכיוונה?

שאלה נוספת - האם הגולף לא מרגישה מיושנת יחסית?(הייתה לי לאון MK2 FR ידנית - והרכב פשוט הרגיש לי מיושן ולא מודרני מבחינת חלל הרכב למשל) והאם המחירון צפוי להישמר/להיפגע? מנסיונכם כמובן .

תודה

GTI תשמור על ערכה יותר מכל לאון קיימת (אפילו קופרה R).

מבחינת איכות חומרים - יש הבדל דיי מהותי בין הלאון לגולף.

מבחינת הנתונים שכתבת - אין מנוס מלרכוש גולף GTI. שירוקו תהיה צפופה יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר תודה על התשובה המהירה !

במידה ואני מוכן להתפשר על הDSG , האם הלאון קופרה MK2 תיהייה אמינה+שומרת על מחיר יחסית למחיר הנוכחי שלה?(שהוא זול ב15-20%) בערך .?

פורסם

השירוקו לפי מה שאני מכיר עד שלב מסויים מבוססת על אינטריור של גולף דור 5 שמרגיש קצת לא מעודכן . באופן כללי היא פחות שימושית בגלל מרכב 3 דל' וצפיפות מאחור.

לגבי ה GTI דור 6,בתור בעלים של אחת כזו אני יכול לומר לך שהפנים מרגיש עדכני לגמרי, הדבר היחיד שאיננו עדכני הוא הHEAD UNIT שאותו ניתן להחליף במכשיר אנדרואיד חדיש עם כל התוספות.

לי אישית זה ממש שידרג את התחושה , כי הכלים הללו מגיעים עם מערכת אודיו שלא מתאימה לימינו וללא מצלמת רוורס, ניווט ודיבורית BT.

גם מושבי העור המקוריים בגרסת הפרימיום תורמים לחוויה.

אני אישית לא סומך על ה DSG7 עם כל הצרות שהיו לו בתחילת דרכו השיווקית ולדעתי תיצמד לגרסאות העל עם DSG6.

לגבי התקציב שלך - לדעתי גבולי ל GTI אם אתה מחפש רכב נקי עם נתונים טובים מבית טוב.

אני לא מכיר את השוק של האחרות, אבל ה GTI נסחרת הרבה מעל המחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...