Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2013 עם 103 אלף קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי דרך אחת מחברות הליסינג הונדה סיוויק 2013, עם 103 אלף קמ

מצרף פה את הבדיקה שעשתה *החברה* כדי לדעת אם מצב הרכב בינתיים בסדר ושווה להמשיך לבדיקה שלי (לצורך העניין אם הייתי רואה תקלה שלדעתי לא בסדר לא הייתי ממשיך לקחת לבדיקה,השאלה אם בינתיים הרכב בסדר ושווה להשקיע בדיקה עליו ספציפית או לחפש אחד אחר)

הפרטים של העסקה הם:

2013 עם 103 אלף ק"מ.

המחיר הוא 45 אלף אחרי התמקחויות.

IMG-20190101-WA0015__01.jpg

פורסם

מהבדיקה שלהם אין משהו חריג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה טוב מכנית. וגם נראה שאין בעיות שלדה מיוחדות.

אם יש היסטורית טיפולים מסודרת לא רואה סיבה לא לקחת לבדיקה.

שים לב שהטיפול הבא צריך להיות ב-105KKM (כל 15KKM) - ולמיטב זכרוני הוא לא זול (פלאגים אירידיום יקרים) - תבדוק אם בוצע.

בנוסף הצמיגים פגומים אז הייתי מנסה ליזום החלפה שלהם או התקזזות במחיר.

אני לא יודע מה המחירון וכמה התמקחת - אבל אלו הדברים שעולים לי, אם זה משתלם או לא? זה עניין שלך.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

שים לב שהטיפול הבא צריך להיות ב-105KKM (כל 15KKM) - ולמיטב זכרוני הוא לא זול (פלאגים אירידיום יקרים) - תבדוק אם בוצע.

אני לא יודע מה המחירון וכמה התמקחת - אבל אלו הדברים שעולים לי, אם זה משתלם או לא? זה עניין שלך.

מצתים אמורים להיות מוחלפים בטיפול 90,000 ולא 105,000 (שהוא טיפול קטן בלבד שכולל החלפת שמן ומסנן שמן )

http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=FK288DJN&Year=2013

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מהבדיקה שלהם אין משהו חריג.

תודה רבה!

האם יש היסטוריית טיפולים לרכב? מתי עבר טיפול אחרון?.

יש היסטורית טיפולים,הרכב עבר טיפול אחרון ב96 אלף קילומטר, בחודש אפריל האחרון.

צמיגים יחליפו לי (וגם שאר הדברים,בנוסף גם אם יעלו עוד גביעים בבדיקה). לגבי טיפול, בוצע טיפול ב96 אלף קילומטר באפריל האחרון.

לפני כמה ימים זכור לי שפתחת שרשור בנושא, האם היית אצל אוטוסנטר? ניסית לקבל מהם הצעת מחיר נוספת?.

הרכב מהם, המחירון שלו בערך 63 אלף, מחיר שאקח אותו כנראה אזור 46 אלף בערך. (ליסינג לשעבר ויד שניה כבר)

פורסם
46 אחרי טרייד אין? השאלה אם זה 46 וטיפול + השבחה עליהם או עלייך? נותנים לך שנה אחריות?.

46 ללא טרייד אין, מחיר לקניה בלבד ללא עירוב הרכב הנוכחי שלי.

השבחה אתה מתכוון לצמיגים להחליף,כיוון פרונט וכאלה? אם כן זה עליהם.

שנתיים אחריות על הרכב.

פורסם

הרכב הזה אני מנחש בגלל המחיר זה רכב שעבר 100 אלף של ליסינג ?

כל הכבוד על האומץ, תתחדש ותהנה זה העיקר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מצד אחד אנשים מתים למכור רכבים פרטיים יד 1 עם ק"מ נמוך.

מצד שני אנשים רצים למגרשים ובאותו כסף יוצאים עם רכב מליסינג ועוד 103 אלף על השעון, של נהיגת ליסינג.

חייב לומר ש לאניות דעתי זה מטורף והזוי, מתמקדים בבדיקה ובטיפולים בזמן, כאילו זה משנה בכלל באקזמפלר הנ"ל, אז כן, עבר טיפולים בזמן אז כל שנה החליפו שמן יופי באמת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מסכים ללא ספק שבשוק הפרטי אפשר למצוא מחירים זולים יותר אבל יש כאלו שיעדיפו לקנות מחברה גדולה מחשש שירמו אותם וגם מקבלים אחריות שזה מפתה.

כל אחד ושיקוליו.

פורסם

אני יכול להגיד מנסיוני שיותר נוח לקנות מליסינג זה בגלל עניין התשלום,יותר "קל" להיפרד כל חודש מסכום X מאשר לתת עשרות אלפים ישר.

אבל כמובן מי שאין לו בעיה להיפרד מהסכום ישר אז עדיף לקנות מהשוק הפרטי..

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

דווקא יותר זול מבחינת ריבית לקחת הלוואה מהבנק/על חשבון קרן פנסיה וכו' מאשר חדרות הליסינג.

אפלו חברות הליסינג /טרייד אין של היבואנים אמרו לי זאת בפירוש.

וגם אם נותנים לך כביכול הלוואה בלי ריבית, סמוך עליהם שזה מגולם במחיר הרכב.

פראיירים הם לא.

• תוכן חדש...