Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם Partner fiber משתלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן.

מבחינת ערוצים אף פעם לא התעמקתי, עיקר השימוש הוא לילדים, מדי פעם vod שהאשה רואה, את רוב התוכן אני צורך מנטפליקס או הורדות

פורסם

לא כל כך הבנתי מהשרשור, מדובר על תשתית + ספק ב90ש"ח ל200 מגה? זה מוגבל למקומות מסויימים בארץ, צריך איזו תשתית מיוחדת?

90ש"ח זה מה ש"לוקחים" לי בזק על 40 מגה תשתית בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא כל כך הבנתי מהשרשור, מדובר על תשתית + ספק ב90ש"ח ל200 מגה? זה מוגבל למקומות מסויימים בארץ, צריך איזו תשתית מיוחדת?

כן אך זה מוגבל רק למקומות שאותם חיברו לתשתית סלקום/פרטנר/אנלימיטד.

המחיר זול לשנה הראשונה ומתייקר ב 50%~ מהשנה השניה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

יש מקומות בארץ שפרטנר, סלקום או אנלימיטד פרסו תשתית של סיבים אופטיים. זה לא בכל הארץ ובמקומות שכן הם מחברים רק בניינים גבוהים, לא בתים פרטיים.

אם חיברו את הבניין שלך אז אין בכלל על מה לחשוב, זה האינטרנט הכי מהיר ויציב וגם לא יקר.

אחרי שנה המחיר עולה, אבל זה הנוהל הרגיל אצל רוב חברות התקשורת בארץ. תשים יומן עם תזכורת לעבור לחברה אחרת אחרי שנה, או לאיים שתעבור ומהנסיון שלי אף פעם לא באמת מעלים את המחיר.

לא תמיד אתר האינטרנט שלהם מעודכן, הבניין שלי לא היה רשום באינטרנט אבל כשהתקשרתי למוקד של פרטנר לבדוק אמרו לי שכן ושלחו טכנאי למחרת.

דרך אגב יכול להיות שהבניין שלך יכול להיות מחובר, אבל יתכן שלא חיברו אותו כי ועד הבית לא חתם על אישור להתקין בבניין את הציוד שלהם.

זה המספר הישיר של השירות של הסיבים של פרטנר

1-800-054-500, לא יודע את של שאר החברות.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני מחובר כבר שנה, אין מה להגיד, פשוט רמה אחת מעל כולם, כיף של אינטרנט, הכל מגיב סופר מהר וחלק, שחכתי בכלל מה זה תקיעות

פורסם
תתקשר ישירות למוקד של הסיבים של פרטנר ותקבע טכנאי.

המספר הוא: 1-800-054-500.

אתה עדיין גר בישראל ומדובר בחברה ישראלית, תדבר ישר עם מי שמתעסק עם זה ואל תחכה שיחזרו אליך..

לגבי ההתקנה, כדי לייעל את התהליך, תחליט לפני שהטכנאי מגיע לאיפה אתה רוצה שהוא ישחיל לך את הסיב האופטי בבית.

לי השחילו בתוך תעלה של כבל של הוט. הסיב הוא ממש דק אז אפשר להשחיל אותו ביחד עם הכבל של הוט באותה התעלה והם יכולים לתלות את הקופסה של הסיב על הקיר ליד השקע של הוט.

תתכנן איפה השקע שהכי מתאים לך כי ממנו צריך להוציא סיב לקופסה נוספת שממירה את האות האופטי לכבל רשת רגיל וממנה מחברים כבל רשת לראוטר.

בסך הכל ישימו לך 3 דברים בבית. קופסה על הקיר, ממיר מאופטי לכבל רשת וראוטר.

יש מצב לתמונה לראות איך זה מבחינת מכלול?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

הקופסה בבית של הסיב שמותחים אליה סיב מארון התקשורת בבית דרך התעלות של יס/הוט.

50254849_10156981771357200_5211440177968316416_n.jpg

איך שהם יכולים להתקין אותה אם לא תשב להם על הראש, הם פשוט יזרקו את השקע של יס/הוט וישימו במקומו את הקופסה שלהם

IMG_20190114_210824.jpg

הממיר מסיב אופטי לכבל רשת שמחבר בין הקופסה הלבנה של הסיב לראוטר

IMG_20190114_205457.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
יש מקומות בארץ שפרטנר, סלקום או אנלימיטד פרסו תשתית של סיבים אופטיים. זה לא בכל הארץ ובמקומות שכן הם מחברים רק בניינים גבוהים, לא בתים פרטיים.

