Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידני עד 35,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה 1.2 ידני גם בדור הראשון אחרי מתיחת הפנים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חייב להגיד שלמרות שרמת האבזור בקליאו מפנקת, פחות חשוב לי העיצוב מבחינת שיקולים, מעדיף אמינות..

פורסם

הקליאו נחשבת לרכב אמין במיוחד בגירסה הידנית, לאבא שלי קליאו מודל 2015 עם ק״ מ נמוך ללא תקלות חשמל, בעקבות המלצתו זוג חברים גם רכשו קליאו שעברה כ 75 אלף ק״מ וגם הם מרוצים מאוד ללא תקלות.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם קליאו ידנית 0.9 טורבו. גר באזור, כל יום נוסע חיפה-קריות.

על 93 אלף קילומטר התקלה היחידה הייתה ג'וייסטיק כיוון מראות שפיזית נשבר, הזמנתי מהאינטרנט בכמה דולרים והחלפתי עצמאית.

אם אין לך בעיה עם ידני באזור הררי (יש HILL-HOLD) הקליאו תיהיה בחירה טובה.

פורסם

לפי כל ההמלצות נראה לי שכרגע (לפחות לפני נסיעות מבחן) אני דיי מכוון לסיאט איביזה או רנו קליאו.

אשמח לדעת אם יש המלצות לדרך מועדפת לרכישת רכב. הכוונה אם יש יתרון ללוח יד 2, לעומת למשל מגרשים או מכוניות שנמכרות דרך חברות הליסינג.

חשוב לי להגיד שאני לא צריך אמצעי מימון, ככה שלפחות מהבחינה הזאת אין חיסרון לרכישה מאדם פרטי.

פורסם

אם אתה לא צריך מימון או טרייד אין, אתה לא צריך להגיע לסוכנויות.

שב על יד2 עד שתמצא משהו שנראה לך, גם אם רחוק ממך.

את הרכב הנוכחי קניתיח ממישהו שעתיים נסיעה ממני ושכרתי רכב ב100 שקל ליום כדי להגיע למוכר.

פורסם

מיקרה 1.2 ידנית שנת 2017-2016 תהיה אופציה לא רעה.

מקבל רכב דיי חדש עם ק"מ נמוך.

אמינה וחסכונית,כשבדקתי ביטוח ייצא לי זול משמעותית מהפיאסטה וה208.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני הייתי גם בודק את הפיקנטו בתקציב שלך תוכל להביא שנתון 2013-2014 אפילו וליהנות עדיין מהביטוח שיש שהוא 7 שנים. חוץ מצריכת דלק שהיא סבירה האוטו מאוד אמין, ביצועים טובים על הכביש ויודע להזדחל היטב לכל מקום, אחלה של אוטו בשביל צעירים.

פורסם (נערך)

הוא מחפש רכב יותר זריז מהיונדאי i10 שהייתה להם. הפיקנטו הידנית תהיה בעלת אותם ביצועים כמו היונדאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

הלפרין, כבעל פיאסטה שעבד בעבר בשליחויות במיקרה אני לא בטוח איך ניתן להכניס את המיקרה לדיון הזה.

לעומת פיאסטה או 208 המיקרה רועשת, קופצנית, בעלת אחיזה נוראית ולא ממש מקום שנעים לשהות בו. היתרון היחידי שניתן למצוא בה זה הקלות המדהימה שניתן להחנות אותה...

פורסם

רק מעדכן שבסוף הלכתי על סיאט איביזה. מצאתי אחת יד 2, שנת 2014 עם 98K קילומטר. שמורה מאוד, באמת רואים שמי שקניתי ממנו את האוטו אהב אותו. בבדיקה לפני קנייה אמר לי המוסכניק שזה רכב פשוט ואמין, גם אם משהו מתקלקל החלקים זולים וזמינים. אה, ולפני 5K החליפו רצועת טיימינג ככה שאני שקט בקטע הזה.

המחיר-34K. בקיצור, מקווה שהרכב יוכיח את עצמו עם הזמן. תודה לכל החברה פה בפורום שעזרו :-P

photo5875461806221274871_LI.jpg

פורסם

תתחדש, תחזור לדווח בעוד שנה לסיכום שנתי, זה תורם מאוד למי שמחפש רכב דומה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...