Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נחנק אקסנט 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע ליונדאי

בזמן האחרון מתחיל תופעה מוזרה, שאני לא יודע איפה להסתכל.

בזמן נסיעה רגילה, הכל נשמע ומתנהג תקין, פתאום מסיבה לא ברורה האוטו כאילו נחנק ואין לו כוח. בשלב הזה אני לוחץ יותר על הגז ומתפלל שהאוטו לא יתקע אותי באמצע הכביש.

האוטו מתאושש וחוזר לעבוד כרגיל.

מישהו מכיר את התופעה? ויודע מה הגורם?

התופעה מופיעה בצורה אקראית ככה שאני לא מצליח לשחזר אותה, פעם אחד אפילו נדלק מנורת מנוע שנעלמה לאחר זמן מה.

מכיוון שיש לה obd1 אני לא מצליח לקרא את הקוד

כרגע אני מפחד לנסוע בו, אבל אין לי ברירה אלא להשתמש בו.

אשמח לעזרה, תודה!

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

פילטר דלק גם חדש, למרות שאני חושד במשאבה שאולי היא חלשה, כי אני לא שומע אותה כשאני מסובב בסוויץ׳.

אבל הייתי מרגיש בתאוצה שהאוטו נחנק, זה לא קורה

פורסם

קצת קשה ככה לדעת במה מדובר. זה יכול להיות גם חיישן קראנק שידוע שהוא גם מיתבלה לא מעט ברכבים אלה. ברגע שזה קורה ואתה מוריד רגל מהגז מה אז? מגמגם בסרק? עד מתי? איך הוא מתאושש שוב? חסר פרטים מידי כדי להיות דיי ממוקד וניתן לעסוק רק בניחושים. מאיפה אתה שנדע אולי לאיזה מקצוען לשלוח אותך?

פורסם

לא ניסיתי להוריד רגל אלא שמתי יותר רגל, כי לא רוצה שהרכב יכבה באמצע הכביש, אחרי 3 שניות הרכב חוזר להתנהג כרגיל. אני אנסה לבדוק את המשאבה ואת החיישנים ונראה אם אני מוצא משהו. אני מאיזור כרמיאל

• תוכן חדש...