Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 3.0 2009

wonderd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שוקל לרכוש אאודי מהדגם שבכותרת, אני אשמח לתובנות מבחינת אמינות הוצאות בכללי, יודע שכחדשה כל חלק שם עולה כמו משכנתא, השאלה אם גם כיום המצב דומה..

עלות קניה סביב 60,000 לרכב כזה.. מפתה.

בעיקרון אני מחפש רכב חזק ומפנק..מעדיף רכב שיושב יפה על הכביש.

תודה

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אהלן

שוקל לרכוש אאודי מהדגם שבכותרת, אני אשמח לתובנות מבחינת אמינות הוצאות בכללי, יודע שכחדשה כל חלק שם עולה כמו משכנתא, השאלה אם גם כיום המצב דומה..

עלות קניה סביב 60,000 לרכב כזה.. מפתה.

בעיקרון אני מחפש רכב חזק ומפנק..מעדיף רכב שיושב יפה על הכביש.

תודה

אלעד.

רכב יוקרה בן 10..., קח בחשבון עלות אחזקה גבוהה עד גבוהה מאוד לרכב.

חלקי חילוף אינם זמינים לדגם לכן העלות גם כיום תהיה גבוהה.

חלקי פח הינם מצרך נדיר בארץ, תיקונים יעלו בהתאם.

אם אתה מתמצא בהזמנת חלקים משומשים בחו"ל זה אולי יכול להקל.

באופן אישי אני לא הייתי נכנס להרפתקאה הזו , ואם כן רק אם מדובר על רכב מטופל עם היסטורית טיפולים מלאה.

מכיר רכבים דומים אשר עקב עלות אסטרונומית לתיקון הבעיה או שטופלו על ידי חאפרים אשר עשו יותר נזק מתועלת ואו למשל כיבו מנורות התראה על מנת להעלים בעיה ולהעביר הלאה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תכלס יש לי רכב כזה על הכוונת, לא מעט ק"מ - סביבות 190,000 אבל אצל אותו בחור (שכן שאני מכיר) כבר 3 שנים והוא מאוד מרוצה.

מצד אחד אין לי מושג מה עבר על הרכב לפני שהוא קנה, מצד שני אני מכיר את הרכב כבר 3 שנים ולא היו תקלות וגם הרכב נראה די שמור בפנים ובחוץ, מצד שלישי..איזה צליל יוצא מהאגזוז..:shock:

בריאות לכולם!

פורסם
תכלס יש לי רכב כזה על הכוונת, לא מעט ק"מ - סביבות 190,000 אבל אצל אותו בחור (שכן שאני מכיר) כבר 3 שנים והוא מאוד מרוצה.

מצד אחד אין לי מושג מה עבר על הרכב לפני שהוא קנה, מצד שני אני מכיר את הרכב כבר 3 שנים ולא היו תקלות וגם הרכב נראה די שמור בפנים ובחוץ, מצד שלישי..איזה צליל יוצא מהאגזוז..:shock:

יש ספר טיפולים מסודר לרכב ?

עדין זה סיכון לא קטן, אני הייתי מדלג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לחבר שלי היתה A6 משומשת בת 7 שקנה מיד ראשונה. הוא הוציא סכומי עתק על הרכב עד שהתייאש ומכר אותו. אני זוכר שטיפול רגיל היה לפעמים מגיע ל-10000 ש"ח (!!!) בגלל כל מיני תקלות ועניינים. יכול להיות שהוא נפל על לימון אבל הסיכון קיים כנראה בכל רכב יוקרה מזדקן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...