Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה עם 8 נפשות כ"י.

יש לנו רכב רגיל לנסיעות יומיומיות לעבודה (קורולה 2001).

מחפשים רכב גדול *אוטומטי* כדי שנוכל לנסוע כל המשפחה ביחד לשבתות חופשות וכדומה (צפי כ-8000 ק"מ בשנה).

התקציב עד 25,000 ש"ח. (עדיף פחות...)

כרגע האופציות היחידות שראיתי משנת 2000 ואילך הן טויוטה הייאס קצר 2000 עם 400 אלף ק"מ או סיטרואן C8 שנת 2006 עם 130 אלף ק"מ (שתיהן מטופלות היטב).

מה דעתכם?

אם יש רעיונות *חוקיים* אחרים אשמח לשמוע גם כן (לא להציע הוספת חגורה וכדומה אלא אם כן אתם מכירים דרך לעשות זאת באופן חוקי).

נוחות הנסיעה וה"פינוקים" של הסיטרואן לא כל כך חשובים לי. אני חושש מבילויים מתמשכים ויקרים במוסך.

השאלה אם לאור השנתון והקילומטראז' של הטויוטה והיותה רכב מסחרי היא לא תהיה יקרה יותר.

אשמח לעצותיכם.

תודה

פורסם

אני הייתי ממשיך לחפש ולוקח בחשבון סיטרואן ג'אמפי,

יש גם סאניונג רודאוס בגירסת 9 מקומות שהיא אמינה מאוד ויחסית חסכונית (לא כמו הג'מפי).

פורסם

אם יש עוד נהג/ת אז אפשר לשקול עוד רכב סופרמיני וכשכולם נוסעים לנסוע עם שני רכבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברכב בן 19 עם 400,000 ק"מ גם אם טופל היטב צפוי בלאי לא קטן, הייתי מוותר ומחפש רכב שמור עד כמה שניתן עם ק"מ נמוך עד כמה שניתן

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
ברכב בן 19 עם 400,000 ק"מ גם אם טופל היטב צפוי בלאי לא קטן, הייתי מוותר ומחפש רכב שמור עד כמה שניתן עם ק"מ נמוך עד כמה שניתן

הייאס עם כזה קילומטרז, לברוח לברוח לברוח.

היה לנו כזה בעבודה עם פחות קילומטרז מזה והוצאנו עשרות אלפי ש"ח בשנה

קנה לך סובארו אימפרזה עם קילומטרז נמוך או קורולה נוספת למשפחה ותיסעו בראש שקט

לא מציע לך להיכנס לצרה הזו.

גם c8 ובוודאי בשנתון הזה לא תהיה קנייה בטוחה ולדעתי גם כדאי לבדוק לגבי חלפים, לא נמכרו הרבה חתיכות כאלו בארץ.

ממליץ מאד להגדיל תקציב ולמצוא משהו שלא תבלה יותר מידי במוסכים.

הייתי בסיטואציה דומה לפני מספר שנים ורק אחרי שהכפלתי את התקציב מצאתי רכבים הרבה יותר הגיוניים ואמינים.

עריכה אחרונה על ידי מיכאל רדמיני
פורסם
אני הייתי ממשיך לחפש ולוקח בחשבון סיטרואן ג'אמפי,

יש גם סאניונג רודאוס בגירסת 9 מקומות שהיא אמינה מאוד ויחסית חסכונית (לא כמו הג'מפי).

רודיוס אמינה יחסית (ולא בטוח בתקציב הזה,) ג'אמפי בכזה תקציב זו גרוטאה.

• תוכן חדש...