Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעתכם -

קיבלתי הצעה לרכישת הרכב הנ"ל. 70K ק"מ, טופל במוסך מורשה של היבואן. קיבלתי ספר טיפולים, היה טיפול ב-35K וב-55K. בטיפול הראשון עודנה גם תוכנת גיר, הוחלפו שמנים, רפידות, מסננים ובטיפול השני הוחלפו דיסקיות קדמיות, רפידות בלם קדמי ושמן, כולל מסנן. אין עדות לעבודות שקשורות לתאונה, אבל כמובן שאקח גם למכון בדיקה.

לטענת החברה מדובר בליסינג פרטי.

הם מבקשים 70,000 ש"ח.

בהנחה שהרכב עובר בדיקה ללא בעיות מיוחדות, ואני מקבלת מהם אישור בכתב שהרכב היה בליסינג פרטי, מה מחיר סביר לסגירת עסקה?

פורסם (נערך)

יקר. לפי יד 2 המחירון שלה כ 63,000 שקל (למנוע 1600 סמ"ק) וזה לפני שלוקחים בחשבון שהשוק מוצף ורכבים היום נמכרים בהרבה פחות מהמחירון.

דבר נוסף, היו לאחרונה פרסומים על כך שחברות ליסינג מעכבות את העברת הבעלות על רכבים שנמכרו במודע, על מנת לעכב את הירידה שלהן ממצבת הרכבים שלהן כי זה משפיע על עלויות המימון שלהן.

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם

לא יכול לנקוב מספר. אני מציע לך להסתכל בדוגמאות ביד 2. למשל, ראיתי שם 2 מכוניות אחת מסוכנות (יד 1) עם 90K ק"מ ב 60,000 שקל ואחרת פרטית(יד 1) עם 56Kק"מ ב 64,000 שקל. וזה המחיר המבוקש שממנו אפשר עוד לרדת. בנתונים כאלה אני בכלל לא הייתי שוקל רכב מליסינג שמחיר הפתיחה של הוא כזה.

פורסם

לא יאומן איך אנשים עדין מתפתים לרכוש רכב שגם עם קילומטרג' גבוה, גם מחברת מליסינג וגם מחיר נדרש מעל המחירון.

באותה שנה גם התחיל הייבוא של הטוסון 1.6 מה שעוד יותר אמור להקטין את הביקוש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם ישראל היה ונשאר עדר.

אותו עדר שקונה מה שהשכן קונה בלי לבדוק בכלל.

והסוחרים אותם סוחרים.

בין אם מדובר בבאסטה בשוק ובין אם מדובר בסוכן מכירות של חברת ליסינג ובין במוכר ארטיקים בים.

מבחינתם אם מכרו 10 "חתיכות" של i30 ביום זה אותו דבר כמו לסיים את כל הירקות בדוכן.

לא כולם ככה אבל רובם. וזו הסיבה שהם מרשים לעצמם לדרוש מעל המחירון.

מי שמשלם, מטומטם. זו אגב הסיבה שהלכתי לטרייד אין של יבואן אבל גם שם היה הבדל משמעותי בין סניף אחד למשנהו.

באחד רצו מעל מחירון משוקלל ובשני פחות.

אגב, תראה כמה הישראלים מטומטמים. כמה בעיות יש ליונדאי קיה בהגה שעולות לא מעט. מישהו פעם צעק על זה? עשה שיימינג? עיתונות הרכב יצאה מגדרה? לא.

אם היה מדובר ברכב גרמני כבר מזמן הייתה תביעה ייצוגית ושיימינג ברשתות החברתיות.

פורסם

בכל מקרה מחירון יד2 לא שווה כלום, בדיקה רק לפי לוי יצחק, שם תעשה את כל השקלולים ולך למשא ומתן, חברות הליסינג לא מורידות הרבה במחיר לרכבים מבוקשים,

מקסימום 15% מהמחירון המלא.

ואנשים (לפחות לא כולם) לא מטומטמים מעדיפים אחריות (למרות שזה מחברת הליסינג), ומרגישים בטוח להכנס למקום מוכר.

פורסם

לאחר שנים של כוויות מ"הרבה רכב במעט כסף" ולאחר מכן חוויה מתקנת עם קורולה, שלמרות גילה רואה מוסך רק פעם בשנה בטיפול השנתי, האמינות כרגע משחקת אצלנו תפקיד משמעותי, גם אם זה ללכת עם העדר. לצערי כל הקיה סיד סטיישן שאני נתקלת בהן מסוחרים/ליסינג. החיפוש שלנו מתמקד כרגע בסיד סטיישן/יונדאי I30CW או הונדה סיוויק טורר. נסועה נמוכה (כ-12K בשנה) בעיקר עירונית, 2 ילדים+2 כלבים, ודרושה יכולת לסחוב עליות בלי לגמגם. אשמח להמלצות נוספות אם יש.

פורסם

אז זהו שלא. כי ליונדאי יש לא מעט תקלות שלא מספרים לך עליהן. ההגה, חיישנים וסלילי כריות אויר.

בגלל זה אם כבר, אז להגביל את הק"מ ל 40 אלף ולחפש בסבלנות רכב שטופל בזמן לפי הספר. הסבלנות משתלמת. אבל אישית לא הייתי קונה יונדאי כי הן בכלל לא נטולות תקלות ומי שמעוניין יכול לקרוא את שרשור התחזוקה שלי ב i20 ולחפש בפורום הטכני כמה תקלות אנשים מדווחים על יונדאי ועל מה.

ושאני שאלתי כאן בפורום את אלו שטענו שהיונדאי זה רכב נטול תקלות למה אין ריקול להגה לכל הדגמים, משום מה הם פתאום נעלמו. והמבין יבין.

פורסם

איתמר אני חושב אחרת ממך. כתבתי שרשור על ה35 שהייתה בשימושי כמעט 4.5 שנים ו 285000km, הרכב הכי אמין שנתקלתי בו ואני מ1988 מקבל כול 3 שנים רכב חדש. ה30 זהה מכנית למעט הגיר.

• תוכן חדש...