Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קקטוס לא ג'יפון.

זה רכב האצ'בק קומפקטי ("low cost") ולאחר מתיחת הפנים גם משווק ככזה.

עד הגעת C3 איירקרוס הוא שווק כג'יפון אבל זה שקר.

עכשיו הורידו את מסילות הגג ואת האיירבאמפס שמזכירים מיגון שמאפיין רכבי שטח ו... s'il vous plaît, יש לנו האצ'בק שצריך לסתום את המשבצת של המשפחתית הקומפקטית שמבוקשת באירופה.

מחירו עד כה עמד על 107k ברמת אבזור די דלה.

יחידת הנעה צנוע יחסית, איכות החומרים וההרכבה והאבזור לא ברמה של רכבי האצ'בק מהשורה וגם המידות שלו מצומצמות ממרביתם.

לכן, מחירו עד כה היה מוצדק.

אם מתיחת הפנים תביא איתה שיפור באבזור, כגון מערכות בטיחות מתקדמות, בקרת אקלים, פישור בממשק וחומרת המולטימדיה, פתיחה והתנעה ללא מפתח ועוד ירקות, מחירון של 115-120k יהיה די מוצדק.

יש גם את מערכת המתלים החדשה, אבל לא בטוח שהצרכן צריך לשלם על זה אקסטרה.

מעל המחיר הזה, כבר לא תהיה לו הצדקה.

ב- 132k כבר יש את הגולף קומפורטליין ו- 308 פרמיום שאין בכלל מה להשוות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שאת הקקטוס מכרו ב 85,000 שקל, הוא רכב שמתבסס על c3, לכן קטן וזול יותר מגולף, ב125 קונים קיה סיד למי שרוצה רכב משפחתי שיהיה הרבה יותר טוב מקקטוס, או יונדאי קונה למי שמחפש ג'יפון קטן. שניהם עדיפים משמעותית ללקוח הממוצע, קקטוס? ב 85,000 ב0 ק"מ, לא הרבה יותר מזה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני לא מבין יצרנים שהשיקו רכב ב-2018 בלי אופציה לבקרת שיוט אדפטיבית (רכבים שאפילו בחו"ל אין להם כזו)

ליונדאי זה קרה עם הקונה. לסיטרואן עם הקקטוס.

אם כבר יש בלימה אוטונומית - החומרה כבר קיימת - אז מה הקטע?

פורסם

בוקר טוב חברים, בעוד כמה רגעים מתחילים במסיבת העיתונאים לרגל השקת הקקטוס המחודש. בינתיים קבלו כמה תמונות של הקקטוס ואם יש לכם עוד שאלות, אל תתביישו.

IMG_20190303_093925.jpgIMG_20190303_094028.jpgIMG_20190303_094002.jpg

IMG_20190303_093925.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מתחילים עם תפיסת ה"קאק" של סיטרואן. או בשם המלא שלה: Citroen Advanced Comfort שמאופיינת במספר פרמטרים ייחודיים.

"כבר מרמת הכניסה מקבלים הרבה מאוד מערכות בטיחות". בפועל זה אומר פנסי ערפל עוקבי פניה, בלימת חירום, ניטור שטחים מתים ועוד דברים שלא הספקתי לרשום.

יש גם מזגן מיוחד שמשפר את איכות האוויר. שזה אחלה, כי החלונות האחוריים עדיין לא נפתחים.

מושבים ארגונומיים מיוחדים עם ספוגים בשלוש רמות קשיחות.

בידוד אקוסטי ו-NVH טוב במיוחד.

והמחיר:

110,000 ש"ח לגרסת FEEL הבסיסית

115,000 ש"ח לגרסת Shine PK המאובזרת יותר.

מפרט מלא אצרף ברגע שיגיע.

פורסם
גיר 8 הילוכים?

יהיה שיווק לציי רכב (תמחור שונה)?

מה לגבי מערכות בטיחות (גם בגירסה הבסיסית)?

6 הילוכים.

כרגע אין תוכניות לשיווק לציי רכב. הם רוצים, אבל הם קיבלו מלאי של רק 250 יחידות אז הם לא יכולים כרגע.

מערכות הבטיחות, לפחות מה שהציגו לנו, די מקיף. ואמרו שיהיה עוד מערכות. אבל עדיין לא אמרו מה יגיע באיזו גרסה.

פורסם

איפה הדבר הזה יושב מול ה-c3 אירקרוס? אם פעם הקקטוס היה זול יותר ונטול מערכות בטיחות, היום זה נראה לי פלוס מינוס בדיוק אותו דבר, עד כדי חלונות אחוריים ועיצוב טיפה שונה. מה אני מפספס?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קניבליזציה בסיטרואן, אין לי מושג איפה היא יכולה לדחק. הכמות הקטנה וגם הזמן הארוך מאז שהוצג, כמעט שנה, מעידה על שאיפות נמוכות מהכלי

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

או שזו פשוט ההקצאה שנתן היצרן? בכל מקרה אכן המון דגמים ברמת מחיר די דומה.

המחיר לא רע האמת. משום מה ההערכות היו על מחיר גבוה אף יותר בגלל המיצוב החדש של הקקטוס, כביכול על המשבצת של הC4.

מחכים לרשמים מלאים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קיבלנו מפרט טכני מלא והנה הוא לפניכם.

לגבי הקניבליזציה, מצד אחד זה נכון שהקקטוס נכנס לסביבת מחירים די צפופה ביחס לשאר הדגמים של לובינסקי, לא רק הסיטרואנים אלא גם פיג'ו עם ה-2008, MG ZS ובעתיד אופל קרוסלנד. אבל מצד שני זה נותן ללקוחות פוטנציאליים המון מבחר של דגמים. אז לקוח X שהיה עד עכשיו נכנס ולא קונה כלום כי ה-C3 איירקרוס יותר מדי משהו או ה-2008 מעט מדי משהו אחר, עכשיו תהיה לו אופציה נוספת.

האם זה אופטימלי? לדעתי ממש לא. אבל אני גם לא חושב שזה כ-ז-ה נורא.

פורסם

זה לא נורא בכלל, פשוט מעניין להבין למה היצרן הספציפי הזה משקיע הרבה משאבים בפיתוח הרבה דגמים כמעט זהים כשבסגמנטים אחרים יש לו נוכחות דלילה עד לא קיימת.

למשל, האם לא היה הגיוני יותר לפתח גרסת סיטרואן ל-308 ולקרוא לה C4 במקום הקקטוס, או גרסת סיטרואן ל-508.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מחיר טוב, עליית המחיר הקטנה משקפת התקדמות טכנולוגית שעבר הרכב בתחום המתלים, מערכות בטיחות, ואבזור נוחות.

לדעתי עכשיו הוא יצליח משמעותית מהדגם היוצא בעיקר מכיוון שנראה פחות מיוחד וקולע לטעם של יותר אנשים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא ראיתי גירסת דיזל בפרוספקט.

לא תגיע קקטוס דיזל ידנית בעתיד? אם תגיע מה יהיה המחיר?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הדגם הבסיסי (FEEL),מגיע עם "טאסות" :? ?

מעבר לכך התמחור בעיניי די "פייר" ,כמו שאני רואה את זה ובתור מישהו שלא מוכן להתפשר על רכב עם התקנות מקומיות,הקקטוס וכך גם רוב הליין של סיטרואן נקי מהרעה החולה הזאת.

• תוכן חדש...