Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפוחי הגה לסיאט איביזה - MEYLE\LEMFORDER\FEBI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תפוח הגה מקורי החליט להחזיר נשמתו ונדרש החלפה.

כיוון שהתפוח השני מקורי גם הוא והם עברו כבר 140,000 קילומטרים אני מתכוון להחליף את שניהם ולא רק את התקול.

אני בדילמה של איזו חברה להזמין, כמובן שכל האופציות פתוחות אבל כרגע אני מתלבט בין MEYLE\LEMFORDER\FEBI ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי ביניהם ולאן כדאי לכוון.

סה"כ המחיר לא כל כך רלוונטי כי מדובר על הפרשים של כ 30-40 בין הזול ליקר אז הנתון הזה לא רלוונטי וגם הכי יקר [LEMFORDER] לא יעבור את ה 200 ש"ח כולל משלוח.

דעתכם?

פורסם

[h=2]LEMFORDER[/h]

זה הOEM המקורי של הרכב, FEBI ו MYLE הם גם יצרנים וגם מפיצים, כדי לקנות את הסחורה הנכונה מהם צריך להיות מומחה ובעל קשרים עם המפיצים. לעיתים תמצא שם את הסחורה המקורית ולפעמים סחורה ירודה. בתור אדם פרטי שפחות מעורבב עם המפיצים, הייתי קונה בראש שקט LEMFORDER.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...