Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא נורא בכלל, פשוט מעניין להבין למה היצרן הספציפי הזה משקיע הרבה משאבים בפיתוח הרבה דגמים כמעט זהים כשבסגמנטים אחרים יש לו נוכחות דלילה עד לא קיימת.

למשל, האם לא היה הגיוני יותר לפתח גרסת סיטרואן ל-308 ולקרוא לה C4 במקום הקקטוס, או גרסת סיטרואן ל-508.

ה-C4 וה-C5 נחתכו בגלל הירידה במכירות - אז הגיוני שלא יהיו מחליפות ישירות.

לפי המפרט של מערכות הבטיחות יש פטור ממובילאיי - מה שכרגע אומר שכל דגמי סיטרואן הפרטיות הן פטורות ממובילאיי ומאפשרות את מלוא מערכות הבטיחות - שאפו לסיטרואן שכרגע הם וטויוטה היחידים בתחום - עכשיו רק נותר שהמערכות יגיעו גם לדגמים המסחריים של היבואניות.

יש מידע מתי תגיע ה-C5 איירקרוס? ואם גם הספייסטורר יוחלף בקרוסאובר תואם פיג'ו 5008?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא מביאים דיזל.

השתתפתי במסיבת העיתונאים.

במענה לשאלת עיתונאי מהקהל, השיב המנכ"ל שדגמי דיזל יגיעו במהלך השנה.

בשיחה שלי עם סמנכ"ל מכירות סיכמנו שאני ארכז רשימת מתעניינים בדגם 130 כ"ס עם גיר ידני 6 הילוכים ואעביר אליו.

ראו הודעה שלי בפורום.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אני לא מוצא במפרט בקרת שיוט אדפטיבית.... אין ?

אין

לא ראיתי גירסת דיזל בפרוספקט.

לא תגיע קקטוס דיזל ידנית בעתיד? אם תגיע מה יהיה המחיר?

כרגע לא מתוכננות עוד גרסאות. אם וכאשר יגיעו או יתלבטו אם להביא, הבטיחו לעדכן.

הדגם הבסיסי (FEEL),מגיע עם "טאסות" :? ?

מעבר לכך התמחור בעיניי די "פייר" ,כמו שאני רואה את זה ובתור מישהו שלא מוכן להתפשר על רכב עם התקנות מקומיות,הקקטוס וכך גם רוב הליין של סיטרואן נקי מהרעה החולה הזאת.

נראה שאכן הדגם הבסיסי מגיע עם טאסות, אבל כמו בשאר הדגמים של לובינסקי - בפער של 5,000 שקל בין הגרסאות אני לא באמת יכול למצוא צידוק הגיוני לקניית הגרסה הבסיסית.

אגב התקנות מקומיות - לובינסקי עדיין ממשיכה להציע כאופציה את מערכת הקונקטד שלה (פיתוח משותף עם איתורן) שכוללת כמה דברים מאוד נחמדים כמו קודן וירטואלי שעומד בדרישות הביטוח (אני לא יודע אם בכלל נדרש קודן לקקטוס) ומערכת איתור מובנית. אז אם למישהו מפריע שכל הפלסטיקים יושבים כמו שצריך, אפשר לתקן את זה* :lol:

*לכאורה, כביכול, ט.ל.ח, אינו מקרה מייצג, סאטירה, הומור, באופן כללי בבקשה לא לתבוע אותי.

פבל.

יש מידע מתי תגיע ה-C5 איירקרוס? ואם גם הספייסטורר יוחלף בקרוסאובר תואם פיג'ו 5008?

האיירקרוס צפויה "בהמשך השנה", לגבי הספייסטורר לא דובר, אבל אני לפחות ממש מקווה שגם בדור הבא הוא יישאר מיניוואן לטובת הגיוון.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

פבל,מודה הצחקת!

מאמין,שאם הסכימו לבטח את ה-CHR של ההורים ללא שום קודן/איתוראן תמורת פרמיה לא גדולה מדי (כ-500 שקלים יותר אם אני זוכר נכון),אז גם את הקקטוס החביב יהיה ניתן,אך כמו שאתה אומר,אם יש כאלה שבכל זאת מתעקשים לשמוע קצת צקצוקים מהפלסטיקה,אופציות כנראה לא חסר להם :-)

פורסם
הדגם הבסיסי (FEEL),מגיע עם "טאסות" :? ?

מעבר לכך התמחור בעיניי די "פייר" ,כמו שאני רואה את זה ובתור מישהו שלא מוכן להתפשר על רכב עם התקנות מקומיות,הקקטוס וכך גם רוב הליין של סיטרואן נקי מהרעה החולה הזאת.

ניראה כאילו אין ממש רצון למכור את הדגם הבסיסי.

יש הטבת השקה של 3000 שקל על הדגם המפואר. ככה שהפער הוא 2000 שקל בין הפשוט למפואר.

לא חושב שיהיה לקוח שירצה את ה-feel עם הטאסות...

את אותה גישה תמצא גם ב-mg שגירסת הבסיס שלו כמעט ולא קיימת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סיטרואן c5 איירקרוס ופיז׳ו 508 צפויים להימכר בישראל החל מחודש מאי השנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המחיר, לפחות כרגע, הוא טוב מאוד ביחס למה שמקבלים. מעניין מה יקרה לו בעוד כחודש...

• תוכן חדש...