Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב מאזדה חדש שזקוק לטיפול שנתי ראשון (עדיין באחריות כמובן), לכן יש צורך במוסך מורשה מאזדה. עד עכשיו טיפלתי ב"עד" כפ"ס, לא זול אבל הם היו בסדר גמור. השאלה היא האם יש מוסך מורשה אחר שכדאי לי לבדוק או ש"עד" כפ"ס היא האפשרות המומלצת עדיין?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

שי לי?

חוץ מזה שהוא כאן במומלצים באתר מישהו היה שם ויכול להמליץ? הם באמת אמינים?

עריכה אחרונה על ידי Spongebob
פורסם

הייתי שם עם הפוקוס. טיפולים די סטנדרטיים בינתיים. היה בסדר גמור, אבל אין לי באמת ניסיון (למזלי) בבעיות טכניות מורכבות. מצד שני, למזלך גם לך אין צורך כזה.

עדי (יועץ השירות) הוא ללא ספק רמה או שתיים מעל המקובל בענף (או בכלל בנושאי שירות), ורק בזכותו כדאי להגיע לשם. אני בטוח שתקבל יחס אדיב ומקצועי, ואף אחד לא ידחוף לך שום אלמנט.

מצד שני, אין לי שום הכרות עם המוסך בכפ"ס, יכול להיות שגם הם מצויינים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
שי לי?

חוץ מזה שהוא כאן במומלצים באתר מישהו היה שם ויכול להמליץ? הם באמת אמינים?

סביר להניח שגם מוסך בשכם יסתדר עם החלפת שמן פילטר.אתה ביקשת מוסך מומלץ ושי לי הוא מוסך כזה.

פורסם
סביר להניח שגם מוסך בשכם יסתדר עם החלפת שמן פילטר.אתה ביקשת מוסך מומלץ ושי לי הוא מוסך כזה.

נכון, גם מוסך בשכם יסתדר עם החלפת פילטר שמן.

אני מניח שאתה לא עושה את הטיפולים שלך במוסך בשכם נכון? למה? הם יכולים להסתדר עם החלפת פילטר שמן, אני בטוח. אפילו יעשו לך מחיר טוב, אני בטוח.

אני ביקשתי מוסך מומלץ, נכון. מוסך שמופיע במומלצים של האתר לא הופך אותו למומלץ בעיניי, רק לספונסר. מומלץ הוא כזה שחברי הפורום שהיו שם יודעים להגיד למה הוא מומלץ.

פורסם

בס"ד

אני אישית מטפל שם וממש מרוצה מהיחס והטיפול.

כמו שנאמר על עדי, באמת בחור משכמו ומעלה.

נ.ב: יש לי עוד כמה חברים שמטפלים שם ומאוד מרוצים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

תודה לממליצים :)

עד כ"ס בהחלט מעולים ומומלצים גם על ידי :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)
תודה לממליצים :)

עד כ"ס בהחלט מעולים ומומלצים גם על ידי :)

עדי

נציג של מוסך שמפרגן למוסך מתחרה... אהבתי. לא קורה הרבה. :)

כפ"ס היו בסדר גמור אבל לא נתנו שום ערך מוסף שגורם לי להתלהב מהם, המיקום היה יחסית נוח. אולי הפעם אני אבוא לבקר באור יהודה. למיטב הבנתי יש לכם מחלקת פחחות טובה והייתי רוצה להתייעץ לגבי "מתנה" שאחד השכנים השאיר לי על האוטו.

עריכה אחרונה על ידי Spongebob
  • ספונסר פורום
פורסם

בכיף, מתי שתרצה :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...