Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין יפניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אחת מבין טויוטה קורולה, מאזדה 3, סוזוקי sx4 והונדה סיווק

מחפש משנת 2009 מינימום לא ישנה יותר, לפי המספרים ביד 2 הסוזוקי זולה ונעה על אותם מחירים כמו ההונדה

המזדה והטויוטה די יקרות.

אין לי בעיה לרדת בשנתון אם תהיה הצדקה, אני מחפש ברכב שיהיה אמין הכי חשוב עם צריכת דלק שפויה ולא מוגזמת ואחזקה זולה.

אשמח לשמוע מכם על מה הייתם ממליצים, תודה רבה

פורסם

ההונדה רכב אמין ,יפה ,וזול לאחזקה וכנראה הרכב הטוב בקבוצה מצד שני הרכב נמוך ותא מטען לא ענק.

בטויוטה יש הכי הרבה מקום אם יש לך משפחה גדולה

פורסם

גם אני לא חושב שיש הצדקה לשלם יותר על מאזדה/ טויוטה מאותו השנתון ואותם הנתונים .

לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב. סוזוקי יותר צפופה מאשר הונדה, אבל התחזוקה של sx4 יותר זולה ( ביטוחים, טיפולים ) וצריכת דלק קצת יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאיפה הבאת את זה שהאחזקה של ההונדה יקרה משמעותית?.

הייתה לי יונדאי I20 ולפניה הונדה סיויק. בטווח הארוך ההונדה לא הייתה יקרה כ"כ לאחזקה והיונדאי אפילו יותר.

פורסם

היום על הונדה ג'אז בת 3 עם תביעה אחת אני משלם פחות ממה שהייתי משלם על I20 שנת 2009 בלי תביעות.

בורר מצבים מזורגג ליונדאי I20, מכאני רחמנא ליצלן, עולה איזה 2000 שקל בלי עבודה ומע"מ. בצ'מפיון שכולכם אוהבים להשמיץ שילמתי על חלק כזה 600 שקל כולל עבודה לפולקסוואגן גולף.

לחבר התקלקל סטרטר ב I20 ביקשו ממנו מעל 2000 שקלים. מדחס מזגן מעל 4000 שקלים.

החלפים ביונדאי ממש לא יותר זולים. בטיפולים סטנדרטיים אולי כן וגם לא בצורה משמעותית, כשאתה מגיע לתקלות - ממש לא.

אה, והייתה לי גם סיויק 2006 מנוע 1800 אוטומט. הייתי משלם בביטוח פחות מעל ה I20 לכל נהג מגיל 24 ומעלה.

פורסם

תודה רבה לכל מי שטרח להגיב רשמתי לפניי הכל

אציין שברכב יסעו אני ואשתי בלבד והחשיבות הגדולה היא יותר לאחזקה של הרכב ולחסכוניות

נסועה משוערת בחודש מקסימום 500 600 קמ

פורסם

אתה נוסע ממש מעט, חיסכון בדלק די שולי בנסועה כזו.

בכל אופן, אם חיסכון ואמינות חשובים לך, למה לא לחפש סופר מיני חדשה יותר? משהו בסגנון של מיצובישי ספייס סטאר? גם תהיה משמעותית חסכונית יותר, וגם חדשה יותר באותו סכום (ולכן אמינה יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הספייס סטאר קטנה לי מדי ולא בטוח שתמצא אחת במקסימום 25 אלף שקל

נראה לי שאלך על הsx4 היא הכי זולה מבין האופציות ונדמה שתתן את אותה תמורה

פורסם

אני ממליץ על הסיוויק, החזקתי 2 מהדגם הנ"ל, לדעתי הבחירה הטובה ביותר.

הרכב אמין עם שילוב מנוע וגיר מוצלח, צריכת הדלק גם היא טובה

• תוכן חדש...