Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שצריכה לעבור טיפול 60K

התקשרתי למוסך מורשה של סיאט ואמרו לי שצריך להחליף רצועת מנוע ב60K

התקשרתי למוסך אחר לגבי אותו טיפול ונאמר לי שזה לא נכון ורצועת מנוע מחליפים ב120K

אולי מישהו יודע מה נכון ומתי באמת צריך להחליף רצועה זו?

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

אין לך שם רצועה אלא שרשרת.

לא יודע איזה מוסך הציע לך להחליף רצועת טיימינג במנוע עם שרשרת.מה שכן ידוע לי על בעיות עם השרשרת במנועים האלו כך שמומלץ להגיע לפחות לבדיקה של השרשרת, היא יכולה ללכת ב80 אלף קמ או להחזיק גם 150, צריך להיות עם יד על הדופק כי כשחלק כזה מאבד מהתפקוד יש נזק עצום.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

די נפוץ שקוראים לרצועה הזאת רצועת מנוע. רצועה שמפעילה את אביזרי המנוע.

אגב ב TSI-ים היותר חדשים משנת 2014 בערך, הספק 110 כ"ס ולא 105, חזרו לרצעת טיימינג. רק בישנים הייתה שרשרת. מה יש באיביזה הזאת אני לא יודע, צריך את דגם המנוע.

פורסם
די נפוץ שקוראים לרצועה הזאת רצועת מנוע. רצועה שמפעילה את אביזרי המנוע.

אגב ב TSI-ים היותר חדשים משנת 2014 בערך, הספק 110 כ"ס ולא 105, חזרו לרצעת טיימינג. רק בישנים הייתה שרשרת. מה יש באיביזה הזאת אני לא יודע, צריך את דגם המנוע.

דגם המנוע הוא : CBZ H66750

פורסם
זו עדיין הסדרה הישנה 105 כ"ס עם שרשרת טיימינג.

אבל אני מדבר על רצועת אביזרים\מנוע זה לא קשור לשרשרת טיימינג

מה ששאלתי זה אם ב60K אני צריך להחליף את הרצועת אביזרים או לא?

פורסם
יש לי סיאט איביזה שצריכה לעבור טיפול 60K

התקשרתי למוסך מורשה של סיאט ואמרו לי שצריך להחליף רצועת מנוע ב60K

התקשרתי למוסך אחר לגבי אותו טיפול ונאמר לי שזה לא נכון ורצועת מנוע מחליפים ב120K

אולי מישהו יודע מה נכון ומתי באמת צריך להחליף רצועה זו?

תודה מראש :)

לפחות בגולף (לדעתי זהה) אין המלצת החלפה אלא רק בדיקה.

אני החלפתי ב120 אלף, רק בכדי להיות בצד הבטוח. ד.א זו גם ההמלצה של קונטיננטל החלפה ב120 אם אין המלצה מפורשת של היצרן.

הרצועה שהורדתי מהרכב אחרי 120 נראית ממש חדשה, ללא שום סדקים ולדעתי הייתה יכולה להחזיק עוד הרבה. אז בטח שלא להחליף ב60. מיותר.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...