Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשעון מעורר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני מחפש שעון מעורר על סוללות או חיבור usb לשים על השידה ליד האוזן.

הדרישות שלי פשוטות מאוד,

לא משנה דיגטלי או מכאני, העיקר שיצלצל מספיק חזק עד שלא אכבה אותו ויחזיק מעמד מעל שנה.

לא חשוב לי ממש רדיו או מד הטמפרטורה.

רכשתי שעון מכאני עגול עם מצילתיים לפני חצי שנה במאה שקל כמעט, הבעיה שהוא מתחיל לאחר יום אחרי שאני מכוון אותו והשנתות בו גרועות ככה שלא ניתן לכוון במדוייק.

אין לי מושג מה התקציב לזה,

ניתו כמובן גם להזמין מחו"ל.

תודה.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לורוס זה סייקו. בהחלט תוצרת טובה.

אבל הפשוט ביותר - הסלולרי. עם אפליקציה מתאימה אתה יכול לתכנן לך לוח שבועי, כלומר כל יום ישכים אותך לפי הצרכים. שלי, למשל, מצלל כל בוקר ב-4:45, אבל בשישבת שותק. ואם לקראת איזה בוקר אני מבטל את ההשכמה התגובה היא שאלה האם מדובר בביטול חד פעמי או קבוע - כך שלמעשה אני שובר את הרצף לבוקר אחד והשעון חוזר לתפקוד הרגיל למחרת. במקרה שלי זו האפליקציה המובנה של שיומי.

היה לי בבית אוסף שלם של שעונים מהדור הישן, כאלה הפועלים על סוללת AA. במסגרת פינוי מגירות הושלכו לפח, לא היה למי לתת אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא סובל שעון מעורר בפלאפון.

קניתי שעון מעורר של קסיו שהחליף דגם קודם שמשום מה הפסיק לעבוד.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם
אבל הפשוט ביותר - הסלולרי. עם אפליקציה מתאימה אתה יכול לתכנן לך לוח שבועי, כלומר כל יום ישכים אותך לפי הצרכים. שלי, למשל, מצלל כל בוקר ב-4:45, אבל בשישבת שותק. ואם לקראת איזה בוקר אני מבטל את ההשכמה התגובה היא שאלה האם מדובר בביטול חד פעמי או קבוע - כך שלמעשה אני שובר את הרצף לבוקר אחד והשעון חוזר לתפקוד הרגיל למחרת. במקרה שלי זו האפליקציה המובנה של שיומי.

יש את זה מובנה בכל אנדרואיד (מאמין שגם אייפון, ו, השם ישמור, ווינדוז פון).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בוריאציות שונות. האפליקציה של שיומי היא הטובה ביותר שבה נתקלתי עד כה.

לפני שעברתי ליצרן הזה השתמשתי באפליקציות צד ג'.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה להשתמש בטלפון סלולרי.

אבל... המלצה אישית שלי היא לקנות טלפון פשוט של נוקיה, ולהשתמש בו בתור שעון מעורר. (זה מה שאני עושה).

החזרון היחיד - יש צורך במיקרו-סים (לא חובה שיהיה משוייך לחברה מסויימת או פעיל, העיקר רק שיהיה מיקרו סים בפנים).

פורסם

בשביל מה עוד מכשיר? ממילא יש לך מכישר רב שימושי, נצל את אחת מהאפליקציות הבסיסיות שלו.

פורסם

ההמלצה שטלפון מחובר לחשמל לא יהיה ליד הראש. לפחות בלילה עדיף להרחיק. מה גם שבלילה טלפון יכול לקבל איזה שדרוג, להכנס לבוטלופ ועוד כל מיני.

לאולם כלי יעודי יהיה עדיף על רב-כלי.

פורסם

אני למשלת מטעין את הטלפון בלילה רחוק ממני ככה שכשהשעון המעורר מצלצל אני *חייב* לקום ולכבות אותו. שלא נדבר על זה שהוא מנגן את אותו השיר כבר שנים, השיר גורם לי לכזאת חלחלה שאני רץ לכבות (סליחה אדית פיאף).

בנוסף, כשעובדים עם סדר יום יחסית קבוע וקמים בשעה דומה כול יום, אז גם אם פעם אחת השעון לא יצלצל, הגוף בדרכי קסם מתעורר לבד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מצטרף להמלצה להשתמש בטלפון סלולרי.

אבל... המלצה אישית שלי היא לקנות טלפון פשוט של נוקיה, ולהשתמש בו בתור שעון מעורר. (זה מה שאני עושה).

החזרון היחיד - יש צורך במיקרו-סים (לא חובה שיהיה משוייך לחברה מסויימת או פעיל, העיקר רק שיהיה מיקרו סים בפנים).

זה בדיוק מה שעשיתי - קניתי באילת לפני 3 שנים וחצי ב 150 ש"ח מכשיר נוקיה שחור קטן ופשוט - משלם עוד 10 ש"ח לחודש על "סים כפול על אותו קו" אבל עוזר לי כבר 3 שנים כגיבוי (שעון מעורר נוסף לשעון המעורר של הסלולארי הראשי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשביל מה צריך סים?

ואם כן - לא עדיף איה פריפייד, אפילו בלי קרדיט, אבל גם בלי תשלום חודשי?

פורסם

צמיד של שיומי.

עד כה השעון המעורר הכי פרקטי ונטול עצבים שהיה לי, לרוב עונד אותו כשנכנס למיטה, מוריד אותו אחרי שמתעורר בבוקר.

הוא רוטט במקום לצלצל, ככה אני קם בלי עצבים על הצלצול של הטלפון, ולא מעיר את מי שישנה לידי.

כבונוס, הוא שומר את כמות שעות השינה שלך.

ואם ממש רוצים, אפשר להשתמש בו גם כשעון, מד צעדים, מד דופק, ומציג התראות מהטלפון במהלך היום.

פורסם

אשמח לקישור,

צריך ממש להרגיל את עצמך לא לשכוח אותו לפני השינה

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה עם גוגל הום או אלכסה?

מגדיר להם באופן חד פעמי באיזה שעה אתה רוצה לקום, או כל בוקר זורק לה איזה משפט שאומר מתי אתה רוצה לקום וזהו.

קל להגדיר, קל לשנות, קל לבטל.

נכנסת למיטה, אתה חצי ישן וכבר עצמת עין אחת, ואז נזכרת שמחר חופש ואין צורך בשעון מעורר? זרוק לה משפט ולך לישון.

אחכ אתה מגלה שאפשר לשחק איתן עוד קצת.

אתה אומר לה good morning ואז היא אומרת לך מה המזג אוויר, כמה זמן יקח לך להגיע לעבודה וכו, אבל לא בשביל זה התכנסנו עכשיו.

שים אותן רחוק מהראש, בצד השני של החדר, העוצמה חזקה מאוד.

• תוכן חדש...