אם חיברו את הבניין שלך אז אין בכלל על מה לחשוב, זה האינטרנט הכי מהיר ויציב וגם לא יקר.

אחרי שנה המחיר עולה, אבל זה הנוהל הרגיל אצל רוב חברות התקשורת בארץ. תשים יומן עם תזכורת לעבור לחברה אחרת אחרי שנה, או לאיים שתעבור ומהנסיון שלי אף פעם לא באמת מעלים את המחיר.

לא תמיד אתר האינטרנט שלהם מעודכן, הבניין שלי לא היה רשום באינטרנט אבל כשהתקשרתי למוקד של פרטנר לבדוק אמרו לי שכן ושלחו טכנאי למחרת.

דרך אגב יכול להיות שהבניין שלך יכול להיות מחובר, אבל יתכן שלא חיברו אותו כי ועד הבית לא חתם על אישור להתקין בבניין את הציוד שלהם.

זה המספר הישיר של השירות של הסיבים של פרטנר

1-800-054-500, לא יודע את של שאר החברות.

תודה רבה על התשובה המפורטת.

לפי אתר שלהם בשכונה שלי כניראה אין עדיין תשתית (בדקתי מספר בינינים), אבל אנסה להתקשר ולבדוק. אין גם אנלימיטד - שלחו לי מייל שעוד לא באו לשחרר אותי מ40 מגה. אם בדרך כלל מחברים בינינים גבוהים, אז כניראה באיזור שלי זה לא יקרה בקרוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הייתי בפרטנר פייבר אבל הייתי עד לפני שנה בפרטנר אינטרנט + טלפון.

סבלתי מהם מאוד, כל פעם או אינטרנט איטי, או ניתוקים (בגלל שהטלפון עובד דרך הרשת אז אין גם טלפון), לפעמים רק בעיות בטלפון. בקיצור בלאגן גדול עד שהטכנאים שלהם פשוט אמרו זה מה ויש ואי אפשר לסדר.

אגב הם ממשיכים לחייב אותי על הראוטר הטיפשי שלהם אחרי שאין לי שימוש בו...

ראיתי שאנשים פה מרוצים אז סתם נותן לך חוויה שלילית שלי איתם, כך בחשבון שאם יש בעיות אין הרבה עם מי לדבר יותר מדי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
הקופסה בבית של הסיב שמותחים אליה סיב מארון התקשורת בבית דרך התעלות של יס/הוט.

[ATTACH=CONFIG]514787[/ATTACH]

איך שהם יכולים להתקין אותה אם לא תשב להם על הראש, הם פשוט יזרקו את השקע של יס/הוט וישימו במקומו את הקופסה שלהם

[ATTACH=CONFIG]514789[/ATTACH]

הממיר מסיב אופטי לכבל רשת שמחבר בין הקופסה הלבנה של הסיב לראוטר

[ATTACH=CONFIG]514788[/ATTACH]

תודה על התמונות. רק חידוד - האם חוץ מהשקע של הוט צריך ליצור עוד שקיים על הקיר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לא הייתי בפרטנר פייבר אבל הייתי עד לפני שנה בפרטנר אינטרנט + טלפון.

סבלתי מהם מאוד, כל פעם או אינטרנט איטי, או ניתוקים (בגלל שהטלפון עובד דרך הרשת אז אין גם טלפון), לפעמים רק בעיות בטלפון. בקיצור בלאגן גדול עד שהטכנאים שלהם פשוט אמרו זה מה ויש ואי אפשר לסדר.

אגב הם ממשיכים לחייב אותי על הראוטר הטיפשי שלהם אחרי שאין לי שימוש בו...

ראיתי שאנשים פה מרוצים אז סתם נותן לך חוויה שלילית שלי איתם, כך בחשבון שאם יש בעיות אין הרבה עם מי לדבר יותר מדי.

סבלת בגלל בזק..

פורסם
תודה על התמונות. רק חידוד - האם חוץ מהשקע של הוט צריך ליצור עוד שקיים על הקיר?

לא כלכך הבנתי את השאלה.

מה שהטכנאי עושה זה להעביר סיב מקופסת הסיבים שיש בקומה שלך אל תוך הארון תקשורת שלך בבית ומשם הוא מותח סיב אל אחד השקעים של הוט דרך התעלות שיש בקיר ותולה על הקיר ליד השקע את הקופסה הלבנה שלהם.

ומהקופסה שלהם שעל הקיר יוצא סיב למכשיר השחור שממיר את האות האופטי לכבל רשת רגיל שניתן לחבר לראוטר.

• תוכן חדש...